Tekst od sportske portala pa da vam svima uštedim vrijeme tako što ćete ga preskočiti.wobly92 je napisao/la:Neizvjesno ljeto je pred tuzlanskom Slobodom. Većina igrača, njih petnaestak nema više ugovora sa klubom. Osim igrača, Sloboda više nema ni trenera, pa ostaje da se vidi ko će sjesti na klupu umjesto Zlatana Nalića.
Većina fudbalera koji su u protekloj sezoni bili standardni u tuzlanskom premijerligašu, ne žele produžiti ugovor sa Slobodom. Sloboda će tako sigurno u narednoj sezoni ostati bez Saida Husejinovića, Mehmeda Alispahića, Adisa Hadžanovića, Antonija Vidovića, Aleksandra Ignjatovića… Klub žele napustiti i neki igrači pod ugovorom poput Azira Muminovića, koji važeći ugovor ima još samo šest mjeseci. Malo toga je na tom polju urađeno u Slobodi. Propust je i što čelnici kluba nisu već završili posao sa igračima za koje smatraju da trebaju ostati na Tušnju. Mnogi premijerligaši već su zakazali pripreme, koje počinju za par dana, samo u Slobodi se još uvijek ništa ne zna?!
Novca u klubu nema i navijači ne mogu očekivati velika pojačanja kako bi se Sloboda u godini kada slavi stoti rođendan borila za izlazak u Evropu. Naprotiv, “Crveno-crne” čeka još jedna sezona u kojoj će životariti, pa možda biti i glavni kandidat za ispadanje iz lige, a u klub će dolaziti igrači pojedinih menadžerskih agencija koji nemaju gdje drugo igrati.
Iza Veleža i Mladosti DK stoje moćne farmaceutske firme, Tuzla City i Zvijezda 09 na svom čelu imaju uspješne biznismene, Sarajevo vijetnamskog investitora, Željo jake sponzore, iza Širokog Brijega i Zrinjski stoji politika, a iza Slobode dva uposlenika jedne državne kompanije.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
desperados
- Kontakt:
Sto vole ljudi pisat o Slobodi, nevjerovatno. Stanje nije dobro ali oni ga pokusavaju napraviti jos gorim. Sto puta se pise kako igraci nemaju ugovora, kako se nista ne zna. Pa ako nesto ponavljas iz teksta u tekst je li logicno da kontaktiras nekog u klubu da ti to objasni? Sranje od portala. Ni u vecini drugih klubova krizaljke i ugovori nisu rijeseni pa ne pisu nikako skoro.
Inace slabo pratim drustvene mreze, ali taj portal kojem je nas klub postao glavni portfolio, jel isti i kreator i ovog clanka:
Semir Musić “slatka briga” Zlatana Nalića
http://s.portske.ba/semir-music-slatka- ... na-nalica/
Semir Musić “slatka briga” Zlatana Nalića
tuzlanska Sloboda
Ili ovo, nije lopte dobio biozlajci je napisao/la:Inace slabo pratim drustvene mreze, ali taj portal kojem je nas klub postao glavni portfolio, jel isti i kreator i ovog clanka:
http://****/nalic-pogodio-s-prom ... -preokret/
- bhpremierliga12
- Kontakt:
To je ono sto ja pisem nekoliko dana, apsolutni proljev od portala, bosanski kurir. Jos pisu zadnjih dana Galic blizu Zeljeznicara, hoce u Zelju i lik zavrsi u HNLu istom ide naslov iako je bio zelja Zeljeznicara ipak otisao hahahahahahaha. Samo onaj ko nije upucen kakvi su i da se prodaju za cenera moze da ih smatra ozbiljnim portalom.MMA075 je napisao/la:Ili ovo, nije lopte dobio biozlajci je napisao/la:Inace slabo pratim drustvene mreze, ali taj portal kojem je nas klub postao glavni portfolio, jel isti i kreator i ovog clanka:
http://s.portske.ba/semir-music-slatka- ... na-nalica/![]()
http://****/nalic-pogodio-s-promjenom-semir-music-donio-preokret/
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Sportske ba je uvijek dobro pisao dok je bio Senad i Denis cim su otisli sve pisu protiv Slobode . Pametnom navijacu sve jasno ko narucuje textovebhpremierliga12 je napisao/la:To je ono sto ja pisem nekoliko dana, apsolutni proljev od portala, bosanski kurir. Jos pisu zadnjih dana Galic blizu Zeljeznicara, hoce u Zelju i lik zavrsi u HNLu istom ide naslov iako je bio zelja Zeljeznicara ipak otisao hahahahahahaha. Samo onaj ko nije upucen kakvi su i da se prodaju za cenera moze da ih smatra ozbiljnim portalom.MMA075 je napisao/la:Ili ovo, nije lopte dobio biozlajci je napisao/la:Inace slabo pratim drustvene mreze, ali taj portal kojem je nas klub postao glavni portfolio, jel isti i kreator i ovog clanka:
http://s.portske.ba/semir-music-slatka- ... na-nalica/![]()
http://****/nalic-pogodio-s-promjenom-semir-music-donio-preokret/
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Danas u 15 nasi juniori igraju protiv Partizana SK1, repriza u 18 na SK2
Sutra igraju protiv Osijeka u 11 SK1, prva dva prolaze u cetvrtfinale.
