NBA Playoffs & Finals

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Ko ce biti MVP finala?

Steph Curry
48
35%
Klay Thompson
2
1%
Draymond Green
4
3%
KD
7
5%
Kawhi Leonard
62
45%
Pascal Siakam
9
7%
Kyle Lowry
3
2%
Neko drugi
2
1%

Ukupno glasova: 137

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Re: NBA Playoffs & Finals

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 03 jun 2019, 16:02

@Nez
Nikad kraći a efikasniji post. :lol: :tokralju:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 jun 2019, 16:08

hahahah
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 03 jun 2019, 16:10

NEZALAGANJE je napisao/la:Sourc.es told The Athletic’s Sam Amick and me that Leonard’s knee issue stems from overcompensating for his injured right quad suffered last season, that cost him all but nine games and basically paved the way for his exit out of San Antonio to the Raptors. His right quad, actually, is fine, and the left knee is the reason you’ve seen him laboring at times.

Ali kakkoooo?Pa njegov ujak kaze da je samo bruise u pitanju.Godinu dana ne mogu "bruise" da saniraju,on i njegovi doktori. :roll: :oops:

Sto se tice Klaya,loza je zeznuta stvar.Ako je izasao samo kad mu se "stegnula",u sta cisto sumnjam,onda ga je moguce oporaviti za 3 dana.Misic se ledi,masira i generalno pokusava opustiti.Medjutim,ako ima i najmanju povredu vlakana to se mora dobro sanirati.U protivnom,ova vrsta povrede se s lakocom pogorsa i onda si svoje zavrsio.U svakom slucaju,treba sacekati sta ce MRI reci.Ako je blago istegnuce,to je 7 dana.
Ja se ispricavam, doktor je postavio dijagnozu samo ja nisam uocio.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 03 jun 2019, 16:37

BuffonGigi je napisao/la:
BosniaBoston je napisao/la:
BuffonGigi je napisao/la:Curry bez Duranta: 2 prstena
Curry sa Durantom: 1 prsten.

Durant bez Curryja: 0 prstenja.

Kraj price.
Jes ti to dobro izracuno? :hmmmmm:
Do mene je, samo zamijenio. Ali pametnom je poruka jasna. Durant je imao i ranije strasne ekipe oko sebe, ali se nije okitio.
Da, svaka ekipa koja ima Westbruka kao bitnu opciju jeste strasna ali ne na nacin na koji ti mislis vec upravo suprotno. Tek sam u ove dvije sezone uvidio kakva je KD velicina pa on je onog klauna vukao do finala kad skontas da ni sjajni Paul George ne moze sa tom ublehom dalje od prve runde sve je jasno kao sto je i jasno da je ono sto se zamjera Durantu u Oklahomi u stvari bili podvizi...sa Westbrukom i MJ ne bi mogao prsten uzeti.

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 03 jun 2019, 16:38

Kembu Walkera da je imao u ekipi opasniji bi bio nego s Wessom
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 03 jun 2019, 16:39

Slazem se da je Wes destabilizirajuci faktor. Samo sto su u to doba ovdasnji forumski popovici pljuvali KDa a uzdizali Wesa.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 03 jun 2019, 17:19

Tracy3McGrady je napisao/la:Pa niko nije rekao da je Durant u rangu Ingrama jbt.
Vec je problem sto se ovdje Steph podcjenjuje do te mjere da se naziva svakakvim imenima, a covjek realno nosi fransizu. Eto jednom Kawhiu se priznaje sve, dok Curry sta god napravi ovdje se nadju indijanci koji to osporavaju. 5 tekmi za redom ide preko 30pts, sinoc "samo" 23pts i odma ga drugi izvlace.
Volio bi da se Durant vrati pa da ovo rijese, a slijedece godine neka ide i dokaze da je najbolji igrac lige.
Bez KD sa Klayom, Greenom, iguodalom jedva dobio Lebrona kojem su u petorci bili bili Delevedova i Jones. Tolko je vukao ekipu da je mvp finala bio Iguodala sa 11 poena po utakmici.

Iduce godine prokocko 3 1 u finalu prvi put ikad.

Iduce godine KD sam prelomio i razbio Cavse mada sta trebamo pricat o bilo kojem igracu koji igra u ekipi gdje imaju dva mvpa i 4 AS. Zalsuzeno KD bio MVP fi ala

Iduce sezone igrali termin protiv Cavsa i opet iako se trudio svim silama, silio, da bude mvp, opet je KD pokazo da je alfa i najbolji igrac tima.

