2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
Dobice durant od nas kolko god hoce i sta god hoce.
Ma to stoji, GS mu neće moć ponudit to nema šanse. Looney će dobit bolji ugovor ako ne u GSu onda negdje drugo 100%. Jel moguce da GS produzi i KD i Klaya ?MElloo je napisao/la:Dobice durant od nas kolko god hoce i sta god hoce.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
GS mu moze ponuditi i vise od NYK,jer imaju njegova prava.Bobadilla je napisao/la:Ma to stoji, GS mu neće moć ponudit to nema šanse. Looney će dobit bolji ugovor ako ne u GSu onda negdje drugo 100%. Jel moguce da GS produzi i KD i Klaya ?MElloo je napisao/la:Dobice durant od nas kolko god hoce i sta god hoce.
Moguce je da produze obojicu.
A ostatak rostera da budu igrači na minimalnom ugovoru jel tako ?NEZALAGANJE je napisao/la:GS mu moze ponuditi i vise od NYK,jer imaju njegova prava.Bobadilla je napisao/la:Ma to stoji, GS mu neće moć ponudit to nema šanse. Looney će dobit bolji ugovor ako ne u GSu onda negdje drugo 100%. Jel moguce da GS produzi i KD i Klaya ?MElloo je napisao/la:Dobice durant od nas kolko god hoce i sta god hoce.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Nece onda dobit ljubav grada New YorkaNEZALAGANJE je napisao/la:GS mu moze ponuditi i vise od NYK,jer imaju njegova prava.Bobadilla je napisao/la:Ma to stoji, GS mu neće moć ponudit to nema šanse. Looney će dobit bolji ugovor ako ne u GSu onda negdje drugo 100%. Jel moguce da GS produzi i KD i Klaya ?MElloo je napisao/la:Dobice durant od nas kolko god hoce i sta god hoce.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da,osim osim MLEa i BAEa koji ce imati.Bobadilla je napisao/la: A ostatak rostera da budu igrači na minimalnom ugovoru jel tako ?
Kakva crna logika da produze i klaya i duranta? Da platis 100+ mil 3 igrace? Cirkus. Nema sanse, nemogu skupiti ekipu nikako ljudi imaju 115 mil za iducu sezonu bez klaya sa 8 igraca, sa opcijo da uzme durant jos “jednu” godinu za 31,5 mil. Vec po logiki ako mu produze imat ce vecu platu i klay hoce max to je jos 30+mil, i jos greenu ce trebati iducu sezonu produziti. Nema sanse da sastave ekipu ako produze durantu.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Mogu oni sta hoce, jer ce uvijek biti kamara veterana koji ce htjeti igrati za mogucnost skoro pa sigurnog prstena, neki od tih veterana znaju da budu i buduci HOF-eri. Ja bih volio da neki od Klaya ili Duranta predje u ekipu za koju ja navijam, ali trenutno je najrealnije da obojica ostanu gdje jesu.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- BernardBarnjak
- Kontakt:
NYC...

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Sta ce sad Celticsi i ovi ovogisdnji pickovi nisu nesto. Angie nije imao muda da trade za Kawhi, Butlera, PG ili AD. Njemu je Rozier svetinjaBernardBarnjak je napisao/la:NYC...
@Ziggs
Pa okrenuce se drugim rijesenjima. Evo, fino je Ainge rekao sta misli o mogucnosti da Irving ode
Dali povrijedjenog IT4, Crowdera, Zizica i pika koji je postao Sexton, za dvije godine Irvinga. Imaju 3 pika na ovogodisnjem draftu i pik Memphisa koji ide u rebuilding i koji ce biti Bostonov u nekom od naredna dva ljeta.. Dakle 4 pika koji se mogu iskoristiti u trejdovima. Bitno je samo rijesiti se Roziera, a on svakako ide s obzirom na izjave koje je davao.
Pa okrenuce se drugim rijesenjima. Evo, fino je Ainge rekao sta misli o mogucnosti da Irving ode
Dali povrijedjenog IT4, Crowdera, Zizica i pika koji je postao Sexton, za dvije godine Irvinga. Imaju 3 pika na ovogodisnjem draftu i pik Memphisa koji ide u rebuilding i koji ce biti Bostonov u nekom od naredna dva ljeta.. Dakle 4 pika koji se mogu iskoristiti u trejdovima. Bitno je samo rijesiti se Roziera, a on svakako ide s obzirom na izjave koje je davao.
