FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel se ovo opet pljuje igrac bez da je odigrao utamnice za nas?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Bilo je priče da je Velkoski preporučio Altoparmakovskog.
Izgleda da je Stanoje ovog preporučio, zaključio sam na osnovu slike, ne znači da sam upravu
Samo kapitena ne treba više slušat
Ja mislim, ako dođe naravno, da će biti solidno pojačanje, instikt, nisam ga pratio

Izgleda da je Stanoje ovog preporučio, zaključio sam na osnovu slike, ne znači da sam upravu
Samo kapitena ne treba više slušat
Ja mislim, ako dođe naravno, da će biti solidno pojačanje, instikt, nisam ga pratio

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Denchi je napisao/la:bezveze se pravi Kralj Mida od Husrefa, napravio je odličan rezultat i napravio nešto što niko nije do sada...to ga apsolutno ne amnestira od loših strana i ne čini savršenim...idalje tvrdoglav i lijeno mjenja, idalje ima svoje taktičke slabosti...pogotovo pošto su svi izgledi da ostaje apsolutno će biti na tapeti ako ne bude išlo(kao i svaki drugi) budimo realni...imat će više kredita sigurno nego inače...ali će se ljudi vrlo brzo sjetiti šta ih je nerviralo kod njega kad bude ponavljao iste stvari kao dosad....a to je neizbježno...
ako to ne možete shvatite slobodno odite
druga stvar, ako vam nije jasno da su navijači Sarajeva najzahtjevniji i apsolutno razmaženi pa imali priliku gledati mnoge majstore i znaju već nakon decenija staža na prvu(tekmu) procijeniti igrača....apsolutno ste nedorasli i zalutali u svijet nogometa...
Navijač ovog kluba je sanjao o moćnom Sarajevu i doveo čika Tana za rukav u BiH na noge, nije mu se sviđala debela, lijena, lopovska uprava koja je napravila 9-10 miliona duga i pustila kriminalce u njega, taldžije i kojekakve menadžerčiće i vlasnike fast-foodova...sitnice sigurno ali jbg smetale momku, a da nije mogli smo i danas bit takvi, eto Slobode,želje i ostalih "ništa" im ne fali.......
Oni sto su spominjali Kronavetera brat završio u Mariboru.
A sigurno da prvo treba sačekati sto se tiče ovog Gavrica da li će uopšte doći i ako dodje neka teren sudi kao i svakom drugom.Moze biti ****,ali i doktor za našu ligu ko zna.
A sigurno da prvo treba sačekati sto se tiče ovog Gavrica da li će uopšte doći i ako dodje neka teren sudi kao i svakom drugom.Moze biti ****,ali i doktor za našu ligu ko zna.
I ja bih sacekao dok momak ne dođe pa tek davati ocjene. A smiješni su mi ovi što pišu kako se, kao, pljuvao Tatar a on ispade Ronaldo
Tatar nije smio odigrati minute na proljece, kakav je bio, prije Resica, pogubljenog Šišica ili nekog drugog
Tatar nije smio odigrati minute na proljece, kakav je bio, prije Resica, pogubljenog Šišica ili nekog drugog
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Oj kad spomenu neko altiparmaka, naunpadose mi neka nasa "pojacanja" hahahaha Bozeee sacuvaj ono ne bih ni gosku pozelio
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Milan Đurić maloprije gol i asistencija 
FK Sarajevo
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Kaže Runda da bolji igrač od Neše nikad nije došao u našu ligu.
Nama ostaje samo da se nadamo.
jbg takav mu je i Jahić bioobiteljskicovjek je napisao/la:Kaže Runda da bolji igrač od Neše nikad nije došao u našu ligu.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
A Ronaldo hat-trick maloprije.BordoSarajevo je napisao/la:Milan Đurić maloprije gol i asistencija
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ima još pojačanja, Jahić nije proš'o al sad se pravi pravi posao.Denchi je napisao/la:jbg takav mu je i Jahić bioobiteljskicovjek je napisao/la:Kaže Runda da bolji igrač od Neše nikad nije došao u našu ligu.