Glupo je osporavati currya, vrhunski igrac bez dileme, neko ko je kosarci dao novu dkmenziju, al smijesno ga je trpati sa KD ili Lebronom ili slicno..

Evo dva pitanja.
1. Kako bi imali misljenje o curryu da nije osvojio tolike prstenove ?
2. Da se nadovezem na pitanje 1. Koliko bi curry imo prstenova da nije doso KD , ja smijem ruku u vatru da bi imali samo onaj jedan protiv Dellya i kompanije...bar sa onom ekipom bez KD.
=\_1921_/=

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 03 jun 2019, 17:27

Bice Boogie opet onaj stari iduce godine, ocigledno mu fali utakmica ali djeluje kao da nije puno izgubio na brzini. Osim sto je jutros imao par dobrih situacija u napadu bio je odlican u odbrani, pogotovo u zastiti obruca a ni u pnr nije bio los

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 03 jun 2019, 19:27

invincible1921 je napisao/la:
Tracy3McGrady je napisao/la:Pa niko nije rekao da je Durant u rangu Ingrama jbt.
Vec je problem sto se ovdje Steph podcjenjuje do te mjere da se naziva svakakvim imenima, a covjek realno nosi fransizu. Eto jednom Kawhiu se priznaje sve, dok Curry sta god napravi ovdje se nadju indijanci koji to osporavaju. 5 tekmi za redom ide preko 30pts, sinoc "samo" 23pts i odma ga drugi izvlace.
Volio bi da se Durant vrati pa da ovo rijese, a slijedece godine neka ide i dokaze da je najbolji igrac lige.
Bez KD sa Klayom, Greenom, iguodalom jedva dobio Lebrona kojem su u petorci bili bili Delevedova i Jones. Tolko je vukao ekipu da je mvp finala bio Iguodala sa 11 poena po utakmici.

Iduce godine prokocko 3 1 u finalu prvi put ikad.

Iduce godine KD sam prelomio i razbio Cavse mada sta trebamo pricat o bilo kojem igracu koji igra u ekipi gdje imaju dva mvpa i 4 AS. Zalsuzeno KD bio MVP fi ala

Iduce sezone igrali termin protiv Cavsa i opet iako se trudio svim silama, silio, da bude mvp, opet je KD pokazo da je alfa i najbolji igrac tima.

Glupo je osporavati currya, vrhunski igrac bez dileme, neko ko je kosarci dao novu dkmenziju, al smijesno ga je trpati sa KD ili Lebronom ili slicno..

Evo dva pitanja.
1. Kako bi imali misljenje o curryu da nije osvojio tolike prstenove ?
2. Da se nadovezem na pitanje 1. Koliko bi curry imo prstenova da nije doso KD , ja smijem ruku u vatru da bi imali samo onaj jedan protiv Dellya i kompanije...bar sa onom ekipom bez KD.
1. isto, jer njegov uticaj na košarku i igru samu u toku tekme je nešto nemjerljivo
2. gatanje, isto tako je bilo da ce ih Hjuston izbaciti, a oni dobise i onu tekmu kad KD se povrijedi i iducu na gostujucem terenu, sinoc bez Klaya zavrsise tekmu, kada shvatite da ocjena igraca nisu suhi brojevi poena/skokova/asistencija itd... onda ce vam biti lakse, box score nije mjerilo igraca

gledajte utakmice, udvajanja ko ima vise KD ili Curry? pa nekad cijela odbrana zna biti fokirana samo na njega, pa sinoc nije mu upisana ni asistencija niti ista, a radi koga je Iggy imao šut kao da je sam došao u dvoranu na trening?

Igrac kojeg se najvise podjecjenjuje, protiv kojeg se igraju odbrane rukometne i koji je fokus svih timova odbrambeno

Da se razumijem nije KD los igrac, jer odma ovdje se ide u krajnost i on je ta sama elita gdje je i Curry, igracki/statistiki i ispred njega, ali kosarkaski sveukupno ne

I da vise ne serite za finale i Iggyev MVP, ili yedete **** ili niste gledali, trece opcije nema, zna se opet radi koga su prvi Iggy pa Barnes i ostali imali slobodne suteve i ko opet je imao sjajne brojeve, ali eto Iggy dobi radi odbrane na Jamesu
Nevazno nije dobio MVP, ali je tu finalnu seriju igrao sjajno :thumbup:
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 03 jun 2019, 19:30

Da biras ekipu 4 levata i Kd ili Curry , ti bi uzeo currya?

