NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
Filipinjo popio casicu vise vinjaka i eno rezultata...
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Bio je dobar i onaj kad ga je novinar pitao jesul zeljeli da lopta dodje do Iggya jer je najslabiji suter bla bla. Kaze zeljeli smo ukrast loptu.Clutch je napisao/la:
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Btw
"In 2011, just after being drafted to the National Basketball Association, Kawhi Leonard authored a unique logo that included elements that were meaningful and unique to him," the lawsuit reads. "Leonard traced his notably large hand, and, inside the hand, drew stylized versions of his initials 'KL' and the number that he had worn for much of his career, '2.' The drawing Leonard authored was an extension and continuation of drawings he had been creating since early in his college career
"In 2011, just after being drafted to the National Basketball Association, Kawhi Leonard authored a unique logo that included elements that were meaningful and unique to him," the lawsuit reads. "Leonard traced his notably large hand, and, inside the hand, drew stylized versions of his initials 'KL' and the number that he had worn for much of his career, '2.' The drawing Leonard authored was an extension and continuation of drawings he had been creating since early in his college career
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Bajram serif mubarek olsun, svim pashama kojima bajram nesto znaci. Da bog da do godine bio ovaj nba forum bar ovako dobar, ako ne i bolji

povrijedi se pola golden statea ... moglo bi ovo odjednom postati gusto. nisam prvobitno planirao ali sad definitivno gledam barem game 3+4
Ma na onim popularnim stvarima sto ne kontam.alemsa je napisao/la:Mislis postao babuka zbog prosle godine?Justin je napisao/la:Ma pao mi je u ocima nakon onog ponasanja prosle godine.
Nego, Filip na klixu jos gori nego ovdje. Kakav lik.
Na kojoj temi? Mozda je potego malo pred bajram
BSMO svima sto slave.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
BSMO i sve najbolje onima koji slave.
On topic,Looney zavrsio sezonu.Ima frakturu.Thompson ima istegnuce i upitan je.U teskoj su situaciji Warriorsi pred 3.tekmu.
Uspiju li je dobiti nekako,uz ocekivani povratak Duranta,mislim da je serija gotova.
On topic,Looney zavrsio sezonu.Ima frakturu.Thompson ima istegnuce i upitan je.U teskoj su situaciji Warriorsi pred 3.tekmu.
Uspiju li je dobiti nekako,uz ocekivani povratak Duranta,mislim da je serija gotova.
Također!Clutch je napisao/la:Bajram Serif Mubarek Olsun
Looney out do kraja finala, optimistični su po pitanju Klaya... Durant se samo čeka.
EDIT: nisam vidio ontopic prethodnog posta, ali to je to.
Bajram serif mubarek olsun svima osim hejterima Stefa
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
BSMO svim normalnim ljudima koji ne gotive Gsw, to je odlika normalstva. 
BSMO svima cak i motoristima

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- BosniaBoston
- Kontakt:
BSMO svima koji ne navijaju za Lakerse
#Punoljetstvo
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
BREAKING: Kevin Durant has been ruled OUT for Game 3, as confirmed by head coach Steve Kerr.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Toronto shot 17-of-64 (26.6 percent) in Game 2 on midrange and 3ptm. Premalo
u prvoj su bili na 41% , valjda ih sutra šta posere 
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ma Toronto već večeras mora vraćat break ako misle nešto ozbiljno
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja mislim da je veceras odlucujuca utakmica serije. Ako GSW dobije, gotovo je. A ako Toronto uspije vratiti break, onda su sve karte otvorene.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ne igra Durant , Klay upitan ( ma neće ni on igrati ), Looney ende.
Prco se žali na prehladu.
Večeras ako ne uzmu , ne zaslužuju da budu prvaci.
Kanađani.
Prco se žali na prehladu.
Večeras ako ne uzmu , ne zaslužuju da budu prvaci.
Kanađani.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.