FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
20 k
bice nas toliko protiv dungelungea hahahaa
bice nas toliko protiv dungelungea hahahaa
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
20.000!
Da se samo upišem u elitu!
Svaka nam čast.

Da se samo upišem u elitu!
Svaka nam čast.
Zadnja izmjena: KrajisnikBosnjak, dana/u 07 jun 2019, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Kolike su sanse da dovedemo Milanovica?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Mozda nema ambicija da ide dalje, i to je legitimno.skoroalen je napisao/la:Lik svake sezone nešta osvoji, vala ne može bit slučajnost nikako. Treba ga natjerat nekako, i njemu klauzulu u ugovor roknut. Il ćeš završit licencu il ti je noga, ni pjetliće nećeš vodit.Anex je napisao/la:Kakva šteta što Dženo ne završava to školovanje mogao bi od njega biti dobar trener i u seniorskom fudbalu
Zadovoljava se ovim, nema pritiska, dobro mu.
Nismo svi ambiciozni.
Njemu svaka cast na svemu i veliko hvala. Neka nastavi kako i radi. Ko smo mi da sudimo i tjeramo nekoga na nesta sto ne zeli, ocigledno.
Kakvi su ovo polovnjaci ba Milanovic, Gavric ??? Opet isto sranje radimo opet. Zar nema kakvih mladjih igraca do 23 godine. Onaj iz Backe ispali, sad ovaj Milanovic iz Krupe i oni ispali. Wtf, pa ne pojacavas se valjda od klubova koji ispadaju jbte.
Ni meni to bas ne ide u glavu, ali eto valjda hadzija zna sta radi.Stroj1946 je napisao/la:Kakvi su ovo polovnjaci ba Milanovic, Gavric ??? Opet isto sranje radimo opet. Zar nema kakvih mladjih igraca do 23 godine. Onaj iz Backe ispali, sad ovaj Milanovic iz Krupe i oni ispali. Wtf, pa ne pojacavas se valjda od klubova koji ispadaju jbte.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Je li zaslužio veliku platu u novom ugovoru nakon duple? DAskoroalen je napisao/la:E sad si gotov...joker90 je napisao/la:Ako voli FKS više od života, onda hoće..
Je li zaslužio one bonuse ako je ponovi? DA
Je li pošteno da ga klub može otpustiti bez isplaćivanja ostatka ugovora u slučaju da iduće godine ne osvoji ništa? APSOLUTNO
Sve ostalo je na štetu kluba, u korist Husrefa..
Bilo kako bilo, nadam se da će se više riješiti ova situacija oko Husrefa, pa da može početi da se ozbiljno radi.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mozda i Husref misli da je ovo FK Husref M pa mu ne odgovara klauzula da mu se isplate samo 3 plate u slucaju otkaza(ako je ovo tacno).joker90 je napisao/la:Je li zaslužio veliku platu u novom ugovoru nakon duple? DAskoroalen je napisao/la:E sad si gotov...joker90 je napisao/la:Ako voli FKS više od života, onda hoće..
Je li zaslužio one bonuse ako je ponovi? DA
Je li pošteno da ga klub može otpustiti bez isplaćivanja ostatka ugovora u slučaju da iduće godine ne osvoji ništa? APSOLUTNO
Sve ostalo je na štetu kluba, u korist Husrefa..![]()
Bilo kako bilo, nadam se da će se više riješiti ova situacija oko Husrefa, pa da može početi da se ozbiljno radi.
Ma u pravu si, naravno, ja sam se malo zanio.Zip je napisao/la: Mozda nema ambicija da ide dalje, i to je legitimno.
Zadovoljava se ovim, nema pritiska, dobro mu.
Nismo svi ambiciozni.
Njemu svaka cast na svemu i veliko hvala. Neka nastavi kako i radi. Ko smo mi da sudimo i tjeramo nekoga na nesta sto ne zeli, ocigledno.
Al boli to, kad vidiš potencijal da propada u kafanama i nižim ligama, a znaš da bi mogao više.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Prema ovome što sam vidio na ovom turniru Uščuplić mi se čini kao savršen trener za mlađe generacije. I sam je lično mlad, ima neki jaranski odnos sa igračima, a i autoritet kod omladine. Imam osjećaj tek za 10 godina kad bude stariji da će biti prejak za seniorski fudbal. Vjerujem u Dženu.
Treba uzeti u obzir da svaki trener i nije za seniorskog fudbala tako da je i ovo ok.
Treba uzeti u obzir da svaki trener i nije za seniorskog fudbala tako da je i ovo ok.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ne kontam ni ja, nadam se i ja da zna, al treba jace igrace dovest. Nisu ovi za nas. Treba biti realan a i imaju kuka ba.ledesma je napisao/la:Ni meni to bas ne ide u glavu, ali eto valjda hadzija zna sta radi.Stroj1946 je napisao/la:Kakvi su ovo polovnjaci ba Milanovic, Gavric ??? Opet isto sranje radimo opet. Zar nema kakvih mladjih igraca do 23 godine. Onaj iz Backe ispali, sad ovaj Milanovic iz Krupe i oni ispali. Wtf, pa ne pojacavas se valjda od klubova koji ispadaju jbte.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A gdje ste vidjeli za Milanovića?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Neka Dzene u U19 tu je on najbolji. ima i u Schalke 04 Norbert Elgert on od 1996 trener u19 ekipe. voli svoj posao i nikad nije steo u prof. fudbal. i ako bilo ponuda. mozda i tako kod Dzene.
Milanovića bih volio vidjeti kod nas. 4 gola, 7 asistencija u onakvoj ekipi krupe, gdje su treneri i igraci u najmanju ruku polu-amateri. Ko je gledao bilo koju njihovu utakmicu, moglo se vidjeti da ih je prerastao i da je vrijeme za svojevrsni iskorak. Statistika je mogla biti i bolja da su saigrači bili koji nivo iznad.
Teško da iko ocekuje da momak bude iste sekunde prvotimac, ali za rotacije meni dosta bolji od recimo Šišića.
Teško da iko ocekuje da momak bude iste sekunde prvotimac, ali za rotacije meni dosta bolji od recimo Šišića.
JURIŠ
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma nije još niko potpisao osim dva momka iz akademije, vidjet ćemo. Iskreno ne vjerujem da će biti nešto značajno, bit će ekipa ok za bosansku ligu i to je to.. volio bi da griješimBrcanskamalta je napisao/la:Hocel bit kod vas "pravih"pojacanja da se nesto pokusa u evropi...Morteme kaki su ovo polovnjaci iz srbije
https://****.oslob....odjenje.ba/premijer-liga-bih/musemic-pravi-neko-novo-sarajevo-jedan-od-najboljih-premijerligaskih-igraca-stize-na-kosevo/157130MortemHz je napisao/la:A gdje ste vidjeli za Milanovića?
Istina za Vedrana!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja bi prije uzeo Milanovića nego Gavrića ali opet nije čemu sam se nadao.
Hadzic potpisao za Zrinjski 
- f0rest1946
- Kontakt:
Steta za Hadzica, mogao je biti dobra zamjena za Ahmetovica ali ocigledno da on nece na klupu jbg 
Poseri ga 
Trenutno korisnika/ca: casual033, johntravolta123, kogmagie46, teamnorth1989 i 38 gostiju.