Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

ronaldo99
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la ronaldo99 » 05 jun 2019, 15:32

bodi123 je napisao/la:Izvjesno je da će Novak i Thiem morati odigrati 2 meča u 2 dana, nema danas nista od tenisa definitivno.
Neko ce morati odigrati da li ce to biti ta dva igraca to ce vidjeti :)

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 05 jun 2019, 17:12

Belmin6 je napisao/la:Sve zavisi i od vremema. Bude li zemlja vlazna, vrijeme oblacno, Fedu se povecavaju sanse.

Npr da uzme jedan set. :mrgreen:

Ne znam, veliki sam fan Rogera, ali tesko mi za povjerovati da on moze zaprijetiti Nadalu na sljaci, pogotovo na RG.
Pa realno ne moze i niko to ne ocekuje i upravo je to najvece Federerovo oruzje. Neka pusti ruku pa sta bude.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 05 jun 2019, 17:18

Last Slam without at least one among Federer, Nadal or Djokovic in the semifinals was Roland Garros 2004

60 Slams ago
Nenormalan podatak

Inače otkazano je sve za danas
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 05 jun 2019, 17:33

nadal 92-2 u parizu

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 05 jun 2019, 17:36

Najdominantniji teniser na nekoj podlozi ikad, bez ikakve dileme.
ZZ

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 05 jun 2019, 17:39

QUARTERBACK je napisao/la:nadal 92-2 u parizu
Vise govori o losoj konkurenciji nego o njemu samom. :njanjanja:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 05 jun 2019, 17:44

Mislim da je jedina sansa Federeru u tri dobijena seta eventualno cetiri sto je skoro pa naucna fantastika. U pet bi sigurno izgubio jer je Rafa spremniji. Plus se prednost u servisu kod Federera ovdje ne vidi.

Sto se tice odgadjanja meceva danas ovo prevazilazi svaku mjeru bezobrazluka. Ide u korist nama navijacima Fedje ili Rafe al je sramotno da se svake godine iste stvari desavaju. Definitivno bih se slozio da se da GS svjetskoj sili kakva je Njemacka,Italija ili sta znam Spanija da to organizuje. Mozda bi izgledalo dosta drugacije al barem ne bi slusali onaj krkanluk s tribina, nevjerovatno koliko je usrana publika u Francuskoj. Oni uzvici krici i lajanja su blamaza. Australija i Wimbledon nivo iznad ova druga dva slema. Ni Ameri nisu nista bolji,sjecam se kako su Novaka pokusali omest protiv Federera,bas ruzno. Eh a u Francuskoj jos tri puta gora stvar.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 05 jun 2019, 18:13

Effenberg je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:nadal 92-2 u parizu
Vise govori o losoj konkurenciji nego o njemu samom. :njanjanja:
Tako nekako

Da je imao recimo za konkurente Gugu, Coriu, Ferrera ili Moyu umjesto Federera i Djokovića ne bi imao ni 3 RGa, a i ta 3 da se udara nogom u gujicu
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 05 jun 2019, 18:26

NadalRafa je napisao/la:Mislim da je jedina sansa Federeru u tri dobijena seta eventualno cetiri sto je skoro pa naucna fantastika. U pet bi sigurno izgubio jer je Rafa spremniji. Plus se prednost u servisu kod Federera ovdje ne vidi.

Sto se tice odgadjanja meceva danas ovo prevazilazi svaku mjeru bezobrazluka. Ide u korist nama navijacima Fedje ili Rafe al je sramotno da se svake godine iste stvari desavaju. Definitivno bih se slozio da se da GS svjetskoj sili kakva je Njemacka,Italija ili sta znam Spanija da to organizuje. Mozda bi izgledalo dosta drugacije al barem ne bi slusali onaj krkanluk s tribina, nevjerovatno koliko je usrana publika u Francuskoj. Oni uzvici krici i lajanja su blamaza. Australija i Wimbledon nivo iznad ova druga dva slema. Ni Ameri nisu nista bolji,sjecam se kako su Novaka pokusali omest protiv Federera,bas ruzno. Eh a u Francuskoj jos tri puta gora stvar.
Mozda, ali dobio je on Rafu u 5 setova na AO. A bio je spremniji, uostalom tako se ovdje mislilo. Ja licno ni u ludilu nisam mislio da ce Federer da uzme taj peti set, pogotovo nakon brejka Nadala, to je bilo prije nepojmljivo.

