ja bih rekao najbolji trener lige, jer je bio selektor repke a niko od ostalih nije...bogatiji je za to veliko iskustvo...SedrenikHz je napisao/la:Ma Baka je veliki stručnjak što je i pokazao. Kao osobu ga ne mogu, ali Baka je znao stati iza svojih igrača, pritisne sudije, ali ne da na igrače. Na stranu što je on kockar ološ kao čovjek ali Baka je taktičar veliki, što se i pokazalo kad je došao Miše u Zrinjski, kasko je 7 8 bod ja msm, dođe Baka opet borba za titulu.
**** je od čovjeka ali je veliki majstor.
Taktički dobar, jako dobro procijeni protivnika i jako dobro zna svoju ekipu i pojedince u njoj te njihove (ne)sposobnosti....
ne boji se pecnut ni svoje glavne igrače, juniorima nije nikad ništa zamjerio(a stavljao ih je u ekipu, dobijali crvene)...
zna sa bitnim igračima da ih ne pritišće previše, i oni mu vrate na terenu...ne znam da je ijednog otjerao ili da je imao sukob...
na publiku i dobacivanje se ne obazire jer je doživio svašta kroz karijeru....i fudbalsku a i trenersku...
jeste potencirao to "sarajevo(grad) vs. zrinjski" ali i to je tačno što ovi žele čuti...namazan lik...
sa aspekta sportskog je sami vrh lige, možda nije duplu uzeo ali je odličan trener...