FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
vidjet cete da gavric ako dodje nije los igrac opce, ne dovodimo nikog bezveze, gledam mu cijenu 600 000 KM otprilike kosta, kod nas ce besplatno
Ne treba puno da skontas o kome se radi. Ice on po stoti put u Banovice.simidobar je napisao/la:A babuke sto je raspolozen![]()
Smarač žešći.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
MortemHz je napisao/la:Pa iz gornjeg dijela srbijanske lige?Rule_hz je napisao/la:MortemHz je napisao/la:''Sarajevo kupi igrače iz klubova iz donjeg dela tabele srpske lige. Ambiciozno nema šta! Ovaj pre par godina nije prošao probu u Vojvodini kao slobodan igrač.''
pa odakle smo milosa doveli? sta bi drugi qaresmu da se dovodi, treba bit realan zeleni teren je mjerilo, a momak igra redovno
vala kad smo ga doveli radnicki nije bio tad gornji dio vec donji dio tabele,a realno mjerilo je zeleni teren i tako cu ostaviti kritike dok ga ne vidim kako igra, a raduje me cinjenica da je igrao konstantno tamo treci igrac sa najvise nastupa...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Doveden kao zamjena Stanojevicu dok se ne oporavi. Nije planiran kao prva opcija.
šta smo ovo deložirali repku?

Stanoje destruktivac ovaj više ofanzivac...znači ni blizu
Trening Zmajeva otkazan zbog vremenskih neprilika: Pogledajte kako izgleda stadion Grbavica, Prosinečki ništa nije htio rizikovati
to što liči na Stanoju mu je jedini parametar za tako neštoskoJaa je napisao/la:Doveden kao zamjena Stanojevicu dok se ne oporavi. Nije planiran kao prva opcija.
Stanoje destruktivac ovaj više ofanzivac...znači ni blizu
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 05 jun 2019, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
belosevic28
- Kontakt:
Ove bljuvotine nema smisla citati.
Do nekih boljih vremena i moderatora s mu.dima, zivi mi i zdravi svi bili.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Cinis im uslugu i dizes im ego na taj nacin.belosevic28 je napisao/la:Ove bljuvotine nema smisla citati.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Zamolio bi admine da banuju ove sto lazu i u ose nemir tipa His uzima pare da neko dodje. Ovako su i za Stanoju pisali i Tatara bukvalno preslikano,lik ima pasos moze dobro da dodje uglavnom vidjecemo ga na djelu pa cemo suditi,do tada nista. Idemo sad pljuvacina kao i prosle sezone gdje je Krste kloc,Tatar budala beskorisna,Mujakic retardiran,Husref ubleha, Pidro kad je poceo govorili mrtvac itd idemo raspalite i ne zalite sve na racun kuce. Mozel neko da nam kaze koga je to Hus doveo pa mu uzima pare imenom i prezimenom? Juniori tj akademci ne mogu iznijet prvenstvo,kup,evropu to zaboravite. Sto se mene tice xo nekih boljih vremena,jer tema se pretvorila u pljuvanje igraca nakon 20 minuta igre,na pljuvanje svakog koga dovedemo,i takodje nekih igraca koji su nam duplu donijeli. Stavite naziv pljuvaona igraca i trenera pa se vidimo na tekmama nas 700 a ovim vjernim pustamo forum da pametuju
Babuka1946 je napisao/la:Tebi odgovaram jer znam da si ozbiljan momak i zaljubljenik u FKS; insajderi su odavno na aparatima. Iz kluba se tesko izvlace informacije.Sabinho je napisao/la:Ne pada mi na pamet da podcjenjujem momka i osudjujem njegovo dovodjenje, ali neka ovo bude pouka raji sa insajderskim informacijama o "strasnim" imenima i megalomanskim projektima novog vecinskog vlasnika.
Sad zamislite da je Bjelica trener, sta bi on rekao da mu je ovo pojacanje za startnu postavu sa kojom treba odbrani titulu i napadne prolaz u Evropi...
Sto se tice novog vlasnika, on ce dati puno vise od Tana i nece zaliti repa za pojacanja. Covjek masta o LP, sto je dobro za nas. Ali problem je sto on prije svega u klub zeli dovesti dvojicu Vijetnamaca za koje nasi (svi osim husrefa) i ne misle da bi bili neka pojacanja.
