Sarajevo-Siroki Najzanimljivji par svakako,iz vise razloga.Sto se same utakmice tice,odnosno dvomeca,mislim da je prva utakmica kljucna.Subjektivno a i objektivno pobjeda Sarajeva u prvom mecu je neupitna ali bitno je i kolikim rezultatom.Ako ne primimo gol i ako zabijemo bar 2 gola mislim da smo sigurni polufinalisti,sve ostalo daje zanimljiv revans i blagu prednost Sirokom za prolaz.Uz veliku pomoc sa tribina pobjeda aBd... 3-0
Zeljo- Branitelj Nema se tu sta komentarisat...
Zrinjski-Celik Zrinjski katastrofalan,Celik po sistemu toplo-hladno,iako vec neko vrijeme nisu porazeni.Domacinu je kup jedina sansa za eventualni izlazak u evropu i sigurno da im je to dodatni motiv,s druge strane Celik ekipa koja zna igrati i nadigravati se.Ocekujem mozda i rezultatski najzanimljiviji dvoboj jer ce biti neizvjesno u obje tekme.Volio bih Celik da prodje ali blaga prednost ekipi Zrinjskog ipak...
Olimpik-Sloboda Olimpik je kvalitetnija ekipa nema tu sta al eto...Mislim da isto vazi kao i za Sarajevo.U prvoj tekmi ce se dosta toga znati,ako ne prime gol i ako zabiju vise od jednog sigurno idu dalje,s druge strane Sloboda ce se braniti u prvoj tekmi i pokusat doci do povoljnog rezultata,sto je za njih svaki minimalan poraz,uz eventualno postignuti gol.Na Tusnju standardno iz prekida mogu zabit gol

i to je to...znaci prva tekma je kljucna mislim,a cisto zbog fellinga mislim da Sloboda ide dalje ipak...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★