kraljttbvb je napisao/la:
![]()
![]()

Moderator/ica: GracanicaAA
kraljttbvb je napisao/la:
![]()
![]()
Odgadja se neminovno.KonjicBOY je napisao/la:Drago mi je što je Igman ostao ali ovo je medvjeđa usluga. Bolje da smo ispali pa se malo sabrat i ponovo ući,ovako se agonija produžava.
Treba ovoj ekipi stručnjaka dodati još onu Salkinu dvojicu. Stariji (brada) da bude tim menadžer, a mladji da pjeva na poluvremenu...KonjicBOY je napisao/la:Drago mi je što je Igman ostao ali ovo je medvjeđa usluga. Bolje da smo ispali pa se malo sabrat i ponovo ući,ovako se agonija produžava.
kraljttbvb je napisao/la:Treba ovoj ekipi stručnjaka dodati još onu Salkinu dvojicu. Stariji (brada) da bude tim menadžer, a mladji da pjeva na poluvremenu...KonjicBOY je napisao/la:Drago mi je što je Igman ostao ali ovo je medvjeđa usluga. Bolje da smo ispali pa se malo sabrat i ponovo ući,ovako se agonija produžava.
Sto si sokiranKonjicBOY je napisao/la:kraljttbvb je napisao/la:Treba ovoj ekipi stručnjaka dodati još onu Salkinu dvojicu. Stariji (brada) da bude tim menadžer, a mladji da pjeva na poluvremenu...KonjicBOY je napisao/la:Drago mi je što je Igman ostao ali ovo je medvjeđa usluga. Bolje da smo ispali pa se malo sabrat i ponovo ući,ovako se agonija produžava.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.