Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Bodi je tata za te stvari.. Kad je vlaznost i vrijeme u pitanju 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zbog hladnijeg vremena i kiše će biti brži uslovi, spin neće imati uticaj kakav inače ima jer će loptice biti teže pa će se morati više koristiti sirova snaga, ofanzivnije igrait. Što bi trebalo da odgovara Federeru, sličan meč je bio u finalu RG-a 2011 godine. A uz kišu bit će i jakog vjetra ali baš jakog vjetra.darker10 je napisao/la:I ocel neko objasnit sta to znaci.Hoce li uslovi bit brzi zbog vlaznosti i hladnijeg vremena ili?jestamaji je napisao/la:nažalost izgleda da oćedarker10 je napisao/la:No kakva je prognoza sutra za Pariz,ocel bit kise?
Čekamo @bodija da ovo potvrdi oko uslova.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Oj ne spominji rg2011.Federer cak nije bio ni los,da nije prosuo 5-2 u prvom setu ko zna sta bi bilo 
Roger od 2011. ima cetiri slama. Andy ima tri. Tu su oni negdje. Samo sto je Roger sakupio dosta toga prije nego su se Rafa i Novak pojavili. Jasno je da su ova dvojica najbolji igraci ikada.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Nadal i Djokovic su godinama bili drugi i treci u istoj konkurenciji u kojoj je Federer bio prvi tj bili su iza Federera razumes.Justin je napisao/la:Roger od 2011. ima cetiri slama. Andy ima tri. Tu su oni negdje. Samo sto je Roger sakupio dosta toga prije nego su se Rafa i Novak pojavili. Jasno je da su ova dvojica najbolji igraci ikada.
Hah
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Bolan Nadal se pojavio 2005 i uzeo RG, do tada Roger imao 5 slemova samo, o cemu pricas hahaha
27.10.2020
Ja kad sam prije 5 godina najavljivo uprkos svima da ce Zverev biti obicni qurcu svirac meni vikase hejter i nemac pojma. I da u pravu si, Cico je babuka za njeg, al dabogda da i taj Cicko ne zglajza.JoeBleck je napisao/la:Kakav balvan je ovaj Zverev , zalost sta se smatra nasljednikom.
Ciciban je naucnik za njega.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Da. Sa 18 godina uzeo RG. Dijete jos bio.leorey je napisao/la:Bolan Nadal se pojavio 2005 i uzeo RG, do tada Roger imao 5 slemova samo, o cemu pricas hahaha
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne provaljuj seJustin je napisao/la:Roger od 2011. ima cetiri slama. Andy ima tri. Tu su oni negdje. Samo sto je Roger sakupio dosta toga prije nego su se Rafa i Novak pojavili. Jasno je da su ova dvojica najbolji igraci ikada.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
I meni je kao i mnogima Roger drag. Zbog nacina igre i ponasanja na terenu ga je tesko ne voljeti. Ali treba biti realan pa priznati da je najbolji Roger slabiji od najboljeg Novaka i Rafe.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
hah
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa upravu je Bieiber naravno da bi Murray u konkurenciji raznih Rodicka, Bagdatisa, Filipusisa matorih Agasija i Samprasa uzeo isti ili veci broj Slamova na mjestu Federera, jednostavno ta era se ne moze porediti Murray bi tu bio dominator a u ovoj je tek cetvrti.
hah
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Simpaticno ali to nije nikakav argument jer i ne mozes naci nikakav argument koji bi pobio tezu da bi Murray u takvoj konkurenciji dominirao, ne vidim nikoga ko bi mu tu mogao stati na put bas kao sto nisu mogli ni Federeru, osim balavca Nadala na RG kasnije.
kakav bolan hoces argument na ove gluposti ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
haha sta je glupost? Da bi Murray pored ovih nabrojanih dominirao?
to je glupost samo za neznalicu u subjektivnog fana Federera za svakoga realnog to je cinjenica.
mislio sam da su pogrijesili po pitanju tebe,i kakve gluposti valjas ali evo demantovao si me ...a toliko je jaka konkurencija sad da ih babuka sa 38 godina tanslaci ...doduse ti si igrao i protiv jednih i protiv drugih pa si upucen tako da nemamo sta pricati ....
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Al je zato najbolji roger tu 80% karijere a najbolja ova dvojica 40% karijere.Dosta konstantnijiJustin je napisao/la:I meni je kao i mnogima Roger drag. Zbog nacina igre i ponasanja na terenu ga je tesko ne voljeti. Ali treba biti realan pa priznati da je najbolji Roger slabiji od najboljeg Novaka i Rafe.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.