Francuzi su stoka generalno kao ljudi, dadose milijardu za onu crkvetinu, nisu u stanju krov i reflektore stavit, kisa im smeta kao i u 19 vijeku i otkazuje meceve bgte :urnebes:

Uvjerljivo najsmjesniji Grand Slam.
27.10.2020

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 05 jun 2019, 18:34

bilo bi mocno ovo preseliti u Hamburg :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 05 jun 2019, 18:49

Nadal ko sto je dobar na sljaci isto je tako panj i kanta za napucavanje na ostalim podlogama. Osvajo ostale slemove kad su se Nole i Babuka sazaljevali bivali povrijedjeni ili kad je pak glavni kontrahent bio zuco Anderson. :lol: jednosmjeran igrac, al nek ocejfi jos malo sace se prasnjavi svinjci pozatvarat do godine. Idu gice na klanje. :rol:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 05 jun 2019, 19:12

@leorey upravu si al ipak je to bila brza podloga, kraci poeni. Sljaka zahtjeva vise kretnje, vise dugih razmjena sto Federeru ne odgovara a ne moze ih izbjeci cak i agresivom jer Nadal ko Nadal skoro sve vraca u teren.
Ma nema mi mrzeg naroda, gluma neka nesto, od onog njihovog jezika do svega ostalog, krema neka a klosarski narod. Vidi se da ne drze ni do slema ni do igraca treba to otjerat sto se gore rece u Hamburg.

@Effenberg kontam svaku mrznju i to sve al to sto ti pises je smijurija i lose trolanje. Nadal je osvajao WB u finalu protiv najveceg na toj podlozi,u prajmu,odmah poslije osvajanja RG 1 na 1 posten fajt i dobio ga na kraju .Dalje uzeo je Australiju godinu poslije protiv istog covjeka iako je islo u 5 setova znalo se da ce ga dobit poslije epskog meca s Verdaskom. Zatim dva US-a dobio Djokovica,u onom jednom kad je protutnjao sezonom u Americi izgubivsi samo set na US. Finala koja je gubio su bila jako jako tijesna. Dzaba pricas i laprdas ne valja ti to a postovao sam te zbog dobre zajebancije. ;)

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 05 jun 2019, 20:40

problem francuza je to što ignorišu postojanje ostatka svijeta i misle da su u svemu najpametniji.

doduše kad upališ naš tv oće ti odma biti muka, ali kod nas barem ima dio normalnog i otvorenog svijeta, koliko god taj dio bio mali, kod francuza slabo! moj jako dobar jaran živi u parizu, svjetski čovjek, otišao odavde dvije godine prije rata, živio je i u švedskoj i australiji, kad god ovako nešto kažem on se samo nasmije i klimne glavom :D

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 05 jun 2019, 21:25

Najgori GS, mislim sto se tice organizacije.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 05 jun 2019, 21:29

LlullSergio je napisao/la:Najgori GS, mislim sto se tice organizacije.
Ma što se tiče svega, nije ni čudo da ga je Rafa osvojio toliko puta. :kafa:
Da pokrenemo lavinu, dok je dan pauze.
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 06 jun 2019, 00:53

Oikamid je napisao/la:Stoka francuska nema krova, nema reflektora, nema ništa. Dajte GS Njemačkoj
:lol: :lol: :lol:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

jolicnikola
Kontakt:

Post Postao/la jolicnikola » 06 jun 2019, 02:07

effenberg očito da te je oprala ona Sisara pa si ti takva budaletina posto

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 06 jun 2019, 04:21

Viva France,koji khurac van sve smeta
finale ponedjeljkom je za prave teniske sladokusce :kafa:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

Chandrian
Kontakt:

Post Postao/la Chandrian » 06 jun 2019, 08:11

leorey je napisao/la:Rekao sam ja, previse se lako otpisuje Federer na RG, tj covjek koji je igrao 5 finala i ima jednu titulu. Da nije Rafe, covjek bi i ovdje imao 4-5 titula hladno. Ko osim Nadala se moze pohvaliti s tim? Djokovic igrao 4 finala.

Neki dan pobijedi Ruuda, a igrao mu i sa starim 99 godine :rol:

Znalo se, nakon Nadala, Djokovica i eventualno Thiema glavni favorit za titulu i dalje u 38 godini.

Polufinale je premija, Nadal je apsolutni favorit, mada nije toliko uvjerljiv na sljaci ko zadnjih godina, to je jasno ko dan i kad pogledas koliko je titula uzeo ove godine na sljaci.
Samo što je Novak ispadao od Nadala u 1/4 finalu, polufinalu i slično. Inače novak na rg ima 3 kiksa. Kolšrajber, Melcer i Čekinato.
Što se tiče tih priča dajte GS nekom drugom. Ne. Nikome. To je RG. Pariz. Koliko god npr Madrid imao bolji kompleks, ipak je Pariz nešto posebno. Jednog dana se možda i poprave u organizaciji. Ali bez obzira na sve, obožavam ovaj turnir.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 jun 2019, 13:30

Zenski tenis zakonom zabranit :facepalm: :facepalm: :facepalm: Keys vrati brejk za 5 5 servira za 6 5 i da uzmem pare na gemove, ona izgubi 7 5 i to ova joj uze brejk tako sto je napravila duplu servis greksu :crazy: :crazy: :crazy: pa kakvi mentoli ja ne vjerujem
=\_1921_/=

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []