FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 07 jun 2019, 15:14

SedrenikHz je napisao/la:Ma Baka je veliki stručnjak što je i pokazao. Kao osobu ga ne mogu, ali Baka je znao stati iza svojih igrača, pritisne sudije, ali ne da na igrače. Na stranu što je on kockar ološ kao čovjek ali Baka je taktičar veliki, što se i pokazalo kad je došao Miše u Zrinjski, kasko je 7 8 bod ja msm, dođe Baka opet borba za titulu.
**** je od čovjeka ali je veliki majstor.
ja bih rekao najbolji trener lige, jer je bio selektor repke a niko od ostalih nije...bogatiji je za to veliko iskustvo...
Taktički dobar, jako dobro procijeni protivnika i jako dobro zna svoju ekipu i pojedince u njoj te njihove (ne)sposobnosti....
ne boji se pecnut ni svoje glavne igrače, juniorima nije nikad ništa zamjerio(a stavljao ih je u ekipu, dobijali crvene)...
zna sa bitnim igračima da ih ne pritišće previše, i oni mu vrate na terenu...ne znam da je ijednog otjerao ili da je imao sukob...
na publiku i dobacivanje se ne obazire jer je doživio svašta kroz karijeru....i fudbalsku a i trenersku...
jeste potencirao to "sarajevo(grad) vs. zrinjski" ali i to je tačno što ovi žele čuti...namazan lik...
sa aspekta sportskog je sami vrh lige, možda nije duplu uzeo ali je odličan trener...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 07 jun 2019, 15:38

Denchi je napisao/la:
SedrenikHz je napisao/la:Ma Baka je veliki stručnjak što je i pokazao. Kao osobu ga ne mogu, ali Baka je znao stati iza svojih igrača, pritisne sudije, ali ne da na igrače. Na stranu što je on kockar ološ kao čovjek ali Baka je taktičar veliki, što se i pokazalo kad je došao Miše u Zrinjski, kasko je 7 8 bod ja msm, dođe Baka opet borba za titulu.
**** je od čovjeka ali je veliki majstor.
ja bih rekao najbolji trener lige, jer je bio selektor repke a niko od ostalih nije...bogatiji je za to veliko iskustvo...
Taktički dobar, jako dobro procijeni protivnika i jako dobro zna svoju ekipu i pojedince u njoj te njihove (ne)sposobnosti....
ne boji se pecnut ni svoje glavne igrače, juniorima nije nikad ništa zamjerio(a stavljao ih je u ekipu, dobijali crvene)...
zna sa bitnim igračima da ih ne pritišće previše, i oni mu vrate na terenu...ne znam da je ijednog otjerao ili da je imao sukob...
na publiku i dobacivanje se ne obazire jer je doživio svašta kroz karijeru....i fudbalsku a i trenersku...
jeste potencirao to "sarajevo(grad) vs. zrinjski" ali i to je tačno što ovi žele čuti...namazan lik...
sa aspekta sportskog je sami vrh lige, možda nije duplu uzeo ali je odličan trener...
:salut:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 07 jun 2019, 15:46

Cestitke juniorima, vidim da su kod kona najbolja 3 igraca upravo nasi bivsi igraci (GASAL I KOMPANIJA)

Citao sam juce da oni igraju sa kadetima (nikom nije poznato sto) tacnije igracima godinu mladi nego u ostali ekipa.

Sto se tice Husrefa kao sto je neko napisao par postova prije, ovo ako je istina plata bonus 3 plate ako rez nebude valjo, klub je bio veoma korektan mozda 5 plata posle raskida i to je najvise sto bi mu ponudio.

Ja da sam Hadzic ja bi trazio novog trenera... Husrefu se zahvalit i to je to. Ja mislim da previse trazi, a ocito je da ga niko vani ne zeli.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 07 jun 2019, 15:47

Milanovic je moja zelja bio,odlican igrac. Sad pitanje je kako bi se prilagodio kod nas,inace odlican igrac,prodoran,brz to sto igra u Krupi nikalve veze nema,igrao je i kad su bili u vrhu i sve derali

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 07 jun 2019, 15:49

Cisto sumnjam da Hus trazi ove cifre,al ako trazi i ako mi je drag ja bi mu se zahvalio

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 07 jun 2019, 15:58

Baka Sliskovic?? Je li to onaj trener koji najboljeg strijelca Bundes-lige (Barbareza), stavio da igra libera? Je li to onaj trener koji protiv Danske (najvaznija utakmica), Salihamidzica angazuje da cuva Toftiga? Je li to onaj trener koji nije zvao Rahimica u reprezentaciju dok je osvajao Kup UEFA sa CSKA, nego mu igrali naki Dadici i Jakirovici? Je li to onaj trener koji nije mogao trenirati rumunskog drugoligasa (Alba Iulia)? Kako neko ko je tukao zenu (Svetlana Kitic) ima moralno pravo da bude trener uopste. Ako to postavimo kao premisu, on ne bi smio biti trener nikako. Kakve taktike, strategije qrci, palci...
Obicna taraba koja samo ovdje moze i smije biti trener.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 jun 2019, 16:02

MortemHz je napisao/la:
Brcanskamalta je napisao/la:Hocel bit kod vas "pravih"pojacanja da se nesto pokusa u evropi...Morteme kaki su ovo polovnjaci iz srbije
Ma nije još niko potpisao osim dva momka iz akademije, vidjet ćemo. Iskreno ne vjerujem da će biti nešto značajno, bit će ekipa ok za bosansku ligu i to je to.. volio bi da griješim
Mi kad bi zadrzali ovaj tim i doveli zamjenu za mujakica do europe to bi super bilo.
Ne bi se zalio da dođe neki bek i vezni zbog povreda pidre i stanojevica s tim da bi se pozicija u veznom redu mogla popuniti i sa momcima iz naseg pogona. Treba mustaficu dati sansu ove sezone ili ga poslati na posudbu nema smisla da opet grije klupu.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 07 jun 2019, 16:07

VenamaHrabrih je napisao/la:Baka Sliskovic?? Je li to onaj trener koji najboljeg strijelca Bundes-lige (Barbareza), stavio da igra libera? Je li to onaj trener koji protiv Danske (najvaznija utakmica), Salihamidzica angazuje da cuva Toftiga? Je li to onaj trener koji nije zvao Rahimica u reprezentaciju dok je osvajao Kup UEFA sa CSKA, nego mu igrali naki Dadici i Jakirovici? Je li to onaj trener koji nije mogao trenirati rumunskog drugoligasa (Alba Iulia)? Kako neko ko je tukao zenu (Svetlana Kitic) ima moralno pravo da bude trener uopste. Ako to postavimo kao premisu, on ne bi smio biti trener nikako. Kakve taktike, strategije qrci, palci...
ako je on taraba šta li su ovi ostali? šta je ispod tarabe? crvi? zemlja?
raspravljaš o taktičkim idejama i zamislima nakon što nisu upalili, to je kao da ja kažem nešto o ne znam taktici za Atalantu(uzvrat) i to koristim kao glavni opis Husa????vidiš kako je to glupo? imala je repka jako dobrih tekmi pod njim i vodio je dug period. Dok ovi drugi dokuče taj nivo možemo tad dalje debatirati...privatni život se ne ocjenju pri sportskom učinku...niti ima veze sa istim...kao ni tvoj lični animozitet prema istom koji ti muti pogled na fakte... :wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 07 jun 2019, 16:12

Opet ovaj ide u kontru, pa ljudino yebes li sta osim nas :lol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 07 jun 2019, 16:15

ledesma je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Cestitam nam 20.000 stranica. :D
20.000 stranica tuge, sreće, radosti!
Do 30.000 da se plasiramo u grupnu fazu LP EL. :hmmmm:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

bistrik87
Kontakt:

Post Postao/la bistrik87 » 07 jun 2019, 16:16

MortemHz je napisao/la:
Brcanskamalta je napisao/la:Hocel bit kod vas "pravih"pojacanja da se nesto pokusa u evropi...Morteme kaki su ovo polovnjaci iz srbije
Ma nije još niko potpisao osim dva momka iz akademije, vidjet ćemo. Iskreno ne vjerujem da će biti nešto značajno, bit će ekipa ok za bosansku ligu i to je to.. volio bi da griješim
ma svi dovode, mi sutimo, tako se cesto desava ovih godina, al onda ce samo odjedamput bum, tri neka fina igraca i vozdra, vidjet ces, uprava zna najbolje, kostur je ostao, al na Milosa necemu npr u Europi racun i tu nam skripi, skripi i na jos jednoj il dvije pozicije, uglavnom kostur je tu, to je najbitnije

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 jun 2019, 16:18

Do ponedjeljka treba rijesiti
ko je sef struke. Volim Husrefa al il jesi ili nisi ako ne traziti novog sefa, nema vremena za mjesec igramo prve utakmice u europi. Terzica(direktor Cz) sam slusao u januaru sklapanje ekipe za evropu a mi ne znamo ni trener koje a ni igracki kadar nismo rijesili.

bistrik87
Kontakt:

Post Postao/la bistrik87 » 07 jun 2019, 16:39

bordobijeli je napisao/la:Do ponedjeljka treba rijesiti
ko je sef struke. Volim Husrefa al il jesi ili nisi ako ne traziti novog sefa, nema vremena za mjesec igramo prve utakmice u europi. Terzica(direktor Cz) sam slusao u januaru sklapanje ekipe za evropu a mi ne znamo ni trener koje a ni igracki kadar nismo rijesili.
kolko znam rekli su u ponedjeljak da ce zvanicno za Husa biti

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 jun 2019, 16:44

bistrik87 je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Do ponedjeljka treba rijesiti
kolko znam rekli su u ponedjeljak da ce zvanicno za Husa biti
Pa i vakat je više, treba u Sloveniju krenuti, igrače dovoditi. Liga prvaka je za mjesec a izvlačenje protivnika je za 11 dana!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 jun 2019, 16:53

VenamaHrabrih je napisao/la:Baka Sliskovic?? Je li to onaj trener koji najboljeg strijelca Bundes-lige (Barbareza), stavio da igra libera? Je li to onaj trener koji protiv Danske (najvaznija utakmica), Salihamidzica angazuje da cuva Toftiga? Je li to onaj trener koji nije zvao Rahimica u reprezentaciju dok je osvajao Kup UEFA sa CSKA, nego mu igrali naki Dadici i Jakirovici? Je li to onaj trener koji nije mogao trenirati rumunskog drugoligasa (Alba Iulia)? Kako neko ko je tukao zenu (Svetlana Kitic) ima moralno pravo da bude trener uopste. Ako to postavimo kao premisu, on ne bi smio biti trener nikako. Kakve taktike, strategije qrci, palci...
Jest, i onaj koji je osvojio zadnju Hajdukovu titulu, koji je osvojio titulu u Albaniji. Šta je Pape radio, krenuo bez beka protiv Nigerije, Klopp na Nou Camp otišao s Wijnaldumom kao napadačem, Murinju Eto'o igrao lijevog beka i to uspješno... A njegov privatni život nema nikakve veze sa trenerskim poslom. Terry pomoćni trener Aston Ville a marn'o od druga ženu, biće nekad i prvi trener. Giggs radi u Akademiji kluba s kojim mi surađujemo i jedno vrijeme vodio Manchester United a on marn'o bratovu ženu. Kakav moral, rezultati se bilježe.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 jun 2019, 16:55

:pray:

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 07 jun 2019, 17:06

MortemHz je napisao/la::pray:

slika
Pa Milan je u EL

Pirkehzsa
Kontakt:

Post Postao/la Pirkehzsa » 07 jun 2019, 17:07

Baci Shkendiju da se igramoooo. :thumbup:

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 07 jun 2019, 17:39

I Vego otisao u Inter Z...

belminhordas
Kontakt:

Post Postao/la belminhordas » 07 jun 2019, 17:43

Gavrić potpisuje sutra ili u ponedjeljak.
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo i 11 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []