Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Joj Federera. Do 40-0 igra maksimalno agresivno, bukvalno napada prvu loptu a poslije toga samo prebacuje i ne vjerujem kako retardirano ovo gubi na kraju xd
Gotovo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ooj lika šta radi, dva game-a mu pokloni.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Mozel na mrezi jadnije od ovoga? Na ovakvu loptu? 40-0 i izgubis game i set vjerovatno.
Nivo od Barty danas iz prvog seta
Nivo od Barty danas iz prvog seta
ocekivano jbg
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Tako je s njim igrao sve do 2015 kad je i gubio, cesto i uvjerljivo.darker10 je napisao/la:Joj Federera. Do 40-0 igra maksimalno agresivno, bukvalno napada prvu loptu a poslije toga samo prebacuje i ne vjerujem kako retardirano ovo gubi na kraju xd
27.10.2020
-
- Kontakt:
Hahahah kakav luzer... za nasih zivota vise nece nikad osvojiti GS upamtite to
Ovo ni u igrici nema 

A kasnije hoće, je l'JamieLannister je napisao/la:Hahahah kakav luzer... za nasih zivota vise nece nikad osvojiti GS upamtite to

https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
ma dobro sta ces da se ocekivalo vise i nije od RG...i ovo je topina slijedi WB to je mnogo vaznije....ostaje zal nije Rafa bio bas vrhunski kako zna na sljaci ali ide se dalje ...samo nek nema povreda 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
4-4 i ima 40-0 svoj servis i nestane sa terena
Koja rutina Nadala 

Znaci odigrao je 5,6 dropova protiv vjetra koji su padali bukvalno kod mreze, Nadal ih jedva stigne i prebaci cisto radi reda. Federer ima citav teren da gadja, osim onih pola metra koje okupira Nadal i on u svim tim situacijama pogodi direktno Nadalov reket 

-
- Kontakt:
Zali Boze konkurencije penzioneru u prvih 10 GS
Najgore sto je imao mnogo prilika, sigurno je mogao i trebao do ovog seta. Ali hajde nebitno.
27.10.2020
Cini se da si se registrovao da mozes trollat ovdje. Voli svoje postuj tudje. Vrijeme i vjetar su uzasni, dobro ikako igraju. Ne pisi gluposti o tako velikim teniserima.JamieLannister je napisao/la:Hahahah kakav luzer... za nasih zivota vise nece nikad osvojiti GS upamtite to
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dobro da je uopste dogurao do 1/2.Na wimbledonu se ocekuje pobjeda
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
ma ako zadrzi ovaj nivo za WB su velike bas velike sanse...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kada neko kaze "luzer". Prime Federer je redovno gubio na RG od Nadala
Ma zachokao Federer vrhunski, nema toga protiv Nadala, ni protiv bilo koga iz TOP 3.
Imao je svoje šanse, loš prvi servis i na Nadalov servis dva udarca šalje u njeg, ovaj ubacuje.
Klasika, nije da nismo već gledali
Ali eto, zadovoljan sam nivoom Federerove igre i da je ovo HC, mislim da bi Roger uzeo ovaj meč, ili bar bio favorit.
Imao je svoje šanse, loš prvi servis i na Nadalov servis dva udarca šalje u njeg, ovaj ubacuje.
Klasika, nije da nismo već gledali

Ali eto, zadovoljan sam nivoom Federerove igre i da je ovo HC, mislim da bi Roger uzeo ovaj meč, ili bar bio favorit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.