Ma bezveze. Ne znam sto forsiramo Nike uopste kad ocigledno ni osnovno ne mozemo da dobijemo, ali ne odlucujemo mi o tome.kosevskobrdo je napisao/la:To nije ok nimalo. Tri godine u istom dresu .....skoJaa je napisao/la:Ostaje bordo dres isti, firma sa kojom suradjujemo nema dovoljno na stanju dresova koji su trebali biti. Moguce da ce druga i treca garnitura biti drugacije.Orangina85 je napisao/la:Ne kontam ovu pricu oko zvezde, ne moze ih izvuci i kraj price. Razvila se bespotrebna diskusija.
Pitao je neko za dresove, trebali bi biti novi dresovi ali ne vjerujem da ce biti za evropu, kasno se iz kluba reagovalo a oprema se vec prijavljuje. Realno je vrijeme da se osvjezi malo. Samo se nadam da ce fan shop napokon poceti shvacati sta im je posao i da ce ta nova garnitura dresova biti dostupna uvijek a ne kao dosad.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
Samozdravlje
- Kontakt:
zagor1987 je napisao/la:Izvinite al moro sam i ovo dodati. Srpski mediji kukaju za bombardovanje UN-a,prave od toga da su neki heroji,cmizdre zbog par poginulih po meidjima,to se toliko o tome prica ko da su 10000 godina ubijani,vise kukaju nego mi koji smo ubijani 5 godina,ne znaju oni sta je prezivljavanje
78 dana hrabro prkosili i onda potpuna hrabra kapitulacija , ono junacka . Pogledas neki njihov film (mislim na Srbiju) u periodu 91-95 g. i uvijek neko bjezanje pojedinaca od vojne policije . Nisu bili ukljuceni u agresiju na BiH . Sve oni znaju o zlocinima , ali priznati nikad . Sve si napisao kako jest , ali ne kontam ovih 5 god. Sarkazam ili se vodis njihovom logikom . 3,5 < 5 .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
ja kolko znam nosioci smo u 2 kolu EL,protivnike ne znam iskreno al kao nosioci sigurno necemo na neke nemoguce za prociBordoSarajevo je napisao/la:Ako ispadnemo u prvom kolu LP jesmo li nosioci u drugom pretkolu EL? Kakve su tu ekipe ako budemo nosioci?
Mi da izvlačimo jedno 100 puta, nijednom ne bi izvukli ono što želimo i što bi nam pasalo.
Moja zelja je Zvezda. Da se pobijemo na svim poljima. Neka adrenalina, lijepa Italija, Poljska i AtinaMortemHz je napisao/la:A ne kontam, što želite da Sarajevo ima 1% šanse za prolazak umjesto recimo 20% ili 30%Laznjak je napisao/la:Poslije Celtica ja bi volio Zvezdu. Oni su tu negdje sto se tice atraktivnog protivnika. Vise bi volio beogradjane, daj nek se nesto desava u gradu. Neki adrenalin ex yu. Upali bi nam u grad dan dva ranije. Napunili bi jug 100%. Mi bi napunili onaj gostujuci sektor dole. Bio bi pravi derbi.
Celtic je opet isto atraktivan, ali sigurno sa manje navijackog adrenalina. To bi nam opet bila lekcija u fudbalu dok bi se sa Zvezdom tukli balkanski. Jesu oba dosta bolji od nas, ali Zvezda bi se mogla proci, Celtic ne.
Ostali protivnici su teski, ali od njih svih pored ova dva pomenuta bi volio Maribor. Opet radi finog gostovanja. Ostalo sve i nije toliko atraktivno, kao ovi.
?
i Zvezda ne da je prolazna već bi nas ponizili u trenutnom omjeru snaga
Pitas me cega se sjecam. Sjecam se Belgije i Rumunije. Sjecam se Sparte, sve extra gostovanja. Sjecam se Trnave i Podgorice. To cu prepricavat klincima. Necu sigurno kako se islo na maltu i svecku.
Daj da je atraktivno, pa muski udri i na terenu i na tribini. Nek dodju ovamo, idemo i mi tamo. Ne bi ih pratili da se ne nadamo, nisam se nadao na Mapei stadionu pa 2 zabismo. Najbolja noc u mom zivotu. Zato se ide na tekme. Ako cu molit Boga za Kukesi i tamo neki Marsaslok, j... ovo. Dosta mi ne Goskova i Doboja kod Kaknja, daj nesto divlje, daj Celtic da ih vidimo, ma daj i Beogradjane da im zapjevamo na ciganskom gnezdu, **** Saraj'vo, Crvenu Zvezdu.
Daj nam ih Boze pa ko prezivi pricat ce.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Ovaj gruezi nakav jurišnik iz 707. minhenske udarne brigade. Ono bi nešta ubijalo. Idi čekaj vijesti na juznoslovenskim jezicima.
Nije problem pofajtat se sa paljanskim poganima, ali kako neko reče, stradat ce neko dijete, da bi mi osjetili atmosferu. Nije to vrijedno toga. A u tim obračuni.a, obično nevini stradaju.
Neka Zvezde za normalnija vremena.
Nije problem pofajtat se sa paljanskim poganima, ali kako neko reče, stradat ce neko dijete, da bi mi osjetili atmosferu. Nije to vrijedno toga. A u tim obračuni.a, obično nevini stradaju.
Neka Zvezde za normalnija vremena.
Evo jedna prica iz Ex Yu na dobro jutro, imam cak dvd intervjua ne znam bil ga mogo na youtube postavit u vezi ove tuce u Beogradu. Horde su dosle u Beograd u jutro kao nekad sto se moglo a ne sad ova represija, 300 navijaca Sarajeva je otprilike bilo, ozbiljna ekipa, tad se nije svakom dalo ic na velika gostovanja sa grupom. Prije utakmice kada su HZ krenule prema stadionu JNA, zacuo se ogroman huk ispred HZ, brdo ih je malo dijelilo al su svi svjesni bili sta je iza brda, grupa grobara brojnost mozda hiljada, hiljada i po. Kada su se popeli na brdo, obije grupe su bile svjesne da ce doci do opce tuce, a onda se desava scena koja je "nasmijala" Grobare il hajmo rec zbunila, Emir ( mozda on mozda lazem tacno nmg rec ) al uglavnom on je bio poznat sto je svaku utakmicu dobio mare, imao je i istetoviran lik tite te kad bi ga milicija skinula ne bi smjeli na titinu tetovazu udarat, al ne bitno to, uglavnom neko se popeo il Emir il neko drugi, na kucaru i skinuo satalit, sisa i zapjevao "Mi imamo satalit satalit satalit, mi amo satalit a gdje je vama" to je naravno svih 300 ljudi zapjevalo dok je krenulo prema grobarima. I onda nastaje opca pometanja, bilo se dok se vise nije moglo izdraz, grobari su bili mnogo brojniji, a onda Dado Jadranko od muke i tuce vadi noz i izbo je tri grobara tu nastaje pometnja ziva, kasapljenje, milicija dolazi, hapsi se. U novinama je izaslo "Horde zla navijale nozevima"; "Horde zla divaljale Beogradom". Onda za par dana dolazimo do intervjua sto sam spomenuo gdje u emisiji uzivo sa Hordama Zla pitaju ko je izbo grobare u Beogradu, na to je Dado odgovorio "Ja sam i izbost cu ih jos ako treba". Inace taj covjek drzi trenutno kafic na AP, mozda ste ga vidjali a niste svjesni da je mnogo doprinjeo zasto su Horde bile strah u Ex Yu. Takodjer je prilikom ulaska BBB na Kosevo probio se kroz miliciju i palicom od bubanj izbio bubnjaru oko. Ima mnogo tih prica vako cu nekad podijelit za neke koji mozda nisu znali, il neke scene i sve to. Zanima me dali iko zna ime momka i gdje je sad, sportista je bio veliki, a poznat po tome sto je Arkanu ispred tribine stao i trazio da sidje da se pobiju, naravno takodjer clan Hordi Zla, al se rijetko gdje pominje srcani momak
12:00 danas momci igraju cetvrfinale protiv Zeljeznicara.Prenos na SK1
