Rekao je Dzeno da ovo sto momci rade da je sve na zelju i na glad za uspjehom.Nova je ekipa tek se momci uhodavaju ,poletili su neki sa komentarima.zagor1987 je napisao/la:Neko prije 2 dana rece da nismo imali gore u akademiji od ovih,ja mogu reci da ovdje ima odlicnog materijala za dalje
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jao akcije 3-1
Pišaj želju Dženane

Pišaj želju Dženane
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- SedrenikHz
- Kontakt:
Pa kolko je to rezultat raja, nisam u prilici da gledam?
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
3:1 završilo.SedrenikHz je napisao/la:Pa kolko je to rezultat raja, nisam u prilici da gledam?
Kakva dominacija nad malenim kroz sezonu.
Zadnja izmjena: skoroalen, dana/u 07 jun 2019, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Zavrseno 3-1 za nas.SedrenikHz je napisao/la:Pa kolko je to rezultat raja, nisam u prilici da gledam?
Sutra polufinale sa Partizanom u 11.
Popišani 1921

- SedrenikHz
- Kontakt:
Ove godine preodređeni za TRICU
Treba dobro zapamtit ovu godinu 2019., popišani svugdje !
Treba dobro zapamtit ovu godinu 2019., popišani svugdje !
železničar RS !!!
O tome pricam nakon jednog meca dodju strucnjaci i kazu djeca veze nemaju,zamisli tek komentara da ko meljo igramo bilo bi treba gasit akademiju. U ovoj ekipi ima par fizickih dominantnih igraca,bice novih Mujakica sigurnomiky_hz je napisao/la:Rekao je Dzeno da ovo sto momci rade da je sve na zelju i na glad za uspjehom.Nova je ekipa tek se momci uhodavaju ,poletili su neki sa komentarima.zagor1987 je napisao/la:Neko prije 2 dana rece da nismo imali gore u akademiji od ovih,ja mogu reci da ovdje ima odlicnog materijala za dalje
Cestitam nam 20.000 stranica. 
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Pobjede protiv Želje više i ne doživljavam. Daj Slobodu, Čelik, nešta izazovnije. 
Napokon smo na zdravim nogama,ubismo sve sto dodje ispred nas,samo MOSA RAJVOSA,najorganizovaniji klub ikad u ovoj ligi
Kakva šteta što Dženo ne završava to školovanje mogao bi od njega biti dobar trener i u seniorskom fudbalu
Mali Suvalija je onaj dobar.
20.000 stranica tuge, sreće, radosti!emir79 je napisao/la:Cestitam nam 20.000 stranica.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Lik svake sezone nešta osvoji, vala ne može bit slučajnost nikako. Treba ga natjerat nekako, i njemu klauzulu u ugovor roknut. Il ćeš završit licencu il ti je noga, ni pjetliće nećeš vodit.Anex je napisao/la:Kakva šteta što Dženo ne završava to školovanje mogao bi od njega biti dobar trener i u seniorskom fudbalu
Ono ce bas biti zvijer od igracaStroj1946 je napisao/la:Mali Suvalija je onaj dobar.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- ElCartel11
- Kontakt:
Samo da se upisem na 20k stranicu, pametno i tako nemam sta da kazem 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Opet stradala kona
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Visok,jak jos ce da ojaca parem duplo,zna sa loptom samo nek nastavi sa sportskim zivotom bice top igrac on i onaj jos jedan sto je asistiro kod treceg golaledesma je napisao/la:Ono ce bas biti zvijer od igracaStroj1946 je napisao/la:Mali Suvalija je onaj dobar.
Trenutno korisnika/ca: fera, muhamedhulk i 32 gosta.