FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovo neki Arturo Vidal 
Ma jok, nisam ja od tog posla. Nego imam prečih problema i prečih stvari da živce trošim.fera je napisao/la:Šta si to postao opasanskoroalen je napisao/la:Samo da kažem da je ovaj dečko plod šestomjesečnog skautinga. Najbolji igrač Bačke ove sezone, sve što su šansi uradili je on stvorio. Njih je yebalo što su jednog špica prodali na polusezoni a drugi se povrijedio. Momak je igračina, ima ponude i iz Rumunije i Mađarske. Ako dođe, pokazat će šta zna na terenu. Zar ste stvarno mislili da će Hadžija dovest nekog igrajući FM il gledajući YouTube klipove?
Bajrambarečula, by the way. Samo čitam ovih dana, ne da mi se raspravljat ni s kim jer ćemo doć u konflikt, a ja sam poznat kao osoba koja ne voli konflikte. Nego sam zamoljen da napišem ovo od strane jednog gospodina koji nije više s nama. Sve najbolje.![]()
Ljudi uzmu duplu krunu i raja im i dalje ne vjeruje.
@Denchi daBogda došao uzeo 27micu a da trenutnu gledamo što dalje od Koševa.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ne dirajte @Mortu!
Nije ni korektno, ni posteno ga kritikovati.
Da je htio da se drzi svega sto je po pravilima foruma 90% nas ovdje ne bi bilo. Pogotovo nakon nekih negativnih rezultata naseg kluba.
Treba odrzavati ovo sve i drzati pod kontrolom 100 razlicitih misljenja koja se sukobe.
Naravno @Tobe treba ban nakon svakog prvog komentara
Ne znam kako mu ne dosadi jbt.
Nije ni korektno, ni posteno ga kritikovati.
Da je htio da se drzi svega sto je po pravilima foruma 90% nas ovdje ne bi bilo. Pogotovo nakon nekih negativnih rezultata naseg kluba.
Treba odrzavati ovo sve i drzati pod kontrolom 100 razlicitih misljenja koja se sukobe.
Naravno @Tobe treba ban nakon svakog prvog komentara
Ne znam kako mu ne dosadi jbt.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- ThrillerHz
- Kontakt:
Tbjrbskoroalen je napisao/la:Samo da kažem da je ovaj dečko plod šestomjesečnog skautinga. Najbolji igrač Bačke ove sezone, sve što su šansi uradili je on stvorio. Njih je yebalo što su jednog špica prodali na polusezoni a drugi se povrijedio. Momak je igračina, ima ponude i iz Rumunije i Mađarske. Ako dođe, pokazat će šta zna na terenu. Zar ste stvarno mislili da će Hadžija dovest nekog igrajući FM il gledajući YouTube klipove?
Bajrambarečula, by the way. Samo čitam ovih dana, ne da mi se raspravljat ni s kim jer ćemo doć u konflikt, a ja sam poznat kao osoba koja ne voli konflikte. Nego sam zamoljen da napišem ovo od strane jednog gospodina koji nije više s nama. Sve najbolje.
1946~
Ne, nije TobeYarabi, al si blizu.ThrillerHz je napisao/la:Tbjrbskoroalen je napisao/la:Samo da kažem da je ovaj dečko plod šestomjesečnog skautinga. Najbolji igrač Bačke ove sezone, sve što su šansi uradili je on stvorio. Njih je yebalo što su jednog špica prodali na polusezoni a drugi se povrijedio. Momak je igračina, ima ponude i iz Rumunije i Mađarske. Ako dođe, pokazat će šta zna na terenu. Zar ste stvarno mislili da će Hadžija dovest nekog igrajući FM il gledajući YouTube klipove?
Bajrambarečula, by the way. Samo čitam ovih dana, ne da mi se raspravljat ni s kim jer ćemo doć u konflikt, a ja sam poznat kao osoba koja ne voli konflikte. Nego sam zamoljen da napišem ovo od strane jednog gospodina koji nije više s nama. Sve najbolje.
Šalim se, ako ovo čita zna on da se zayebajem.
- dynamodresden1
To su oni sto prate Sarajevo jednom godisnje,strimasi usrani dok 2000 standardnih bude tu i na proslavu dodju da se uslikaju,poslije duple krune vi trazite najmanju sitnicu da zamjerate,e ti nisu navijaci Sarajeva,potajni simpatizeri koji kontaju da su nekom bitni sa svojim odvratnim razmisljanjima.....Ado76 je napisao/la:Ja fakat ne znam sta fudbalski strucnjaci ovdje rade.Pa kada citas sve ovo, nevjerovatno je da nisu u Akademijama evropskih velikana...
- ThrillerHz
- Kontakt:
Jos samo da mu neko nadje neku sliku sa dobrom ribom, i onda sam siguran da ce biti bolji i vazniji od Milosa u ekipi, aBd.
Ko god dosao, dobrodosao i pokazi najbolje sto znas.
Do jucer se Hadziji vjerovalo, sad vec Hadzija nema pojma sta radi
MI SMO PITARI, NAJJACI SMO NAJJACI
Ko god dosao, dobrodosao i pokazi najbolje sto znas.
Do jucer se Hadziji vjerovalo, sad vec Hadzija nema pojma sta radi
MI SMO PITARI, NAJJACI SMO NAJJACI
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
@vanja čkopi javi se, jel ovaj tvoj?