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pisi brate na topic Gostovanja kojih se sjecamo. Sve sto imas.bistrik87 je napisao/la:Evo jedna prica iz Ex Yu na dobro jutro, imam cak dvd intervjua ne znam bil ga mogo na youtube postavit u vezi ove tuce u Beogradu. Horde su dosle u Beograd u jutro kao nekad sto se moglo a ne sad ova represija, 300 navijaca Sarajeva je otprilike bilo, ozbiljna ekipa, tad se nije svakom dalo ic na velika gostovanja sa grupom. Prije utakmice kada su HZ krenule prema stadionu JNA, zacuo se ogroman huk ispred HZ, brdo ih je malo dijelilo al su svi svjesni bili sta je iza brda, grupa grobara brojnost mozda hiljada, hiljada i po. Kada su se popeli na brdo, obije grupe su bile svjesne da ce doci do opce tuce, a onda se desava scena koja je "nasmijala" Grobare il hajmo rec zbunila, Emir ( mozda on mozda lazem tacno nmg rec ) al uglavnom on je bio poznat sto je svaku utakmicu dobio mare, imao je i istetoviran lik tite te kad bi ga milicija skinula ne bi smjeli na titinu tetovazu udarat, al ne bitno to, uglavnom neko se popeo il Emir il neko drugi, na kucaru i skinuo satalit, sisa i zapjevao "Mi imamo satalit satalit satalit, mi amo satalit a gdje je vama" to je naravno svih 300 ljudi zapjevalo dok je krenulo prema grobarima. I onda nastaje opca pometanja, bilo se dok se vise nije moglo izdraz, grobari su bili mnogo brojniji, a onda Dado Jadranko od muke i tuce vadi noz i izbo je tri grobara tu nastaje pometnja ziva, kasapljenje, milicija dolazi, hapsi se. U novinama je izaslo "Horde zla navijale nozevima"; "Horde zla divaljale Beogradom". Onda za par dana dolazimo do intervjua sto sam spomenuo gdje u emisiji uzivo sa Hordama Zla pitaju ko je izbo grobare u Beogradu, na to je Dado odgovorio "Ja sam i izbost cu ih jos ako treba". Inace taj covjek drzi trenutno kafic na AP, mozda ste ga vidjali a niste svjesni da je mnogo doprinjeo zasto su Horde bile strah u Ex Yu. Takodjer je prilikom ulaska BBB na Kosevo probio se kroz miliciju i palicom od bubanj izbio bubnjaru oko. Ima mnogo tih prica vako cu nekad podijelit za neke koji mozda nisu znali, il neke scene i sve to. Zanima me dali iko zna ime momka i gdje je sad, sportista je bio veliki, a poznat po tome sto je Arkanu ispred tribine stao i trazio da sidje da se pobiju, naravno takodjer clan Hordi Zla, al se rijetko gdje pominje srcani momak
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Nisam znao opce da ima taj topic, ocu fala za infoLaznjak je napisao/la:Pisi brate na topic Gostovanja kojih se sjecamo. Sve sto imas.bistrik87 je napisao/la:Evo jedna prica iz Ex Yu na dobro jutro, imam cak dvd intervjua ne znam bil ga mogo na youtube postavit u vezi ove tuce u Beogradu. Horde su dosle u Beograd u jutro kao nekad sto se moglo a ne sad ova represija, 300 navijaca Sarajeva je otprilike bilo, ozbiljna ekipa, tad se nije svakom dalo ic na velika gostovanja sa grupom. Prije utakmice kada su HZ krenule prema stadionu JNA, zacuo se ogroman huk ispred HZ, brdo ih je malo dijelilo al su svi svjesni bili sta je iza brda, grupa grobara brojnost mozda hiljada, hiljada i po. Kada su se popeli na brdo, obije grupe su bile svjesne da ce doci do opce tuce, a onda se desava scena koja je "nasmijala" Grobare il hajmo rec zbunila, Emir ( mozda on mozda lazem tacno nmg rec ) al uglavnom on je bio poznat sto je svaku utakmicu dobio mare, imao je i istetoviran lik tite te kad bi ga milicija skinula ne bi smjeli na titinu tetovazu udarat, al ne bitno to, uglavnom neko se popeo il Emir il neko drugi, na kucaru i skinuo satalit, sisa i zapjevao "Mi imamo satalit satalit satalit, mi amo satalit a gdje je vama" to je naravno svih 300 ljudi zapjevalo dok je krenulo prema grobarima. I onda nastaje opca pometanja, bilo se dok se vise nije moglo izdraz, grobari su bili mnogo brojniji, a onda Dado Jadranko od muke i tuce vadi noz i izbo je tri grobara tu nastaje pometnja ziva, kasapljenje, milicija dolazi, hapsi se. U novinama je izaslo "Horde zla navijale nozevima"; "Horde zla divaljale Beogradom". Onda za par dana dolazimo do intervjua sto sam spomenuo gdje u emisiji uzivo sa Hordama Zla pitaju ko je izbo grobare u Beogradu, na to je Dado odgovorio "Ja sam i izbost cu ih jos ako treba". Inace taj covjek drzi trenutno kafic na AP, mozda ste ga vidjali a niste svjesni da je mnogo doprinjeo zasto su Horde bile strah u Ex Yu. Takodjer je prilikom ulaska BBB na Kosevo probio se kroz miliciju i palicom od bubanj izbio bubnjaru oko. Ima mnogo tih prica vako cu nekad podijelit za neke koji mozda nisu znali, il neke scene i sve to. Zanima me dali iko zna ime momka i gdje je sad, sportista je bio veliki, a poznat po tome sto je Arkanu ispred tribine stao i trazio da sidje da se pobiju, naravno takodjer clan Hordi Zla, al se rijetko gdje pominje srcani momak
