NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Pa vecina ti ode jaro... netreba to cudit... treba se zahvalit igracima koji su dali dosta od sebe i uljepsali nam mnoge trenutke... bilo je utakmica gdje smo bas uzivali sad uzivamo u igrama mladih u19 igraca koji sutra deru Olimpik
Pa ko ce produzit saradnju s igracima? Asim ekonom? 
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- prisonbreak
- Kontakt:
Mozel vise info za Kenana Sarica?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Extra mladi igrac kod nas bio najbolji al ga trener nije bas mazio... Brz ko munja i opasan sa strane... golova bi se nazabijao da ga nije povreda zeznula... po meni Jedan od najbolji nasih igraca... sretno mu nadam se u vecem klubu...
- prisonbreak
- Kontakt:
Hvaa deugcombe80 je napisao/la:Extra mladi igrac kod nas bio najbolji al ga trener nije bas mazio... Brz ko munja i opasan sa strane... golova bi se nazabijao da ga nije povreda zeznula... po meni Jedan od najbolji nasih igraca... sretno mu nadam se u vecem klubu...
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
- ASD
- Kontakt:
Evo kapiten vam produzio, samo je pitanje s kim. 
ZvijezdomASD je napisao/la:Evo kapiten vam produzio, samo je pitanje s kim.
Ostaje matori Lazo tooooooooooo ideeeeemooooooo... uprava ostaje ista ba opstina daje pare i to je to...
Ima i matori Lazo jarani velikog uticaja sto nasi juniori igraju zavrsnicu jer su trenirali sa prvim timom... extra je da je Novica ostao super stoper pokusat sad zadrzat jos par Jovu Antica i tako to pa lagano....
Ima i matori Lazo jarani velikog uticaja sto nasi juniori igraju zavrsnicu jer su trenirali sa prvim timom... extra je da je Novica ostao super stoper pokusat sad zadrzat jos par Jovu Antica i tako to pa lagano....
Drug moj oni ako Antica mogu zadrzat ja im skidam kapu.
Taj covjek je svemirski brod za ovu ligu, uopste ne zasluzuje da bude tu gdje jest
Taj covjek je svemirski brod za ovu ligu, uopste ne zasluzuje da bude tu gdje jest
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Evooo ga jaranike novi sponzor i novi dresovi za novu sezonu to se zove GENERALNI SPONZOR!!!!!!
Idu bolji dani.... pitat ce se Zvijezda za ulazak u premijer ligu.... NAPOKON odrijesili kesu GIGANTI....
https://www.bilder-upload.eu/bild-f3ae9 ... 6.png.html
Svaka cast stari moj sad se moze napast premijer liga...
Odma Bele strpat u upravu...
Sad sam jos vise ubijedjen u plasman juniora u premijer ligu...
Idu bolji dani.... pitat ce se Zvijezda za ulazak u premijer ligu.... NAPOKON odrijesili kesu GIGANTI....
https://www.bilder-upload.eu/bild-f3ae9 ... 6.png.html
Svaka cast stari moj sad se moze napast premijer liga...
Odma Bele strpat u upravu...
Sad sam jos vise ubijedjen u plasman juniora u premijer ligu...
Nemoj se radovati prije nego vidis rezultate,tako su nam medili i prosle godine,generalni sponzor,a daje pare po registraciji vozila i to da moras rec za zvijezdu ovo ono,**** od sponzora,a mislim da ni ovaj nece puno toga donijeti,samo reklama,ako je dao vise od 5 hiljada za sezonu treba mu onda dati klub u vlasnistvo nek ide sve u vraziju mater
Cujem danas na humanitarnoj utakmici u Vuckovcima za Jedinstvo su u drugom poluvremenu protiv Zvijezde nastupili Facic, Huseinbasic, Mujcic, Hrstic i Turbic i kazu mi ljudi koji su gledali da se Miletovi momci nisu bas naigrali protiv pomenutih
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Eto matorom pede ru sansa. Da ne dreci vise da nije imao vremena sastavit ekipu i sl. Sto se tice Novice drago mi je da je produzio, tako se ponasa pravi kapiten.
Od igraca zadrzat Đekica, Sarkana, Jazvina, Vulica, Lukica, mozda Janjica. Antica svakako tesko mozes zadrzati. Ostali sretno im bilo. Naravno domace racunam da ostanu Kadija, Meha i Aljkanovic. I na tu ekipu dovodit igrace.
Od igraca zadrzat Đekica, Sarkana, Jazvina, Vulica, Lukica, mozda Janjica. Antica svakako tesko mozes zadrzati. Ostali sretno im bilo. Naravno domace racunam da ostanu Kadija, Meha i Aljkanovic. I na tu ekipu dovodit igrace.
Imal ko vise info o ovome?
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Eto mu prilike da dovede facu moze i dugog,, na ove sto je combe nabrojao dovest jos 3,4 igraca plus golmana jer ruzic nas napusta..
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Trebalo bi Maksimovica probat zadržat joşjednu godinu na posudbi
Belamionix

Juniori protiv olimpića u novoj opremi. Jesu li to bele fakat usle u klub il je opet bacanje prasine u oci
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Kako usle. Donirale opremu u zamjenu dobile reklame na dresovima i posteno.
Bar nisu kao famozni generalni sponzor Rimes koji je za 2-3 stoje dobio reklamu na dresovima prvog tima.
Bar nisu kao famozni generalni sponzor Rimes koji je za 2-3 stoje dobio reklamu na dresovima prvog tima.
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Za sad je usao u kadete i juniore, sto je i bio cilj, kasnije ce preuzet i prvi tim, ali polako, s belom dolaze i ostali, spominje su cak i cokoladice....al otom potom
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.