Odbrane na Jamesu :lol: pa sta da ga kao nije on ultra cuvo ovaj bi im davo po 60 :crazy: taj mvp je lebronov al et nece da daju porazenom timu
=\_1921_/=

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 03 jun 2019, 19:42

invincible1921 je napisao/la:Da biras ekipu 4 levata i Kd ili Curry , ti bi uzeo currya?

Odbrane na Jamesu :lol: pa sta da ga kao nije on ultra cuvo ovaj bi im davo po 60 :crazy: taj mvp je lebronov al et nece da daju porazenom timu
Currya, ali pitanje ti je glupo do bola iskreno :thumbup:
I ti ces reci KDa ja cu reci ok, jer nijedan nije pogrijesio, sitnice odlucuju

Po meni MVP nikad ne mozeb biti iz porazene ekipe pa da ima 100 poena po tekmi, ako si izgubio MVP ne mozes biti, a da ocigledno nisi gledao to finale, Iggy je dobio radi odbrane MVP, jer James je imao uzasne procente, igrao gore od Hardena, bukvalno sam, a Iggy ga super branio, nevazno sto je on imao 35-38 koliko vec PPG i sto je ostala statistika napucana radi velikog USG, opet si box score analiza, iskreno ne vjerujem ni da si gledao finale jer ti je smijesno da je Iggy igrao dobru odbranu, ma siguran sam da nisi gledao

A curry je i tada bio centar cijele defanzive Cavsa, pa Iggy je svaku durugu trojku tu seriju sutao kao sinoc onu zadnju koliko su sa njega pomagali :thumbup:

I ne kontam poentu ovoga svega tvog pisanja, sta trebas nas ubjediti da je KD>Curry ili?
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 03 jun 2019, 20:10

Ljudi koji ne vide uticaj Currya na terenu se ne razumiju u kosarku, ili gledaju box score ujutro.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 03 jun 2019, 20:15

Brokula je napisao/la:Ljudi koji ne vide uticaj Currya na terenu se ne razumiju u kosarku, ili gledaju box score ujutro.
Jbga nikad kosarka nije bila za sire narodne mase.Nije je mogao svak shvatit

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 03 jun 2019, 20:16

Cuj nije za sire narodne mase,2.najpopularniji sport na svijetu :crazy:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 03 jun 2019, 20:26

Evo greske sudija koje su omogucile Warriorsima da ostanu u igri i na kraju i preokrenu. :kafa:
slika
Klay rim interference automatic 2 points Raptors

slika
Foul on Danny Green not called- ensuing possession Warriors score

slika
Cousins charge (instead Lowry gets 5th personal (2 points)

slika
All ball Siakam - instead Curry 2 free trows (2 Points)

slika
Six players on the court automatic tech (1 Point)
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 jun 2019, 20:29

Brokula je napisao/la:Ljudi koji ne vide uticaj Currya na terenu se ne razumiju u kosarku, ili gledaju box score ujutro.
Vecina prati box score samo pa po tome zakljucuju. Tamo se ne prikaze kad tri igraca odjednom krenu na Currya pa ovamo ljudi sami ko duh na sutu budu i lagane poene zabijaju.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 03 jun 2019, 20:32

harden je napisao/la:
Vecina prati box score samo pa po tome zakljucuju. Tamo se ne prikaze kad tri igraca odjednom krenu na Currya pa ovamo ljudi sami ko duh na sutu budu i lagane poene zabijaju.
Ma ne vide to i ni ovi što gledaju, tipa alem i još milioni njih. Hajd te što pogledaju boxscore i razumijem.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 03 jun 2019, 20:35

Jasan je njegov utjecaj. Ipak, daj mi Kawhija ili Duranta uvijek prije
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 03 jun 2019, 20:36

Donnie Darko je napisao/la:
harden je napisao/la:
Ma ne vide to i ni ovi što gledaju, tipa alem i još milioni njih. Hajd te što pogledaju boxscore i razumijem.
Alem je u denial.Sto se tice boxscorea,izmanipulisao je 50% fanova NBA 2016-2018 da misle da je westbrook bolji od stepha,ukljucujuci i mene.Taj primjer dokazuje njegovu nekompletnost
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 03 jun 2019, 20:37

Ti si mislio i da je Kyrie igracina. To ti je najveca greska u procjeni bila. :kafa:

Samo nek nama nas Wardell bude fmvp. Nek izgube 4-1 sto se mene tice. Rezultat je nebitan.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.