Ma ja samo generalizovayi treba, jeste samo ste vi navijaci, s pecatom, verifikovani. Mogli bi svi tetovaze odraditi "nepljuvaci i cvjetici 1987"dynamodresden1 je napisao/la:1
To su oni sto prate Sarajevo jednom godisnje,strimasi usrani dok 2000 standardnih bude tu i na proslavu dodju da se uslikaju,poslije duple krune vi trazite najmanju sitnicu da zamjerate,e ti nisu navijaci Sarajeva,potajni simpatizeri koji kontaju da su nekom bitni sa svojim odvratnim razmisljanjima.....Ado76 je napisao/la:Ja fakat ne znam sta fudbalski strucnjaci ovdje rade.Pa kada citas sve ovo, nevjerovatno je da nisu u Akademijama evropskih velikana...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
To je gospodin o kojem govori. Ne može ti odgovorit jer je otišao Tobetu na baklavu, ako me razumiješ.obiteljskicovjek je napisao/la:@vanja čkopi javi se, jel ovaj tvoj?
vjeruješ da sam guglo sastav portugala da vidim da ne igra?ThrillerHz je napisao/la:Imam osjecaj da bi ovaj Meireles mogao bit dobar pravo
po dobrom starom običaju bit će nešto od ovog Raula Rađe Vidala nešto čim ne valja kurzu i iz lošeg kluba dolazi
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
pitaj šefa, nek ti objasni o navijačima Sarajeva...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nego, treba momka pustiti mjesec dva da se navikne na trenere, saigrace, terene. Valjda smo nesto naucili.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Malo šale nije na odmet, nit je svaka puška ubojita.AlfredNobel je napisao/la:Što se zezaš, moraš yebavat.obiteljskicovjek je napisao/la:Ovaj igrač što se spominje je samo početak.
Husref i Runda spremaju velika imena, čeka se samo da Hus šarne i akademija na aparateee!
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja mislio usao na forum kona, a ne na forum kluba koji je osvojio duplu krunu i ciji navijaci bi sad trebali mastati o pojacanjima, protivniku u LP, kampu...
Udje onaj bolid napisa nesto kontra Husrefa, ostalih 5 se normalno upusti u diskusiju, jer kao da ga ne znaju i eto forum nam pade qrcu za usi.
Udje onaj bolid napisa nesto kontra Husrefa, ostalih 5 se normalno upusti u diskusiju, jer kao da ga ne znaju i eto forum nam pade qrcu za usi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Znao sam da su veziskoroalen je napisao/la:To je gospodin o kojem govori. Ne može ti odgovorit jer je otišao Tobetu na baklavu, ako me razumiješ.obiteljskicovjek je napisao/la:@vanja čkopi javi se, jel ovaj tvoj?
Imate li djece?
Šalu na stranu ova tema je mrtva bez njih.
Vratite nam damare ovog foruma, odmah i sada.
bezveze se pravi Kralj Mida od Husrefa, napravio je odličan rezultat i napravio nešto što niko nije do sada...to ga apsolutno ne amnestira od loših strana i ne čini savršenim...idalje tvrdoglav i lijeno mjenja, idalje ima svoje taktičke slabosti...pogotovo pošto su svi izgledi da ostaje apsolutno će biti na tapeti ako ne bude išlo(kao i svaki drugi) budimo realni...imat će više kredita sigurno nego inače...ali će se ljudi vrlo brzo sjetiti šta ih je nerviralo kod njega kad bude ponavljao iste stvari kao dosad....a to je neizbježno...
ako to ne možete shvatite slobodno odite
druga stvar, ako vam nije jasno da su navijači Sarajeva najzahtjevniji i apsolutno razmaženi pa imali priliku gledati mnoge majstore i znaju već nakon decenija staža na prvu(tekmu) procijeniti igrača....apsolutno ste nedorasli i zalutali u svijet nogometa...
Navijač ovog kluba je sanjao o moćnom Sarajevu i doveo čika Tana za rukav u BiH na noge, nije mu se sviđala debela, lijena, lopovska uprava koja je napravila 9-10 miliona duga i pustila kriminalce u njega, taldžije i kojekakve menadžerčiće i vlasnike fast-foodova...sitnice sigurno ali jbg smetale momku, a da nije mogli smo i danas bit takvi, eto Slobode,želje i ostalih "ništa" im ne fali.......
ako to ne možete shvatite slobodno odite
druga stvar, ako vam nije jasno da su navijači Sarajeva najzahtjevniji i apsolutno razmaženi pa imali priliku gledati mnoge majstore i znaju već nakon decenija staža na prvu(tekmu) procijeniti igrača....apsolutno ste nedorasli i zalutali u svijet nogometa...
Navijač ovog kluba je sanjao o moćnom Sarajevu i doveo čika Tana za rukav u BiH na noge, nije mu se sviđala debela, lijena, lopovska uprava koja je napravila 9-10 miliona duga i pustila kriminalce u njega, taldžije i kojekakve menadžerčiće i vlasnike fast-foodova...sitnice sigurno ali jbg smetale momku, a da nije mogli smo i danas bit takvi, eto Slobode,želje i ostalih "ništa" im ne fali.......
Imaš pp.obiteljskicovjek je napisao/la:Znao sam da su veziskoroalen je napisao/la:To je gospodin o kojem govori. Ne može ti odgovorit jer je otišao Tobetu na baklavu, ako me razumiješ.obiteljskicovjek je napisao/la:@vanja čkopi javi se, jel ovaj tvoj?![]()
![]()
Imate li djece?
Šalu na stranu ova tema je mrtva bez njih.
Vratite nam damare ovog foruma, odmah i sada.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Samo Husref !!!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], laznokrilo, nedimnedo, r3m1 i 26 gostiju.