To je ujedno i razlog zasto on stiti ovu prevaru na nasoj klupi i nudi mu najveci ugovor u istoriji PL.
E odavno nešto smiješnije nisam pročitao.
Eto ovi iz uprave,ili neko drugi, kao nisu za dovođenje Vijetnamaca ,i eto oni će mu se suprostaviti,a on kao većinski vlasnik će se zbog toga zabrinuti.
Bože sačuvaj.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 05 jun 2019, 18:43, ukupno mijenjano 2 puta.
- Babuka1946
- Kontakt:
Nije tu nista smijesno.amypitar je napisao/la:Babuka1946 je napisao/la:Tebi odgovaram jer znam da si ozbiljan momak i zaljubljenik u FKS; insajderi su odavno na aparatima. Iz kluba se tesko izvlace informacije.Sabinho je napisao/la:Ne pada mi na pamet da podcjenjujem momka i osudjujem njegovo dovodjenje, ali neka ovo bude pouka raji sa insajderskim informacijama o "strasnim" imenima i megalomanskim projektima novog vecinskog vlasnika.
Sad zamislite da je Bjelica trener, sta bi on rekao da mu je ovo pojacanje za startnu postavu sa kojom treba odbrani titulu i napadne prolaz u Evropi...
Sto se tice novog vlasnika, on ce dati puno vise od Tana i nece zaliti repa za pojacanja. Covjek masta o LP, sto je dobro za nas. Ali problem je sto on prije svega u klub zeli dovesti dvojicu Vijetnamaca za koje nasi (svi osim husrefa) i ne misle da bi bili neka pojacanja.
To je ujedno i razlog zasto on stiti ovu prevaru na nasoj klupi i nudi mu najveci ugovor u istoriji PL.
E odavno nešto smiješnije nisam pročitao.
Eto ovi će iz uprave nisu za dovođenje Vijetnamaca ,i eto oni će mu se suprostaviti,a on kao većinski vlasnik će se zbog toga zabrinuti.
Bože sačuvaj.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Necu unaprijed da donosim sud, ali ovaj momak da bi ga uopste doveli bi morao biti bar duplo bolji od Mustafica. Krdica, Dokanovica, Salcina... Inace ne vidim svrhu njegovog dolaska.
I ti ae nalaga ko i onaj prethodnizagor1987 je napisao/la:Zamolio bi admine da banuju ove sto lazu i u ose nemir tipa His uzima pare da neko dodje. Ovako su i za Stanoju pisali i Tatara bukvalno preslikano,lik ima pasos moze dobro da dodje uglavnom vidjecemo ga na djelu pa cemo suditi,do tada nista. Idemo sad pljuvacina kao i prosle sezone gdje je Krste kloc,Tatar budala beskorisna,Mujakic retardiran,Husref ubleha, Pidro kad je poceo govorili mrtvac itd idemo raspalite i ne zalite sve na racun kuce. Mozel neko da nam kaze koga je to Hus doveo pa mu uzima pare imenom i prezimenom? Juniori tj akademci ne mogu iznijet prvenstvo,kup,evropu to zaboravite. Sto se mene tice xo nekih boljih vremena,jer tema se pretvorila u pljuvanje igraca nakon 20 minuta igre,na pljuvanje svakog koga dovedemo,i takodje nekih igraca koji su nam duplu donijeli. Stavite naziv pljuvaona igraca i trenera pa se vidimo na tekmama nas 700 a ovim vjernim pustamo forum da pametuju
Krste. Nihad , pidro niko nije pljuvao, ne znam sta vam je cilj ovojici da ovako posete... fuj
Usput, zamisli kada sam ja isao u siroki i nas 15 20 proslo samo, da sam pisao, vidimo se nas 15 a vi ostali pametujte na foeumu, ili u Novom gradu, u kupu, nas 50 ili 100 a vi pisite po forumu... nekad je bilo nas 4000 , pa nas 3000 pa nas 1500 , sad nas 700 ... istrebljeni 1987.
