Nidje veze Jahic je jedan gospodin !Napapijri je napisao/la:Dzile, brate, pojasni i nama sta se desava s tim Jahicem, cesto se kritikuje u zadnje vrijeme?revolt je napisao/la:Jahiću rumenom se poserem u usta. Neka se ne igra sa navijačima i klubom. **** ćemo mu matar rumenu. Prenesite mu tako!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
O cemu vi ba pricate, kakvo crno demoliranje? Zar vi stvarno mislite da bi samo ova trenutna ekipa sa sjevera stala ako bi cetnike izvukli. Pa isli smo im na marakanu gdje je njihova murija sve dozvoljavala, pa opet nista. Vlasi ko vlasi, ckepi ko i vazda. S te strane bih i volio njih, kakav bi to lov na cetnike bio i sa kakvim uzitkom bi se gazilo po njima.
Al cetnike ne bih volio iskljucivo zato sto mislim da su trenutno bolji, favoriti su, da se razumijemo i Celtic je, al mi je ponizenje ispast od vlahadije od Celtica nije.
Idealan bi bio Maribor, tu smo negdje sto se tice ekipe pa sta bude.
Al cetnike ne bih volio iskljucivo zato sto mislim da su trenutno bolji, favoriti su, da se razumijemo i Celtic je, al mi je ponizenje ispast od vlahadije od Celtica nije.
Idealan bi bio Maribor, tu smo negdje sto se tice ekipe pa sta bude.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Kod nas prava sapunica, ostaje Husref ne ostaje, zateze ovaj, onaj, zateze Husref, klauzula ovako, klauzula onako... Nista se izgleda ne zna jos, stalno neki novi momenat,a pripreme za swdmicu pocinju.
-
belminhordas
- Kontakt:
Rumeni Jahić sve zateže **** svoje dijete, pogotovo ovo sa Husrefom.
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
on gospodina nije vidio, klosar jedan obicniHeraklitMracni je napisao/la:Nidje veze Jahic je jedan gospodin !Napapijri je napisao/la:Dzile, brate, pojasni i nama sta se desava s tim Jahicem, cesto se kritikuje u zadnje vrijeme?revolt je napisao/la:Jahiću rumenom se poserem u usta. Neka se ne igra sa navijačima i klubom. **** ćemo mu matar rumenu. Prenesite mu tako!
-
belminhordas
- Kontakt:
Traži klauzule neke na koje ne bi niko pristao normalan.joker90 je napisao/la:Može li detaljnije oko Jahića i zatezanja?
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
jahic stiti interes kluba
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne znam zaista kakve su te sve klauzule, ali znam za onu npr da ako rezultati budu losi da moze dobiti otkaz bez isplata svih plata do kraja ugovora.Denchi je napisao/la:jahic stiti interes kluba
To mi je extra, evo ti svi uslovi, igraci, pare,najbolji ugovor u historiji lige, ali hocu rezultat, nema rezultata znaci do tebe je i ćao.
Pa ne vjerujem da bi ijedan trener pristao na to da ranije dobije otkaz bez odstete. Svako gleda sebe na kraju krajeva.zagorski je napisao/la:Ne znam zaista kakve su te sve klauzule, ali znam za onu npr da ako rezultati budu losi da moze dobiti otkaz bez isplata svih plata do kraja ugovora.Denchi je napisao/la:jahic stiti interes kluba
To mi je extra, evo ti svi uslovi, igraci, pare,najbolji ugovor u historiji lige, ali hocu rezultat, nema rezultata znaci do tebe je i ćao.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ipak znaci Jahic vise voli Sarajevo od Husrefa 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Utakmica sarajevo zeljo pocinje za 10min sportklub1
Isto tako ne bi nijedan klub na balkanu pristo da isplati treneru 12 ili mozda i vise plata u slucaju otkaza... nek se nadju na sredini i nek ne jedu **** ni Hzsref ni upravaDerdiyok je napisao/la:Pa ne vjerujem da bi ijedan trener pristao na to da ranije dobije otkaz bez odstete. Svako gleda sebe na kraju krajeva.zagorski je napisao/la:Ne znam zaista kakve su te sve klauzule, ali znam za onu npr da ako rezultati budu losi da moze dobiti otkaz bez isplata svih plata do kraja ugovora.Denchi je napisao/la:jahic stiti interes kluba
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
E sad si gotov...joker90 je napisao/la:Ako voli FKS više od života, onda hoće..
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zavisi kako loših rezultata? Normalno da treba odgovarati ako u bosanskoj ligi i ako sa najjačim timon bude peti ili nešto slično. Sasvim ok i ovako se štiti interes kluba, odlično.Derdiyok je napisao/la:Koliko znam, zadnje što je bilo ono u vezi Husrefa je da mu je ponuđen ugovor na dvije godine uz opciju u slučaju loših rezultata da ga mogu otpustiti bez odštete, na šta nije pristao.ledesma je napisao/la:A sta se desava vise i sa šefom? Hocel potpisati ili ne, sta koji qrac odlaze ovoliko, ako ima dje sta bolje nek ide odmah, pa jbt sad ce pripreme krenut, vec treba plan bito razradjen i novog i starog sefa..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Interes kluba treba da bude na prvom mjestu.MortemHz je napisao/la:Zavisi kako loših rezultata? Normalno da treba odgovarati ako u bosanskoj ligi i ako sa najjačim timon bude peti ili nešto slično. Sasvim ok i ovako se štiti interes kluba, odlično.Derdiyok je napisao/la:Koliko znam, zadnje što je bilo ono u vezi Husrefa je da mu je ponuđen ugovor na dvije godine uz opciju u slučaju loših rezultata da ga mogu otpustiti bez odštete, na šta nije pristao.ledesma je napisao/la:A sta se desava vise i sa šefom? Hocel potpisati ili ne, sta koji qrac odlaze ovoliko, ako ima dje sta bolje nek ide odmah, pa jbt sad ce pripreme krenut, vec treba plan bito razradjen i novog i starog sefa..
Takooooo jeeeeeeee, pisaj nejjac
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 23 gosta.