Sutra igraju protiv Osijeka u 11 SK1, prva dva prolaze u cetvrtfinale.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
Ja ne znam samo kakva je ova novinarska etika,hocel ikad iko snosit kakvu odgovornost za ove tekstove.Nmzs ti uonaokolo piskarat blatit,sirit dezinformacije i posle sve kao da nista nisi..Joj šljamova 
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Koji papanski portal kad znaju da FK Sloboda Tuzla finansira grad Tuzla ispred koje ima UO i sponzori kluba. Zasto taj portal nije pisao takav clanak kad su klub vodili kockasta glova i njegov zemljak sportski direktor. Naruceni tekst. Klub u stogodisnjoj istoriji niko nikad nije finansirao, ako je neko finasirao to su bile pozajmice koje su se vracale ili se moraju vratiti. Pokakim im se u usta.
Samo te sportske ba radi sirenja lazni informacije i omalozavanja imena Slobode zabraniti njihovom novinaru ulazak na TusanjHPCompaq je napisao/la:Ja ne znam samo kakva je ova novinarska etika,hocel ikad iko snosit kakvu odgovornost za ove tekstove.Nmzs ti uonaokolo piskarat blatit,sirit dezinformacije i posle sve kao da nista nisi..Joj šljamova
Ja se i dalje ne slazem da treba masovno dovoditi igace iz nizih rangova. Ok, sto sam vidio Rastoka ima iskustva, ali brate previse takvih igraca je mac s dvije ostrice. Upustas se u to i na zimu ces potrosit bruku para da bi spasavao zivu glavu. I nezz dok novi trener ne dodje, ne mozemo nista govorit. Ako mu budu dovodili igrace, onda je buduci sef vec dosao pred svrsen cin, presudjeno mu je i prije nego sto je poceo raditi. Ako i ova garnitura bude tako postupala, onda nisu nista bolji od ovih ranije sto su bili.
Niko, niko, samo Sloboda
Pa moze se zabranit ulaz na stadion, a onda se obavijesti UEFA i klub se nadje u problemu. Nije ovo Sjeverna Korejamirza24 je napisao/la:Samo te sportske ba radi sirenja lazni informacije i omalozavanja imena Slobode zabraniti njihovom novinaru ulazak na TusanjHPCompaq je napisao/la:Ja ne znam samo kakva je ova novinarska etika,hocel ikad iko snosit kakvu odgovornost za ove tekstove.Nmzs ti uonaokolo piskarat blatit,sirit dezinformacije i posle sve kao da nista nisi..Joj šljamova
Niko, niko, samo Sloboda
Nigdje trener ne dovodi igrace nego sportski direktor i skaut a trener od 25 izabere sebi 11 igraca i par rezervi . Gdje god je trener ili predsjednik dovodio igrace taj klub je dosao u problemekatarakta je napisao/la:Ja se i dalje ne slazem da treba masovno dovoditi igace iz nizih rangova. Ok, sto sam vidio Rastoka ima iskustva, ali brate previse takvih igraca je mac s dvije ostrice. Upustas se u to i na zimu ces potrosit bruku para da bi spasavao zivu glavu. I nezz dok novi trener ne dodje, ne mozemo nista govorit. Ako mu budu dovodili igrace, onda je buduci sef vec dosao pred svrsen cin, presudjeno mu je i prije nego sto je poceo raditi. Ako i ova garnitura bude tako postupala, onda nisu nista bolji od ovih ranije sto su bili.
