Amer Gojak
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amer Gojak
On mene po pokretima na terenu i toj nekoj motorici strašno podsjeća na Seju Salihovića (nisu isti tip igrača, niti ista pozicija, al' nebitno) koji je uvijek onako djelovao ne baš brzo al' je godinama igrao u Bundesligi na krilu, beku (nekada i u veznom redu), napravio odličnu karijeru, postao legenda jednog stabilnog bundesligaša, super karijera uglavnom.
Btw u startnoj postavi je protiv Gorice danas.
Gojak je podbacio u Lisabonu, koliko to može utjecati na cijenu?
- Gojak će napraviti dobar transfer. E sad, neće to utjecati jer svakome se dogodi da odigra loše. Znam da Gojaka prate, puno je pokazao.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Cijena: 15 miliona eura.
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
- ArtVandelay
- Kontakt:
Tekashi je napisao/la:Bundesliga idealna sredina za Amera
Werder ili Schalke?
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Werder. Schalke je krcat dobrim igracima i tesko da ce igrati u prvoj postavi.ArtVandelay je napisao/la:Tekashi je napisao/la:Bundesliga idealna sredina za Amera
Werder ili Schalke?
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
zato i kazem ali kada bi vec neko od njih platio toliko, sansu za igru bi sigurno imao.emir79 je napisao/la:Tesko da ce ijedan od ova 4 izdvojiti 15 miliona.
To je to, jer je 15 miliona veliki novac za ove klubove.babino je napisao/la:zato i kazem ali kada bi vec neko od njih platio toliko, sansu za igru bi sigurno imao.emir79 je napisao/la:Tesko da ce ijedan od ova 4 izdvojiti 15 miliona.
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Ponos Torina
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, 19vendetta87, Alucard, boki86, BordoArmy88, bordobijeli, BosnianRahatluk, CHR, Confiance, DanijelTZ, denza, eaglebvb09, enobarca, ExEsPerac, FerdinandF, galia95, Google Adsense [Bot], HariTz, Hrammm1921, invincible1921, Jadnimi, Jegres, kolezeljovac, lakilone, Ledara, lol89, Lynx, Majstorinho, marlostanf1eld, Maroon1946, MostarNeretva, nerkolfc, Pact1921, Proximic, s4mke, Shategabri, signalidunapark, Smaja, StevieG8, THEC, TofiTofita, travuljasSs, UtdBiH21, Venom, VensanKasel, Wolffire, zastitaIdentiteta, zemuntrg, zikerrz21 i 328 gostiju.