Nisam pomenuo igrace i vezao to za domete u Evropi, nisam ni trenera pomenuo u tom kontekstu, nisam cak ni imenovao trenera jer se to ne zna jos.ZeroStyle je napisao/la:Nije problem u igracima, problem je u treneru, mislim da je nerealno ocekivati neki veliki uspjeh u Evropi dok je Husref tu, svaka ekipa koji ima iole razumnog i takticki potkovanog trenera vec je jednom nogom prosla stepenicu zvanu FK Sarajevo.Ekipe sa gorim igracima od nasih igrale su play off ili grupne faze ELShofaII je napisao/la:Po izjavama koje su dali Jahic i Hadžić, ali i ono sto je izjavio Musemic moze se zakljuciti da se ne planira dovdjenje nekih zvucnih imena. Pretpostavljam ako neko pred kraj prelaznog roka ispadne da je slobodan i bez ponuda da ce i pokusat.
Ali izgleda da ce se samo pokrit pozicije koje skripe i da je to ove godine sto mozemo ocekivat.
Pominje se po medijima izgradnja novog trening centra ali je to ustvari samo zavrsetak izgradnje postojeceg.
I kad se sve sabere i oduzme vlasnik drugacije razmislja u odnosu na rezultate ankete na ovoj temi. Iako broj ljudi koji su odgovorili na anketu nije veliki mislim da je za nase uslove dobar. Dodje to gotovo 10% od onih redovnih na utakmici a 5% od prosjeka koliko je dolazilo ove sezone.
Znaci da ce vecina biti opet nezadovoljna sto se tice razvoja kluba u narednoj sezoni. Ako bi se uspjela odbraniti titula onda mislim da bi se iduce ljeto mogli približiti stavovi vecine navijaca i uprave odnosno vlasnika uprvljackih prava.
Mislim da je nas minimum 6 utakmica ove sezone u evropi. Mnogo nam zavisi od tog izvlacenju 18. Juna. Nasa ocekivanja su rezervisana zbog Atalante, ali taj rezultat nije realan i ova ekipa moze doci do play off-a LE ove sezone. Igraci imaju motiv ako se uz to poklopi sreca(na izvlacenju parova i na utakmicama) uz nadu vjeru u igrace i trenera(ko god bio) mogu se na mirisat i grupe.
Kakav ba veliki uspjeh?
Jel ti stvarno misliš da se mogao proci Dinamo Kijev, Besiktas, Bazel, Borusije M., Atalanta, jedino gdje smo imali srece je Cluj al dvije stative smo imali a go nam falio.
Jel stvarno mislis da je Musemic uzrok svih nasih problema od rata pa na ovamo?
Ja uopste ne zelim da diskutujem na temu Musemica!
I opet da ti ponovim pitanje. Kakav VELIKI uspjeh pored nabrojanih timova?
Ja ne znam sta ocekujes ti i jos neki ovdje.
Za nas je veliki uspjeh doci do play off-a.