NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Pa do prije mjesec dana ovdje je vladalo mišljenje da GSW neće osvojiti jer izvan trojke Curry Durant Thompson nemaju scoring opcija. Nakon što su se dva od 3 povrijedila vi sad pišete kako i dalje nemaju izgovora jer imaju neke imaginarne all starove? wtf
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kevin Durant will not play Game 4, Steve Kerr says
Bešić na aparatima
Bešić na aparatima
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ako izgube bit ce potpuno obrnuta situacija za beskuBrokula je napisao/la:Kevin Durant will not play Game 4, Steve Kerr says
Bešić na aparatima

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nah, bit će samo "what if", a to se brzo zaboravljaBosniaBoston je napisao/la:Ako izgube bit ce potpuno obrnuta situacija za beskuBrokula je napisao/la:Kevin Durant will not play Game 4, Steve Kerr says
Bešić na aparatima
Polako pocinjem da vjerujem da su lagali o kojoj se povredi radi. Mjesec je vec prosao i jos uvijek nije spreman.Brokula je napisao/la:Kevin Durant will not play Game 4, Steve Kerr says
Bešić na aparatima
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- BosniaBoston
- Kontakt:
Isto ko lebron kad se povrijedio govorili day to day 2 mjeseca propustio na krajuJustin je napisao/la:Polako pocinjem da vjerujem da su lagali o kojoj se povredi radi. Mjesec je vec prosao i jos uvijek nije spreman.Brokula je napisao/la:Kevin Durant will not play Game 4, Steve Kerr says
Bešić na aparatima
#Punoljetstvo
Daju od utakmice do utakmice kao novosti hoće li igrati ili ne, a bukvalno nula napretka i pomaka o povredi.Justin je napisao/la:Polako pocinjem da vjerujem da su lagali o kojoj se povredi radi. Mjesec je vec prosao i jos uvijek nije spreman.Brokula je napisao/la:Kevin Durant will not play Game 4, Steve Kerr says
Bešić na aparatima
- Barbarossa
- Kontakt:

Ni u najluđim snovima nisam mogao pomisliti da će jedan običan doskok donijeti titulu kepecu i polusvijetu Lauriju

Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Nece zmija nikako igrat u finalu, nisu jos ni rekli tacno sta mu je i kakva je priroda povrede, da li uopste radi bilo sta na terenu. Cetvrta tekma bi mogla biti BO za GS jer ce se jos vise nalozit a i realno im je must-win tekma
pitanje je i kakav ce Klay biti, da li ce biti na 100%. Istegnuca loza su j.ebene stvari

"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
- BosniaBoston
- Kontakt:
@nezalaganje,brokula,tracy da li ste vidjeli juce lowrya?Da li bi DeRozan mogao onako? 

#Punoljetstvo
Kako su sinoć igrali Klay im je potrebniji u odbraniBobadilla je napisao/la:Nece zmija nikako igrat u finalu, nisu jos ni rekli tacno sta mu je i kakva je priroda povrede, da li uopste radi bilo sta na terenu. Cetvrta tekma bi mogla biti BO za GS jer ce se jos vise nalozit a i realno im je must-win tekmapitanje je i kakav ce Klay biti, da li ce biti na 100%. Istegnuca loza su j.ebene stvari
- Barbarossa
- Kontakt:
Al ajd opet ću se utješit, ako se vrati u 5 i odigra tri preostale utakmice u svome finals modu , očekujem da ukrade Curryu finals MVP po četvrti put 

Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
normalno da nece igrati, lik tek odradio dva tri individualna treninga
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ma ja sve vise sumnjam u ova nagađanja i sve vise mislim da je Ahilova tetiva otisla. Sinoc poslije utakmice lik jedva hoda, sav u ledu, a kao sto Shaq i Chuck rekose, skoro je nemoguce propustiti mjesec dana i vratiti se u playoffu u pravoj formi sto se tice kondicije, sto se vidi i na Cousinsu, nije to taj igrac. Nemas vremena da postepeno dizes kondiciju i stanje kroz utakmice igrajuci manje minuta, on ako se vrati morace igrati 30+ minuta odmah.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Kakav choke Kevina. Usrao se konacno ozbiljne konkurencije u finalu. Lako je bilo na djedicu Brona bez podrske dok svi gledaju Currya stavljat fine brojke. Sad nema Zaze da ga spasi Kawhija.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
-
- Kontakt:
Ma ništa od Klaya , ko je jednom istegnuo ložu znaju o kakvoj se povredi radi ...
Ta povreda se može vrlo brzo sanirati , ali isto tako su ogromne šanse da se ponovi ...
Prošle sezone ko je pratio Cedevitu , može se prisjetiti da je istu povredu imao Boatright , najbolji igrač ekipe...
Pauzirao je mislim 2 sedmice , vratio se i poslije 10-15 minuta opet istegao...
Meni se čini da je ovo više furanje a la Isiah Thomas , da povrijeđen nastupi , i podigne moral ekipi...
E sad da vidimo Žvalju , mere li čaroliju izvesti...
Ta povreda se može vrlo brzo sanirati , ali isto tako su ogromne šanse da se ponovi ...
Prošle sezone ko je pratio Cedevitu , može se prisjetiti da je istu povredu imao Boatright , najbolji igrač ekipe...
Pauzirao je mislim 2 sedmice , vratio se i poslije 10-15 minuta opet istegao...
Meni se čini da je ovo više furanje a la Isiah Thomas , da povrijeđen nastupi , i podigne moral ekipi...
E sad da vidimo Žvalju , mere li čaroliju izvesti...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Pa Klay igra iducu. Lakse istegnuce je u pitanju bilo. Samo je upitno sta je sa Zmijom.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Propušta i četvrtu utakmicuJustin je napisao/la:Pa Klay igra iducu. Lakse istegnuce je u pitanju bilo. Samo je upitno sta je sa Zmijom.
-
- Kontakt:
Justin je napisao/la:Pa Klay igra iducu. Lakse istegnuce je u pitanju bilo. Samo je upitno sta je sa Zmijom.
Pa o tome i pišem, vrlo brzo se sanira, ali ogroman postotak za obnovu.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Ma i da dodje u game 5, sta moze uraditi? Mjesec dana nije odradio posten trening, pa ce sad da odigra utakmicu u “PO mode” koja glupost... Nema njega u ovome finalu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.