Doveli su ih da ne bi opet neko ispred nosa nam skrenuo te igrace u svoj klub sto nam se redovno desavalo. Nek ih dovode, kakvi god da su bolji su od ovih sto nisu mogli hodat a kamo li trcat 90 minuta. Ja ne vidje da Alispahic posla nekome upotrebljivu loptu ili Husejnovica koji za sezonu nije dobi duel 1 na 1 a da ne pricam su na skrge disali.
hahahahaha ne pricaj gluposti uefa , tuzbe bla bla . Ako neko svojim laznim i placenickim pisanjem nanosi stetu klubu imas mu pravo da uskratis novinarsku akreditaciju za Tusanjkatarakta je napisao/la:Pa moze se zabranit ulaz na stadion, a onda se obavijesti UEFA i klub se nadje u problemu. Nije ovo Sjeverna Korejamirza24 je napisao/la:Samo te sportske ba radi sirenja lazni informacije i omalozavanja imena Slobode zabraniti njihovom novinaru ulazak na TusanjHPCompaq je napisao/la:Ja ne znam samo kakva je ova novinarska etika,hocel ikad iko snosit kakvu odgovornost za ove tekstove.Nmzs ti uonaokolo piskarat blatit,sirit dezinformacije i posle sve kao da nista nisi..Joj šljamovaAko Sloboda ima neku reakciju onda uputi demantij, ili jednostavno tuzi portal.
Zato ja i govorim da samo mladi igraci sa par iskusnih mogu izvesti na pravi put . Sto se tice tvog komentara 100% si upravuSkver je napisao/la:Doveli su ih da ne bi opet neko ispred nosa nam skrenuo te igrace u svoj klub sto nam se redovno desavalo. Nek ih dovode, kakvi god da su bolji su od ovih sto nisu mogli hodat a kamo li trcat 90 minuta. Ja ne vidje da Alispahic posla nekome upotrebljivu loptu ili Husejnovica koji za sezonu nije dobi duel 1 na 1 a da ne pricam su na skrge disali.
A dobro evo sad sam procitao i sta nije istina u ovom tekstu. Pripreme su za 15ak dana. Mi ne znamo ko je trener, ko ide, a ko ostaje. I mislis da Sloboda nece zivotariti? Mnogo si subjektivan.
Niko, niko, samo Sloboda
Ti si neki isprdad od ovih sto su otisli ili mozdadNalicev zanosac damu i tvoja prica ne prolazi . Novi ljudi prave Slobodu koje ce voliti svaki gradjanin na TK i koja ce imati najbolji OP a prvi tim biti medju 6 najboljih BH premijerligasakatarakta je napisao/la:A dobro evo sad sam procitao i sta nije istina u ovom tekstu. Pripreme su za 15ak dana. Mi ne znamo ko je trener, ko ide, a ko ostaje. I mislis da Sloboda nece zivotariti? Mnogo si subjektivan.
Pa može ući al ko gledalac. Uefu boli **** što klub ne da tabloidu pristup.katarakta je napisao/la:Pa moze se zabranit ulaz na stadion, a onda se obavijesti UEFA i klub se nadje u problemu. Nije ovo Sjeverna Korejamirza24 je napisao/la:Samo te sportske ba radi sirenja lazni informacije i omalozavanja imena Slobode zabraniti njihovom novinaru ulazak na TusanjHPCompaq je napisao/la:Ja ne znam samo kakva je ova novinarska etika,hocel ikad iko snosit kakvu odgovornost za ove tekstove.Nmzs ti uonaokolo piskarat blatit,sirit dezinformacije i posle sve kao da nista nisi..Joj šljamovaAko Sloboda ima neku reakciju onda uputi demantij, ili jednostavno tuzi portal.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Hajde sto nisi objektivan, vec sto si ljaksofon. Nek naprave Barcelonu akobogdamirza24 je napisao/la:Ti si neki isprdad od ovih sto su otisli ili mozdadNalicev zanosac damu i tvoja prica ne prolazi . Novi ljudi prave Slobodu koje ce voliti svaki gradjanin na TK i koja ce imati najbolji OP a prvi tim biti medju 6 najboljih BH premijerligasakatarakta je napisao/la:A dobro evo sad sam procitao i sta nije istina u ovom tekstu. Pripreme su za 15ak dana. Mi ne znamo ko je trener, ko ide, a ko ostaje. I mislis da Sloboda nece zivotariti? Mnogo si subjektivan.
Niko, niko, samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.