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 05 jun 2019, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ja samo znam da nama niko jebbeno ne valja. Da nam dođe Klopp nasli bi mu milion mana. Ne znam, dok ok ide ekipi dok osvajaju ja se ne bih upustao u te price. A ako je tacno to sto se prica, to ce kad tad isplivati na povrsinu, zato kazem ne trebamo o tome pricati, uzivajmo u sjajnoj sezoni, podrzimo momke u Evropi i to je to. Niko nije ispred Sarajeva, ko god da je.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- ThrillerHz
- Kontakt:
- Babuka1946
- Kontakt:
Oni su jos mladi. Najbolje ce se pokazati ako budu na tribini i ponekad cak na klupi. Trebaju biti strpljivi.zagorski je napisao/la:Necu unaprijed da donosim sud, ali ovaj momak da bi ga uopste doveli bi morao biti bar duplo bolji od Mustafica. Krdica, Dokanovica, Salcina... Inace ne vidim svrhu njegovog dolaska.
U prvih jedanaest ne treba biti više od 4 iskusna igrača. Hipotetski govoreci, to su Lazic, Stanojevic, Rahmanovic i Ahmetovic. Svi ostali moraju biti iz vlastitog pogona. Uzevsi u obzir da Pidro, Sabanovic, Kovacevic, Mustafic vise nisu Akademci, odnosno nisu neiskusni, to je atalna jezgra oko koje se gradi stalnih 18 igraca. Nemam nista protiv Gavrica, ali mislim da Sarajevo moze i mora bolje.
Ovi nasi momci na turniru sad moraju dobiti Vojvodinu da prodju grupnu fazu? Tanko je danas ovo bilo,ali zanimljivo mi je bilo vidjeti izmjene kod nas gledam ulaze Ferhatovic,Obuca...Samo mi je falio neki Handzic da upotpuni sve 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kao prvo ti znas da se Mujakicu nije psovala majka retardirana poslije Sirokog? Pa zbog toga sam ban zamalo popusio i raspravljo se ovdje i ti meni sad kazes da lazem? Pidro kad smo ga vratiili ovdje su komentarisali na sta smo spali itd. Tako da ti je post smijesan,kao i izmisljene price,a to gdje sam ja bio sad treba da ti pricam od Orebra,do svih mogucih sela,Troglava,Drinovaca,Posusja,Orasja,Modrice itd itd jer ti si izgleda neka ikona ovdje pa avima mozes drzat pridike,recu ti samo da od euro tekmi do gostovanja u nasoj ligi da mi prismrdit ne mozes pa sad pjeni do zorePantelija je napisao/la:I ti ae nalaga ko i onaj prethodnizagor1987 je napisao/la:Zamolio bi admine da banuju ove sto lazu i u ose nemir tipa His uzima pare da neko dodje. Ovako su i za Stanoju pisali i Tatara bukvalno preslikano,lik ima pasos moze dobro da dodje uglavnom vidjecemo ga na djelu pa cemo suditi,do tada nista. Idemo sad pljuvacina kao i prosle sezone gdje je Krste kloc,Tatar budala beskorisna,Mujakic retardiran,Husref ubleha, Pidro kad je poceo govorili mrtvac itd idemo raspalite i ne zalite sve na racun kuce. Mozel neko da nam kaze koga je to Hus doveo pa mu uzima pare imenom i prezimenom? Juniori tj akademci ne mogu iznijet prvenstvo,kup,evropu to zaboravite. Sto se mene tice xo nekih boljih vremena,jer tema se pretvorila u pljuvanje igraca nakon 20 minuta igre,na pljuvanje svakog koga dovedemo,i takodje nekih igraca koji su nam duplu donijeli. Stavite naziv pljuvaona igraca i trenera pa se vidimo na tekmama nas 700 a ovim vjernim pustamo forum da pametuju
Krste. Nihad , pidro niko nije pljuvao, ne znam sta vam je cilj ovojici da ovako posete... fuj
Usput, zamisli kada sam ja isao u siroki i nas 15 20 proslo samo, da sam pisao, vidimo se nas 15 a vi ostali pametujte na foeumu, ili u Novom gradu, u kupu, nas 50 ili 100 a vi pisite po forumu... nekad je bilo nas 4000 , pa nas 3000 pa nas 1500 , sad nas 700 ... istrebljeni 1987.
@zagor mislim da je to bilo poslije GOSK-a.
Selam za @ajzeu.
Selam za @ajzeu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.