FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Et’ ispravio se.Sad kosta 100miliona.
Ovaj momak je mrcina koja ima glavu i nogu.Po cijenu odlaska Umtitija , treba ga dovesti.Trebao bi Shakiru u fotelju prebaciti.
Ovaj momak je mrcina koja ima glavu i nogu.Po cijenu odlaska Umtitija , treba ga dovesti.Trebao bi Shakiru u fotelju prebaciti.
Ovaj Dumfries je fino odigrao sinoc. Ne znam kakav je inace, ali trebalo bi ga pratiti.
Imaš podatak ?leorey je napisao/la:Netacno, tj sterotip, imala je Pepova Barcelona duplo veci posjed nego mi sad, pa su vise trcali kad gledas prosjecno kroz citavu sezonu.Rajaz je napisao/la:Normalno je da su trčali manje kada su svaki put imali posjed na svojoj strani.
Samim time podatak je irelevantan.

Daj i Donnya u Barcu hehe.Donny van de Beek (Ajax; reprezentacija Nizozemske): "Lijepo je čuti da se moje ime spominje u kontekstu Barçe. Na meni je da napredujem, a u budućnosti ćemo vidjeti šta će se dogoditi."
"De Jong je čudesan igrač s mnogo kvaliteta. Mislim da je on savršen za Barçu."
"Ne znam kakvu odluku će donijeti De Ligt. Mislim da bi mu Barça bila dobar izbor, ali on ima ponude i iz Premiershipa kao i drugih liga..."
27.10.2020
Nema dalje. Igrač koji igra Leovu poziciju. Gurati ga na krilo nema smisla. Svakako bi bio back-up opcija, ali i to je čisto bacanje para.ESPN donosi vijest da je Barcelona ponovo zainteresovana za Juana Matu. Ovaj medij tvrdi da u upravi Barçe smatraju kako bi se Španac savršeno uklopio u ekipu katalonskog giganta. Podsjećamo, Juan je u 32 meča za Manchester United u sezoni 2018./19. postigao šest golova te podijelio četiri asistencije.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Mata, Parejo i Willian. Vjeciti mokri snovi. Mozda sam nekog i zaboravio.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
De Light
Barcelona's offer - €75m fee, €134k-per-week in wages
PSG's offer - €90m fee, €288k-per-week in wages
Barcelona's offer - €75m fee, €134k-per-week in wages
PSG's offer - €90m fee, €288k-per-week in wages
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Donnie Darko
- Kontakt:
Di Mariamessilla je napisao/la:Mata, Parejo i Willian. Vjeciti mokri snovi. Mozda sam nekog i zaboravio.

DaDonnie Darko je napisao/la:Di Mariamessilla je napisao/la:Mata, Parejo i Willian. Vjeciti mokri snovi. Mozda sam nekog i zaboravio.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Imaju ljudi fetis na ove fosile od igraca.Mokes je napisao/la:Nema dalje. Igrač koji igra Leovu poziciju. Gurati ga na krilo nema smisla. Svakako bi bio back-up opcija, ali i to je čisto bacanje para.ESPN donosi vijest da je Barcelona ponovo zainteresovana za Juana Matu. Ovaj medij tvrdi da u upravi Barçe smatraju kako bi se Španac savršeno uklopio u ekipu katalonskog giganta. Podsjećamo, Juan je u 32 meča za Manchester United u sezoni 2018./19. postigao šest golova te podijelio četiri asistencije.
27.10.2020
Nudi mu Beckham da naredne godine dodje u Ameriku.Romariooo je napisao/la:Niko da se nasali s nekom ponudom za suareza

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Coutinho protiv Katara kao neki drugi Coutinho.
Onaj stari. Igrao u veznom redu na poziciji koja mu najvise odgovara nesto slicno Iniesti u Barceloni.
Rastrcan, igra odbranu, oduzima i dodaje lopte, asisestencije, vodja ekipe.
Nadam se da i ekipa Barce prati ove meceve..
Onaj stari. Igrao u veznom redu na poziciji koja mu najvise odgovara nesto slicno Iniesti u Barceloni.
Rodju je napisao/la:Coutinho protiv Katara kao neki drugi Coutinho.
Treba malo i odspavat
Ma normalno da ce biti vrh pa nije zaboravio igrat. Vidjet cete to ako ode u drugi tim. Isto ce biti i s Dembeleom i sa svakim boljim igracem dok je ovaj diletant na klupi. Nije iskljuceno i da Griezmann bude ko izgubljena kokos na terenu kad dodje, naprotiv uvjeren sam da ce biti.JoeBleck je napisao/la:Rodju je napisao/la:Coutinho protiv Katara kao neki drugi Coutinho.
Treba malo i odspavat
27.10.2020
Valjda odigra dobru Copu. Još jedna sezona pod Valverdeom i jedino ćeš ga moći u Kinu prodat.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Igra u veznom kurtzu, poziciji koja mu najbolje odgovara.
Valverde je kriv sto frajer igra Messijevu poziciju eto i sto kad ga pomaknes ulijevo, ajd sto ne moze predriblat igrača, već ne može primiti loptu i odigrati pas prvom do sebe.
Najsličnije Iniestinoj poziciji, kojeg ste vi Iniestu gledali godinama, da je slican i 10% Iniesti igrao bi dobro i na krilu kao sto je i Iniesta igrao kad ga se tu stavi.
Valverde je kriv sto Dembele ne moze sastavit dva mjeseca u kontinuitetu.
Vrhunac kritičkog razmišljanja, Valverde je kriv. Jebote jedni tvrde da im je 70 godina, to bec senilnost uhvatila, drugi razmišljaju slicno, garant nemaju više od 13.
Valverde je kriv sto frajer igra Messijevu poziciju eto i sto kad ga pomaknes ulijevo, ajd sto ne moze predriblat igrača, već ne može primiti loptu i odigrati pas prvom do sebe.
Najsličnije Iniestinoj poziciji, kojeg ste vi Iniestu gledali godinama, da je slican i 10% Iniesti igrao bi dobro i na krilu kao sto je i Iniesta igrao kad ga se tu stavi.
Valverde je kriv sto Dembele ne moze sastavit dva mjeseca u kontinuitetu.
Vrhunac kritičkog razmišljanja, Valverde je kriv. Jebote jedni tvrde da im je 70 godina, to bec senilnost uhvatila, drugi razmišljaju slicno, garant nemaju više od 13.
Don't hate what you don't understand.
Majku yebo bezobraznu.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Sprema se decko citavu sezonu da bude fit za Copu,vazno takmicenje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.