FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
@penaltiky. Vrlo jednostavno. Novinar preko udruzenja novinara ili udruzenja sportskih novinara obavijesti UEFA-u da mu profesionalni fudbalski klub iz BiH, u ovom slucaju Sloboda zabranjuje obavljanje radnih zadataka
Niko, niko, samo Sloboda
ZANOSAC DAMU bice SLOBODA ubrzo primjeran klub bez tatinih , menadzerskih i trecerazrednih igraca a ti nalin zanoac damu idi gledaj simin han i stipu Slobodukatarakta je napisao/la:Hajde sto nisi objektivan, vec sto si ljaksofon. Nek naprave Barcelonu akobogdamirza24 je napisao/la:Ti si neki isprdad od ovih sto su otisli ili mozdadNalicev zanosac damu i tvoja prica ne prolazi . Novi ljudi prave Slobodu koje ce voliti svaki gradjanin na TK i koja ce imati najbolji OP a prvi tim biti medju 6 najboljih BH premijerligasakatarakta je napisao/la:A dobro evo sad sam procitao i sta nije istina u ovom tekstu. Pripreme su za 15ak dana. Mi ne znamo ko je trener, ko ide, a ko ostaje. I mislis da Sloboda nece zivotariti? Mnogo si subjektivan.
-
desperados
- Kontakt:
Slazem se. Proglasit ih nepozeljnim, neka se onda zale kome hoce.mirza24 je napisao/la:Samo te sportske ba radi sirenja lazni informacije i omalozavanja imena Slobode zabraniti njihovom novinaru ulazak na TusanjHPCompaq je napisao/la:Ja ne znam samo kakva je ova novinarska etika,hocel ikad iko snosit kakvu odgovornost za ove tekstove.Nmzs ti uonaokolo piskarat blatit,sirit dezinformacije i posle sve kao da nista nisi..Joj šljamova
Sta vam je jbt, sta kuhate svaki dan 
Izvini drug ali nemogu da shvatim ljude da brane ovaj nerad do sad i taj portal sportske ba koje odkako su ovi otisli senad , nala i denis samo pljuju po SlobodiMMA075 je napisao/la:Sta vam je jbt, sta kuhate svaki dan
A Sloboda je obavezna svakom šljamu koji piše za 20 KM omogućiti pristup? Jes al u kurcu, nije pod moranje nikome dati Press pristupnicu. A ti mi nađi UEFA pravilnik i član koji primorava klub da omoguće pristup baš svakome.katarakta je napisao/la:@penaltiky. Vrlo jednostavno. Novinar preko udruzenja novinara ili udruzenja sportskih novinara obavijesti UEFA-u da mu profesionalni fudbalski klub iz BiH, u ovom slucaju Sloboda zabranjuje obavljanje radnih zadataka
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Heheheh, pa ti ne znaš ko će biti novi trener pa to je sad problem, a prethodna dva si predlagao i agitirao da dodju. Nisi vise ni blizu vatre pa sad ne valja ništa. Opusti se, trener je ubrzo tu, ali nije iz tvog notesakatarakta je napisao/la:A dobro evo sad sam procitao i sta nije istina u ovom tekstu. Pripreme su za 15ak dana. Mi ne znamo ko je trener, ko ide, a ko ostaje. I mislis da Sloboda nece zivotariti? Mnogo si subjektivan.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Da li buduceg trenera gledamo trenutno na TVu, pa se zato ceka sa odlukom?
Jedan grad, jedna ljubav!
Nemoj javno skontat će nas katarakta pa će ljagati redomGifron je napisao/la:Da li buduceg trenera gledamo trenutno na TVu, pa se zato ceka sa odlukom?
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Civic u Veležu
Druga liga nam negine sa ovima
Otišli su još Said,Alispahic,Ignjatovic,Vidović,Livancic,Baraban i još Muminović traži raskid ugovora
Druga liga nam negine sa ovima
Otišli su još Said,Alispahic,Ignjatovic,Vidović,Livancic,Baraban i još Muminović traži raskid ugovora
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Je ne vjerujem da se pljuju ljudi koji su tek dosli, a zadnjih 20 godina je isto. Kao ono sve je jasno, Naliceve ambicije i ambicije UO se ne poklapaju, sve je jasno bla bla... Ljuuuudi, sve i jedan qrac u zadnjih 20 godina je isto i iste ambicije. Iskazivati nezadovoljstvo time tek sada je jedno obicno LICEMJERSTVO! Sa Azmirom je bilo isto, sa Sabovicem isto, Davudom, Senadom itd itd. Vi to ako ne kontate, onda ste ili glupi ili ne zelite da skontate. Presmijesno je ismijavati ljude koji su teg stigli. Ako vec zelite da se uhvatite u kostac sa problemom... bujrum na ulice !
Mislim da bi ovu temu trebalo zatvoriti jednom za svagda ako ne bude neke ozbiljnije pobune. Ako ima neko ko SLUCAJNO ne konta u cemu je fazon fakat, neka mi se obrati, uputit cu ga na pravu adresu. U medjuvremenu, prestanite biti LICEMJERNI.
Mislim da bi ovu temu trebalo zatvoriti jednom za svagda ako ne bude neke ozbiljnije pobune. Ako ima neko ko SLUCAJNO ne konta u cemu je fazon fakat, neka mi se obrati, uputit cu ga na pravu adresu. U medjuvremenu, prestanite biti LICEMJERNI.
075
Ljudi su evo već 3 mjeseca tu i šta su uradilo dobrog u klubu hajde objasni mi?
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Hoces da te uputim?saltcrew je napisao/la:Ljudi su evo već 3 mjeseca tu i šta su uradilo dobrog u klubu hajde objasni mi?
075
- TzBulevar87
- Kontakt:
Kako Savo Milosevic objasni pravo stanje u nasem fudbalu i zasto pored svog naseg unutrasnjeg lopovluka nikad nista nismo osvojili.
Lijepo nas nahvali.klasik je napisao/la:Kako Savo Milosevic objasni pravo stanje u nasem fudbalu i zasto pored svog naseg unutrasnjeg lopovluka nikad nista nismo osvojili.
- Beduin
- Kontakt:
Blok D1TzBulevar87 je napisao/la:Adresa je Rate Dugonjica bb
NAPOMENA: kartu uzimaj u samo jednom smjeru.
Trebal' koji je sprat, samo pitajte
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pa hajde prosvijetli nas sve ovdje ispričaj nam šta su to oni dobro uradilo tokom ova tri mjeseca
Zadnja izmjena: saltcrew, dana/u 05 jun 2019, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.