Ma to bi bilo odlicno, lik mi nije nikako sjeo....kanarinac je napisao/la:Gavric izgleda ide u Madjarsku,nista od njega
Ovog Cickusica sam pratio, al je mali los uzasno.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma to bi bilo odlicno, lik mi nije nikako sjeo....kanarinac je napisao/la:Gavric izgleda ide u Madjarsku,nista od njega
A postavili ga na privremenu funkciju odakle moze uticat na utakmice van terena, mafija je to babistrik87 je napisao/la:Rak rana BH fudbala ode, kriminalac, kockar, super vijest
https://sportsport.ba/fudbal/irfan-hadz ... rao/321748miky_hz je napisao/la:Izgleda Hadzic Zrinjski i definitivno,rekao bi da bira klub u kojem ce sigurno biti prvi izbor,sto mu je pametna odluka igracki gledano.
Nijedan normalan čovjek ne smije ni pomislit to što si rekao! Znaš li da je on uništio generaciju reprezentacije koja je mogla Evropu pokorit? Kažu da su se te 2004. godine sastali Renhagel, Scolari i Trappatoni, da razmisle kako da nas sabotiraju, da se ne pojavimo na EURU jer bismo poqarali sve redom!SedrenikHz je napisao/la:Ma Baka je veliki stručnjak što je i pokazao. Kao osobu ga ne mogu, ali Baka je znao stati iza svojih igrača, pritisne sudije, ali ne da na igrače. Na stranu što je on kockar ološ kao čovjek ali Baka je taktičar veliki, što se i pokazalo kad je došao Miše u Zrinjski, kasko je 7 8 bod ja msm, dođe Baka opet borba za titulu.
**** je od čovjeka ali je veliki majstor.
Ma oni su naša Severina, ništa novo.sonpenn je napisao/la:2-0 Vodimo![]()
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, Burberry46, Napapijri i 38 gostiju.