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Htio ja evo sad kopirati i tamo. Ja ću to odraditi.bistrik87 je napisao/la:Nisam znao opce da ima taj topic, ocu fala za infoLaznjak je napisao/la:Pisi brate na topic Gostovanja kojih se sjecamo. Sve sto imas.bistrik87 je napisao/la:Evo jedna prica iz Ex Yu na dobro jutro, imam cak dvd intervjua ne znam bil ga mogo na youtube postavit u vezi ove tuce u Beogradu. Horde su dosle u Beograd u jutro kao nekad sto se moglo a ne sad ova represija, 300 navijaca Sarajeva je otprilike bilo, ozbiljna ekipa, tad se nije svakom dalo ic na velika gostovanja sa grupom. Prije utakmice kada su HZ krenule prema stadionu JNA, zacuo se ogroman huk ispred HZ, brdo ih je malo dijelilo al su svi svjesni bili sta je iza brda, grupa grobara brojnost mozda hiljada, hiljada i po. Kada su se popeli na brdo, obije grupe su bile svjesne da ce doci do opce tuce, a onda se desava scena koja je "nasmijala" Grobare il hajmo rec zbunila, Emir ( mozda on mozda lazem tacno nmg rec ) al uglavnom on je bio poznat sto je svaku utakmicu dobio mare, imao je i istetoviran lik tite te kad bi ga milicija skinula ne bi smjeli na titinu tetovazu udarat, al ne bitno to, uglavnom neko se popeo il Emir il neko drugi, na kucaru i skinuo satalit, sisa i zapjevao "Mi imamo satalit satalit satalit, mi amo satalit a gdje je vama" to je naravno svih 300 ljudi zapjevalo dok je krenulo prema grobarima. I onda nastaje opca pometanja, bilo se dok se vise nije moglo izdraz, grobari su bili mnogo brojniji, a onda Dado Jadranko od muke i tuce vadi noz i izbo je tri grobara tu nastaje pometnja ziva, kasapljenje, milicija dolazi, hapsi se. U novinama je izaslo "Horde zla navijale nozevima"; "Horde zla divaljale Beogradom". Onda za par dana dolazimo do intervjua sto sam spomenuo gdje u emisiji uzivo sa Hordama Zla pitaju ko je izbo grobare u Beogradu, na to je Dado odgovorio "Ja sam i izbost cu ih jos ako treba". Inace taj covjek drzi trenutno kafic na AP, mozda ste ga vidjali a niste svjesni da je mnogo doprinjeo zasto su Horde bile strah u Ex Yu. Takodjer je prilikom ulaska BBB na Kosevo probio se kroz miliciju i palicom od bubanj izbio bubnjaru oko. Ima mnogo tih prica vako cu nekad podijelit za neke koji mozda nisu znali, il neke scene i sve to. Zanima me dali iko zna ime momka i gdje je sad, sportista je bio veliki, a poznat po tome sto je Arkanu ispred tribine stao i trazio da sidje da se pobiju, naravno takodjer clan Hordi Zla, al se rijetko gdje pominje srcani momak
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dobro me nasmijaskoroalen je napisao/la:Ma ja, daj nam Zvezdu da se vojska digne da osigura utakmicu, da nam četnici s Pala i iz Banja Luke grad sravne i demoliraju, da naše simpatizere i djecu isprebijaju k'o mačke, i još da nas Zvezda ubije na terenu. Toliko zlo svom klubu ne mogu poželjet.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Bit ce ovako al u mudima ovaj grad i ljudi stali na crtu tenkovima a Bgm cemo i delijama. Al iskreno nebi volio cz zato sto su kvalitetni.marconato je napisao/la:
Dobro me nasmijaskoroalen je napisao/la:Ma ja, daj nam Zvezdu da se vojska digne da osigura utakmicu, da nam četnici s Pala i iz Banja Luke grad sravne i demoliraju, da naše simpatizere i djecu isprebijaju k'o mačke, i još da nas Zvezda ubije na terenu. Toliko zlo svom klubu ne mogu poželjet.![]()
Jahiću rumenom se poserem u usta. Neka se ne igra sa navijačima i klubom. **** ćemo mu matar rumenu. Prenesite mu tako!
