Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ja ne vjerujem znaci xd
a taman sam malo zaboravio vremena kad se protiv Nadala pretvoru u Mirzu Basica....cestitke Rafi ispade i rutinksi bgm :--
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Roger spavao na mrvama 
E čuj zachokeao u 38. godini života u polufinalu RG protiv najboljeg šljakaša ikada.
Lažna skromnost "gospodina" i "najvećeg ikad"
deri ga Rafa!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
I dodjemo do zakljucka da je Federer svojim povratkom na RG vjerovatno samo ponovo dobio mentalnu blokadu protiv Nadala
Nadalu svaka cast, ovo je njegovo kraljevstvo. Vjerovatno mjesto gdje ima dodatni djelic sekunde da stigne odredjene lopte i tako maksimalno oteza Federeru.
Čitajući komentare stekao bih dojam da Rafa ni ne igra ovaj meč.
To je to, ali nista strasno, nije niti bio ovdje favorit, kao sto sam i rekao polufinale je premija, pogotovo kad uzmes u obzir da sljaku nije igrao 3 godine.
27.10.2020
Igra, vidjet ces kad se zavrsi.Ovi sto navijaju za Nadala cekaju da se zavrsi pa da na miru mogu zaj3bavatXcena je napisao/la:Čitajući komentare stekao bih dojam da Rafa ni ne igra ovaj meč.
Ma mislio sam na to da se predstavlja kao da Rafa ništa ne radi.darker10 je napisao/la:Igra, vidjet ces kad se zavrsi.Ovi sto navijaju za Nadala cekaju da se zavrsi pa da na miru mogu zaj3bavat
A lik ga raznosi.
Nista novo ne radi, Rafa je standarno dobar, ali ne kao prije dominantan ipak, Roger je imao brejk i to prosuo, a imao je sanse i u prvom setu.Xcena je napisao/la:Ma mislio sam na to da se predstavlja kao da Rafa ništa ne radi.darker10 je napisao/la:Igra, vidjet ces kad se zavrsi.Ovi sto navijaju za Nadala cekaju da se zavrsi pa da na miru mogu zaj3bavat
A lik ga raznosi.
27.10.2020
-
samosarajvo
- Kontakt:
Mnogo dobar flat BH., mnogoo dobar.
Ako malo ugrije do finala i FH ce biti bolji...
Nije lose nije lose.
P.s.
Kad je brejk na sljaci znacio, protiv Rafe pogotovo?
Nije lose nije lose.
P.s.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Čestitke Rafi, svaka čast.
Samo ne možeš reći da Roger nije imao svoje prilike, pogotovo drugi set.
Svejedno ja sam zadovoljan, a Nadal je zna se šta na šljaci.
Samo ne možeš reći da Roger nije imao svoje prilike, pogotovo drugi set.
Svejedno ja sam zadovoljan, a Nadal je zna se šta na šljaci.
Imao je on šanse u svakom njihovom meču na RG-u, osim onom iz 2008. godine.
Presudio bi kao i uvijek veći nivo Rafe. Prvo ga je ugasio sa ona dva pasinga iz bekenda i forhenda u osmom gemu drugog seta, a onda fh paralelom na 40:40 u devetom gemu.
A sada se i poigrava sa njim.
Presudio bi kao i uvijek veći nivo Rafe. Prvo ga je ugasio sa ona dva pasinga iz bekenda i forhenda u osmom gemu drugog seta, a onda fh paralelom na 40:40 u devetom gemu.
A sada se i poigrava sa njim.
Roger odavno nije bio blizi Rafi na RG ali jednostavno kad je trebao zavrsiti nije, a to Rafa ne prasta.
Nek se lagano pripremi za Wimbl jer tamo ce biti medju fav za nasolv
Nek se lagano pripremi za Wimbl jer tamo ce biti medju fav za nasolv
Ispast ce ovo na kraju i rezultatski uvjerljivo, a nije izgledalo da ce tako bit na 4-4 u drugom setu. Ludilo kako se Federer raspade bgm. Nadal igra dobro ima i toga, al konstantan je tokom citavog meca, ovaj jednostavno grohnu haha
-
samosarajvo
- Kontakt:
Mnogo dobar flat BH., mnogoo dobar.
Nije lose nije lose.
P.s.
Nije lose nije lose.
P.s.
Ma da, Federer se raspao nakon onih 40-0, da je ostao pribran, uzeo drugi možda bi gledali još tenisa.
Nije mu prvi put da ga psiha izda, ali nivo tenisa je okej, fizička sprema takodjer, ovo je šljaka pa su malo očekivanja nerealna, pogotovo protiv Nadala.
Nije mu prvi put da ga psiha izda, ali nivo tenisa je okej, fizička sprema takodjer, ovo je šljaka pa su malo očekivanja nerealna, pogotovo protiv Nadala.
Ma jeste to. Nije niko ocekivao da pobijedi al se opet iznerviram kad amaterski odigra u pojedinim kljucnim momentima.Tipa ne razumijem zasto je jednostavno stao tada na 40-0 i evo dosad se nije pokrenuo.AA23 je napisao/la:Ma da, Federer se raspao nakon onih 40-0, da je ostao pribran, uzeo drugi možda bi gledali još tenisa.
Zadnja izmjena: darker10, dana/u 07 jun 2019, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.