Stavi titulu 1945-46 u potpis,nadam se da te necu morati vise napominjatiOsim13 je napisao/la:Preporuka Amaru nek baci oko na Joao Felixa, uz Ronalda igra u napadu, makar na probu ga zovnuti.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Pa na primjeru ovog ruskog kluba je sve jasno.Zeljo92 je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/zeljo-ceka ... s-u/321577
Ja nemam nikakve sumnje da cemo izaci iz ove bitke kao pobjednici
Kakvi su kriminalci u savezu, strasno
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Bezveze bi bilo da savez ne uvazi ovu zalbu kad ce Zeljo svakako na kraju dobiti licencu, vidimo na primjeru ovog ruskog kluba. Nema potrebe da ovo ide do Uefe i da sam savez dovodi sebe u vece probleme.
Izgleda da su naši dobro potegli ovo. Slažem se, more je sličnih situacija, i ne treba stati na ovome.ZaZelju je napisao/la:Bezveze bi bilo da savez ne uvazi ovu zalbu kad ce Zeljo svakako na kraju dobiti licencu, vidimo na primjeru ovog ruskog kluba. Nema potrebe da ovo ide do Uefe i da sam savez dovodi sebe u vece probleme.
Crnogorski savez je takodjer odlucio u korist Buducnosti upravo zbog ovakvih slucajeva kao sto je bio sa Rostovom, a Buducnost za razliku od nas nije ni uplatila dug vec je samo potpisala reporogram duga, a taj njihov dug je znatno veci nego nas.
Dovoljno je pogledat ko je sve u izvrsnom odboru i bice jasno da ce ovo morat ici do CAS-a
Dovoljno je pogledat ko je sve u izvrsnom odboru i bice jasno da ce ovo morat ici do CAS-a
Kad citam ovo, ima nade. Prvo me zanimaju begiceve pizde sta ce oni odluciti. Na ispitu su daleko im Grbavica bila od svih dogadjaja!
nego jel zna ko stvarne detalje, je li samo uplata za slavka razlog ili smo još nešto usrali?
(dupli post)
- Dokoljenko
- Kontakt:
Jesi citao saopstenje kluba?jestamaji je napisao/la:nego jel zna ko stvarne detalje, je li samo uplata za slavka razlog ili smo još nešto usrali?
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
naravno, ali meni nešto generalno smrdi u cijeloj toj pričiDokoljenko je napisao/la:Jesi citao saopstenje kluba?jestamaji je napisao/la:nego jel zna ko stvarne detalje, je li samo uplata za slavka razlog ili smo još nešto usrali?
Ima sud,koji je neovisan,biće jasnije,vjerojatno će trajati malo duže,al kad tad ćemo naplatiti štetu,fatat će se mnogi za glavu!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
u 3 danas nasi mladi protiv Zvezde na SK 1
- Dokoljenko
- Kontakt:
Moje misljenje je da u citavoj prici smrdi hajka na ljude u klubu, kako su nesposobni, debili, idioti koji su "unistili" klub. Sa druge strane, tek se povrsno spomene savez koji nas je na ocigleed svih nas pljackao cijele sezone. Na kraju kao slag na tortu ostetio za licencu i dodijelio je klubu bez wc_a na stadionu. Zamisli kako su uredni kad hale nemaju.jestamaji je napisao/la:naravno, ali meni nešto generalno smrdi u cijeloj toj pričiDokoljenko je napisao/la:Jesi citao saopstenje kluba?jestamaji je napisao/la:nego jel zna ko stvarne detalje, je li samo uplata za slavka razlog ili smo još nešto usrali?
Mi cemo nayebati od Saveza sljedece sezone sto se tice svega.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Dokoljenko
- Kontakt:
Kako mislis nayebat cemo od saveza?LjoZee je napisao/la:Mi cemo nayebati od Saveza sljedece sezone sto se tice svega.
Ma mislim na sudije, kazne i za neke random stvari.Dokoljenko je napisao/la:Kako mislis nayebat cemo od saveza?LjoZee je napisao/la:Mi cemo nayebati od Saveza sljedece sezone sto se tice svega.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Mislis radice nam sto su uvijek radili. Nista novo.LjoZee je napisao/la:Ma mislim na sudije, kazne i za neke random stvari.Dokoljenko je napisao/la:Kako mislis nayebat cemo od saveza?LjoZee je napisao/la:Mi cemo nayebati od Saveza sljedece sezone sto se tice svega.
Otprilike samo u dosta vecoj mjeri. Treba prestati nabijati kazne bakljama i tim stvarima. Nek k naplate od nas vise.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, haklamas, Mamba21, Pablo11, Proximic, Railwayman30, worchester i 161 gost.