Stroj1946 je napisao/la:Arnelv52 je napisao/la:rishovski je napisao/la:A svim nasim klubovim da je dogurat sto dalje u Europi,al samo nemoj nekog teškog... Pa dok jedne godine ne izbacis nekog takvog neces ni imati duzu sezonu u Europi... Kad je Dinamo onda izbacio Ajax nije im niko davao neke šanse... Ljudi se borili i izborili... Naši se odmah predaju cim dođe Ludogoretz ili neki Maccabi,odmah se krene pričat o budžetima i kako oni imaju love a nasi klubovi jok...
Ajax : Dinamo Zagreb 2-3
Maarten Stekelenburg, John Heitinga, Jaap Stam, Jürgen Colin ,Gregory Van der Wiel , Hedwiges Maduro, Gabri, Dennis Rommedahl, Urby Emanuelson, Luis Suarez, Klaas-Jan Huntelaar

Ja bih volio Celtic. Najbliže su Atalanti, ako nisu podjednako jaki i volio bih da vidim koliko smo naučili od prošli put.
Ovo navedeno si upravu. Ja ne znam kakav je to sportski mentalitet unaprijed se predavat. Ni Barceloni i Realu ne bih priznao da su bolji dok me ne pobjede a kamoli Zvezdi, Celticu i sličnim koji su usput budi rečeno trećerazredni klubovi.
Vjeruj mi da nismo, niti cemo ikad. Jednostavno to je takav mentalitet ovjde kod nas. Prepadnu se previse, strah od uspjeha, taj pichkasti mentalitet koji ubija vjeru u prolaz dalje. Nakon 2:2 protiv Atalante, nismo nikad bili blize da izbacimo nekog jaceg od sebe i dignemo se u nebesa, al nas mentalitet je "ma kakvi ba mi" ili "vazno je ucestvovati" ili "oni ulazu milione"... Vazda izgovori

Pa fakat nije logicno,od postanka ove lige mi se samo zalimo,fali nam ovo,fali ono... Zvezda pobijedi Liverpool,Dinamo pobijedi Arsenal,Villarreal,Fener... Svi oni daju sansu mladima zaradjuju,bore se,dovedu par stranaca koji su kvalitetom iznad domacih i kreni u rat... Kod nas u ligi dovedu iz Srbije igraca odmah top pojacanje,dovedu nekog iz 2.HNL,ma Ronaldinho... Treneri su zaglavili u 80tim godinama... Ja da sam u upravi Sarajeva Husrefu bi dao otkaz,zahvalio mu se,jer brate od njega se zna sve unaprijed... Isao je iz Sarajeva x puta,vracao se... S njim u Europi ne mozes nista napravit,dokazalo se vise puta... Treba se okrenuti mladjim trenerima,perspektivnim... Ja bi doveo tj probao dovesti,Nenada Lalatovića,covjek ima smisla,mlad, perspektivan,napravio je super rezultate u Srbiji s Radnickim iz Nisa,Vojvodinom,Borcem,ima iskustvo u europskim tekmama i kao trener a i igrac. Sad mu isitce ugovor s Radnickim,mislim da ne bi imao problema u nasoj ligi,ali eto...