Runda povedi nad
Ma dolazi, mislim da je sutra i press.Pirkehzsa je napisao/la:Oni sto su spominjali Kronavetera brat završio u Mariboru.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kapiten je zato smiobrojjedan je napisao/la:I ja bih sacekao dok momak ne dođe pa tek davati ocjene. A smiješni su mi ovi što pišu kako se, kao, pljuvao Tatar a on ispade Ronaldo![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
joj vas, jesmol prodali kostur ekipe ? nismo, tu je vecina, par igraca treba i to je to, momak sto ce doc mozda opce nije los, fakat vas ne kontam, dupla kruna, cekamo koga cemo u LP izvuc, gradi se jos trening centar jedan, cekamo jos par dobri pojacanja, pojedincima sve crno, sve smeta, svasta
sta bi da ste ko komsinca ?
sta bi da ste ko komsinca ?
Ova gore ekipa kao neki humor baca... ja evo pao sa kreveta od smijeha... ono bas
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- ThrillerHz
- Kontakt:
Bavi li se uopste fudbalom vise hahahaDenchi je napisao/la:vjeruješ da sam guglo sastav portugala da vidim da ne igra?ThrillerHz je napisao/la:Imam osjecaj da bi ovaj Meireles mogao bit dobar pravo![]()
![]()
![]()
po dobrom starom običaju bit će nešto od ovog Raula Rađe Vidala nešto čim ne valja kurzu i iz lošeg kluba dolazi
Realno dolazi na dobru podlogu, popljujemo ga toliko preventivno, da svaki njegov tacan pas, gol i asistencija ce biti “nije ovaj los”. Mi iskusno skidamo pritisak s igraca tako sto spustimo ljestvicu level ispod najnizeg moguceg
1946~
Husref šta god da je radio ili griješio na kraju je imao rezultat koji niko nije postigao u istoriji i to ga u startu stavlja na mjesto broj 1 u odnosu na sve trenere iz BIH a kad budemo mocni da sebi priuštimo dobrog i skupog trenera iz vana i sve ono što on traži da bi ostvario rezultat Husref može otici kao legenda
- ThrillerHz
- Kontakt:
Nije istina! Osvojio covjek duplu, najtrofejniji trener naseg kluba, najduze utakmica nas vodio, legenda i kao igrac i kao trener itd. I red gnusnih uvreda, ali posto nisam odgojen tako, necu ih izustiti! Ti nisi navijac Sarajeva, garant gledas samo derby i to na tvu!Denchi je napisao/la:bezveze se pravi Kralj Mida od Husrefa, napravio je odličan rezultat i napravio nešto što niko nije do sada...to ga apsolutno ne amnestira od loših strana i ne čini savršenim...idalje tvrdoglav i lijeno mjenja, idalje ima svoje taktičke slabosti...pogotovo pošto su svi izgledi da ostaje apsolutno će biti na tapeti ako ne bude išlo(kao i svaki drugi) budimo realni...imat će više kredita sigurno nego inače...ali će se ljudi vrlo brzo sjetiti šta ih je nerviralo kod njega kad bude ponavljao iste stvari kao dosad....a to je neizbježno...
ako to ne možete shvatite slobodno odite
druga stvar, ako vam nije jasno da su navijači Sarajeva najzahtjevniji i apsolutno razmaženi pa imali priliku gledati mnoge majstore i znaju već nakon decenija staža na prvu(tekmu) procijeniti igrača....apsolutno ste nedorasli i zalutali u svijet nogometa...
Navijač ovog kluba je sanjao o moćnom Sarajevu i doveo čika Tana za rukav u BiH na noge, nije mu se sviđala debela, lijena, lopovska uprava koja je napravila 9-10 miliona duga i pustila kriminalce u njega, taldžije i kojekakve menadžerčiće i vlasnike fast-foodova...sitnice sigurno ali jbg smetale momku, a da nije mogli smo i danas bit takvi, eto Slobode,želje i ostalih "ništa" im ne fali.......
1946~
Boze sacuvaj!
Klix je ppgodio da je Gavric,ali ljudi nije to taj Gavric,dzaba ste raspravljali o momku
Samo Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: robertkosar, SHZ82 i 27 gostiju.