Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Naravno da je smijesno i to haj da prica o zrijebu kad se sastanu dva igraca u finalu pa kaze pa eto ovaj je dobio nezgodnije protivnike u cetvrtfinalu i polufinalu spletom okolnosti to i razumijem ali pricati o protivnicima u prve cetiri runde za prva dva nosioca i nekom teskom i laganom zrijebu je umobolno za Nadala i Djokovica to je sve buranije nema tu teskih i laganih imaju samo lagani i malo manje lagani teskih tu nema na mapi..
žrijeb ponekad pomazi nekoga, ali nije nijedan igrač kriv ako svi jači igrači u njegovom dijelu žrijeba posipadaju
ali evo, ovaj puta imamo već sad 6 od 8 top nosioca u četvrtfinalu, a ako delpo dobije imaćemo 7 od 8! a onaj dodatni je stan, elem nemože jače i ko tu trubi o laganom žrijebu taj jednostavno ili sere ili nema pojma
ali evo, ovaj puta imamo već sad 6 od 8 top nosioca u četvrtfinalu, a ako delpo dobije imaćemo 7 od 8! a onaj dodatni je stan, elem nemože jače i ko tu trubi o laganom žrijebu taj jednostavno ili sere ili nema pojma
- invincible1921
- Kontakt:
Ovaj mu uzeo 8 gemova a coric bi 11
i sta kao to bi bio tezi zrijeb
Ona rasparava oko konkurencije, smijesno je i pricati. Federrr je veliki teniser, al do pojave noleta,nadala pa i mareja konkurencija mu je bila nidje veze.
Pa zamisli samo da sa recimo nema Nadala ili da nije bilo nadala i mareja u zadnjih 6 7 godina...ko bi noleta zaustavio? Mozda bi nekad izgubio od federera ili eventualno svake prestupne od nekog nize rangiranog.
Jbt kad se sjetim citavu godinu s kim god igra federer kvota 1.2
pa i kad se nadal tek pojavio osim na RG, vazda 1.2 kvota ili nize. Finala protiv Rodika, Philipousisa, Safina , Bagdatisa...
Ona rasparava oko konkurencije, smijesno je i pricati. Federrr je veliki teniser, al do pojave noleta,nadala pa i mareja konkurencija mu je bila nidje veze.
Pa zamisli samo da sa recimo nema Nadala ili da nije bilo nadala i mareja u zadnjih 6 7 godina...ko bi noleta zaustavio? Mozda bi nekad izgubio od federera ili eventualno svake prestupne od nekog nize rangiranog.
Jbt kad se sjetim citavu godinu s kim god igra federer kvota 1.2
=\_1921_/=
Upravo htjedoh napisati ako Delpo prodje imacemo u 1/4 7/8 top nosioca, a Stan je taj koji je "uljez", ok mozda jes zrijeb pomazio Nadala i Novaka, ali ni Roger isto tako nije imao nista teze protivnike, do sada smo imali mec turnira Stan-Ciciban, nadati se da ce ovi sad biti priblizno dobri kao taj mec.jestamaji je napisao/la:žrijeb ponekad pomazi nekoga, ali nije nijedan igrač kriv ako svi jači igrači u njegovom dijelu žrijeba posipadaju
e ako je isto igrati protiv Corica ili nekog kvalifikanta onda ok...upravu ste 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ovaj rus mi nije nimalo drag ni mio igrac al bi bilo jako lijepo da izbaci ovog smradonju derpa.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Effenberg je napisao/la:Ovaj rus mi nije nimalo drag ni mio igrac al bi bilo jako lijepo da izbaci ovog smradonju derpa.
effe brate za koga sad navijas ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ispo Fog brat i sa tim je za mene ovaj slem mrtav. Volio bi da uzme Nole. A navijam protiv Rafe dok sam ziv to svakako. Kod zena bi volio pobjednica da bude od duela Martic Vondrousova. I u dublu mi igra jos sisara sa mertens i to je to. Doduse i klempavi zemo domi je jos tu ne bi bilo lose kad bi on mogo sta al tesko jer je luzer i pusac rodjeni.delinjo je napisao/la:Effenberg je napisao/la:Ovaj rus mi nije nimalo drag ni mio igrac al bi bilo jako lijepo da izbaci ovog smradonju derpa.
effe brate za koga sad navijas ?
- QUARTERBACK
- Kontakt:
effe najjaci s hejtanjem, pamtim jos iz vremena s teme kladara 
svaki boziji sport je nastimanQUARTERBACK je napisao/la:effe najjaci s hejtanjem, pamtim jos iz vremena s teme kladara
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
A dje ih neces hejtat. Pogledaj ih majke ti. Sve neke pljoske klempe i strklje. Jedino Cicko djeluje gospodin od ove balavurdije. Profesionalca nidje s glave. Ovog derpa prave status zrtve gotive ga svrsavaju mu i skandiraju a nema veceg vola nekulturnog i krkana. Onaj pesin vadi gace cijelu karijeru pred milijardama gledalaca. Pede.rer isto papucar nema karaktera malo mu 100 milijardi i hoce do 70e da igra da namiri oci gladne i da prokletoj Mirki bude dosta. Et pa reci ti meni dje govorim krivo.QUARTERBACK je napisao/la:effe najjaci s hejtanjem, pamtim jos iz vremena s teme kladara
I ovaj mec ce se prekinut vcrs sig, pa nastavak sutra, Theim ce biti malo odmorniji od protivnika
Vidi goveda zabio glavu tam u saksiju s onim cvijecem. 
izvrstan kačanov! delpou pored brzine koju onoliki ni ne može imati definitivno fali bolji return. imamo izvrsna četvrtfinala
je li nole igrao van chatriera ove godine?
- SantiCazorla08
- Kontakt:
jeste protiv laksonena na lenglenu.jestamaji je napisao/la:je li nole igrao van chatriera ove godine?
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN ....svim teniskim fanovima koji slave...
jest da se nekad prepiremo ali da ste mi svi zivi i zdravi...u zdraavlje
jest da se nekad prepiremo ali da ste mi svi zivi i zdravi...u zdraavlje
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Delpo:
“I'm feeling well, beyond this defeat, which is pretty harsh,” said the 30-year-old former World No. 3. “As of tomorrow, we will be talking about my future tournaments, Queen's, Wimbledon. And I think that we won't think about rehabilitation or recovery after this week.”
“I'm feeling well, beyond this defeat, which is pretty harsh,” said the 30-year-old former World No. 3. “As of tomorrow, we will be talking about my future tournaments, Queen's, Wimbledon. And I think that we won't think about rehabilitation or recovery after this week.”
Vjerujem da nas čeka bajramska poslastica. Vidjeti ćemo može li nadmašiti Wawa-Cici duel.
Sretan praznik svima usput uz želje za težim žrijebom velikoj trojci.
Sretan praznik svima usput uz želje za težim žrijebom velikoj trojci.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
roger igra jako racionalno a stan daleko od svoje top igre ... ovo mi smrdi na roger-rafa za koji dan
francuski idioti stavili ovo na lenglen
francuski idioti stavili ovo na lenglen
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.