Izjavio je Ainge da planira vratiti Rozieradscile je napisao/la:@Ziggs
Mada ja to i ne smatram losim ako Kyrie ode. Pokazao je da moze biti vrlo dobar u pravoj ulozi. Naravno bitno je i kakav ugovor bi potpisao.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Au, to vec nije dobro. Nadao sam se da ce ga pokupiti Sunsi ili neko slican, s obzirom da je davao izjave kako bi mogao promijeniti timClutch je napisao/la:Izjavio je Ainge da planira vratiti Rozieradscile je napisao/la:@Ziggs
Mada ja to i ne smatram losim ako Kyrie ode. Pokazao je da moze biti vrlo dobar u pravoj ulozi. Naravno bitno je i kakav ugovor bi potpisao.
Da sam na Aingeovom mjestu bukvalno dvije kljucne stvari, pred bilo kakve trejdove, bi mi bile da pustim Roziera i potpisem Horforda na neki manji ugovor. Po ovom treba dobiti 30 miliona za narednu godinu, pa ne bi bilo lose dati mu npr. 36-40 miliona za 3 godine. Jeste da je u godinama, ali igra mu je takva da ni takav ugovor nece biti stetan.
Zašto bi Horford na to pristao, 36 miliona za 3 godine kad za godinu već ima garantovanih 30?dscile je napisao/la:Au, to vec nije dobro. Nadao sam se da ce ga pokupiti Sunsi ili neko slican, s obzirom da je davao izjave kako bi mogao promijeniti timClutch je napisao/la:Izjavio je Ainge da planira vratiti Rozieradscile je napisao/la:@Ziggs
Mada ja to i ne smatram losim ako Kyrie ode. Pokazao je da moze biti vrlo dobar u pravoj ulozi. Naravno bitno je i kakav ugovor bi potpisao.![]()
Da sam na Aingeovom mjestu bukvalno dvije kljucne stvari, pred bilo kakve trejdove, bi mi bile da pustim Roziera i potpisem Horforda na neki manji ugovor. Po ovom treba dobiti 30 miliona za narednu godinu, pa ne bi bilo lose dati mu npr. 36-40 miliona za 3 godine. Jeste da je u godinama, ali igra mu je takva da ni takav ugovor nece biti stetan.
Možda 60 miliona, odnosno 20 po sezoni. Izjavio je i Ainge da im je restrukturiranje Horfordovog ugovora jedan od prioriteta na ljeto.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma Horford nece igrati za manje od 20mil po sezoni,minimum.
SA je slicnu situaciju dobro odradio sa LMAom.Dogovorili da pokupi PO od 22mil i dali mu jos 50mil za 2 god,s tim da je zadnja godina garantovana sa samo 7mil.
SA je slicnu situaciju dobro odradio sa LMAom.Dogovorili da pokupi PO od 22mil i dali mu jos 50mil za 2 god,s tim da je zadnja godina garantovana sa samo 7mil.
@clutch @nezalaganje
Ha ne znam, ako prihvati opciju, on ce FA biti sa 36 godina. Koliko mislis da moze dobiti tog ljeta?
Po meni je previse davati Horfordu po 20 miliona u 36oj i 37oj godini. Do 15ak miliona godisnje mislim da bi bilo taman, sto ne znaci da kazem da ce dobiti toliko, a ne npr 20 miliona.
Ha ne znam, ako prihvati opciju, on ce FA biti sa 36 godina. Koliko mislis da moze dobiti tog ljeta?
Po meni je previse davati Horfordu po 20 miliona u 36oj i 37oj godini. Do 15ak miliona godisnje mislim da bi bilo taman, sto ne znaci da kazem da ce dobiti toliko, a ne npr 20 miliona.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa uradis ugovor tako da pokupi ovaj PO plus mu das jos 2 god i zadnju mu ne garantujes u potpunosti.Po meni bi tako trebalo.dscile je napisao/la:@clutch @nezalaganje
36 godina sa 20+mil negarantovanih uopste nije neka riskantna situacija,imajuci u vidu da cap raste.
Sumnjam da ce on pristati na ista ispod toga,jer bi mu neko sigurno ovo ljeto dao sta god trazi.
Kyrie Irving is serious about the Nets -- and the Nets are serious about beating the Knicks -- and rest of league -- to the biggest free agents in the marketplace, per league ****.
Brooklyn is trading Allen Crabbe and No. 17 pick in 2019 NBA Draft and protected first in 2020 to Atlanta for Taurean Prince and 2021 second-round pick, league **** tell ESPN.
Imaju sad prostora u capu za 2 maxa, bez Dangela.Bassha je napisao/la:Brooklyn is trading Allen Crabbe and No. 17 pick in 2019 NBA Draft and protected first in 2020 to Atlanta for Taurean Prince and 2021 second-round pick, league **** tell ESPN.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.