Bas vala. Ako ih uzvucemo Skoro nemoj dolazit na tekmu Bogati, zatvori se u podrum i ugasi svijetlobordobijeli je napisao/la:Bit ce ovako al u mudima ovaj grad i ljudi stali na crtu tenkovima a Bgm cemo i delijama. Al iskreno nebi volio cz zato sto su kvalitetni.marconato je napisao/la:
Dobro me nasmijaskoroalen je napisao/la:Ma ja, daj nam Zvezdu da se vojska digne da osigura utakmicu, da nam četnici s Pala i iz Banja Luke grad sravne i demoliraju, da naše simpatizere i djecu isprebijaju k'o mačke, i još da nas Zvezda ubije na terenu. Toliko zlo svom klubu ne mogu poželjet.![]()
Sto? Sta je rec?revolt je napisao/la:Jahiću rumenom se poserem u usta. Neka se ne igra sa navijačima i klubom. **** ćemo mu matar rumenu. Prenesite mu tako!
-
michplatini
- Kontakt:
Do tog meča neće doći i ovo je dizanje neke vještačke tenzije za kojom nema potrebe.Gledajući i sa fudbalskog i navijačkog ( ne vašarskog i cirkuskog dijela,čisto navijačkog,imaju nekolike preozbiljne hool ekipe koje respektuju ozbiljne navijačke skupine)oni su daleko ispred i zato nema potrebe uopšte se porediti.
A fudbalski meč da dođe u neka bolja vremena i kad klub poraste na veći nivo.
A fudbalski meč da dođe u neka bolja vremena i kad klub poraste na veći nivo.
Evo već jesam, zemunicu iskop'o, jedva internet hvatam.Stroj1946 je napisao/la: Bas vala. Ako ih uzvucemo Skoro nemoj dolazit na tekmu Bogati, zatvori se u podrum i ugasi svijetlo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
A sta se desava vise i sa šefom? Hocel potpisati ili ne, sta koji qrac odlaze ovoliko, ako ima dje sta bolje nek ide odmah, pa jbt sad ce pripreme krenut, vec treba plan bito razradjen i novog i starog sefa..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Dzile, brate, pojasni i nama sta se desava s tim Jahicem, cesto se kritikuje u zadnje vrijeme?revolt je napisao/la:Jahiću rumenom se poserem u usta. Neka se ne igra sa navijačima i klubom. **** ćemo mu matar rumenu. Prenesite mu tako!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Koliko znam, zadnje što je bilo ono u vezi Husrefa je da mu je ponuđen ugovor na dvije godine uz opciju u slučaju loših rezultata da ga mogu otpustiti bez odštete, na šta nije pristao.ledesma je napisao/la:A sta se desava vise i sa šefom? Hocel potpisati ili ne, sta koji qrac odlaze ovoliko, ako ima dje sta bolje nek ide odmah, pa jbt sad ce pripreme krenut, vec treba plan bito razradjen i novog i starog sefa..
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ko kaze da ne mozemo izvuci cz? To neko nepisano pravilo? Pa nije ratno stanje 
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 14 gostiju.