NK Zvijezda Gradačac

Orhan
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Orhan » 06 jun 2019, 10:30

crvenobijeli je napisao/la:Za sad je usao u kadete i juniore, sto je i bio cilj, kasnije ce preuzet i prvi tim, ali polako, s belom dolaze i ostali, spominje su cak i cokoladice....al otom potom
Svi bi oni poslije usli u klub sa Fadilom i Nadirom...al treba da se zna cija ce tu bit zadnja... sa dobrom organizacijom unutar kluba/sponzora mogu se velike stvari napravit...oni na celu kluba i ostalim sve je moguce
Husein-kapetan Gradaščević

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 06 jun 2019, 19:19

5:0 eto nase djece :puke:

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 06 jun 2019, 19:35

To ja govorim i za proslu i za ovu sezonu. Tu imas po 2 max. 3 juniora koje mozes prikljucit prvom timu ostalo je taraba. Pola djece ne zna osnove fudbala. Gledao sam ih dosta utakmica i to se vidi. I iz ove generacije su Aljkanovic i Meha pokazali da mogu igrati na vecem nivou i nesto malo Hasukic, ostali koji su dobili priliku nista. A ovdje neki pricaju o zlatnoj generaciji i jednoj od najboljih u drzavi.
Sad je valjda vrijeme da se okrenemo prvom timu i to svi zajedno pocev od milog nacelnika pa dalje.
Kad hoce otkrivat ploce i slavit status grada, pravit vatromet, mora znati i sta ta rijec nosi.
Grad bi trebao imati (gradski hotel, gradsku kafanu, kino-u pravom smislu te rijeci a ne onu supu sto mi imamo, o pozoristu da ne pricamo itd.) A SPORTSKI KOLEKTIVI SU PRICA ZA SEBE ONI MORAJU BITI OGLEDALO I KREMA GRADA. TAKO NEK KRENE OD ZVIJEZDE.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 06 jun 2019, 19:53

Muratovic je isto dobar ova cetiri juniorace biti okosnica tima za 4,5 god.al za sada nista...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 06 jun 2019, 20:02

Nije los ni Hecimovic, ali generalno mislim da vam je odbrana tanka sa znanjem i vidno slabija od ofanzive. Mogu odigrati dobro sistemski kao u Banovicima, ali u slucaju nekog ganjanja po terenu dodju do izrazaja individualni nedostaci.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 06 jun 2019, 21:15

Bara bara mi i Olimpik da su nasa djeca sva igrala...pet kadeta je za nas moralo igrati... dva ponajbolja nisu imali pravo nastupa Mehic i Muratovic... Olimpik je medju najjacim selekcijama drzave i ima 60ero djece po svakoj generaciji... uredjen klub extra domacin svaka im cast...

Mi smo medju cetri top ekipe federalaca sto je veliki uspjeh za Gradacac... deremo sutra Goska kad svi budu mogli igrati

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 06 jun 2019, 22:00

Gdje je dominantni da prska seljadiju

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 06 jun 2019, 22:17

josipmusa2 je napisao/la:Gdje je dominantni da prska seljadiju
Svrsaje na Civu i Hasanovica umjesto Pece i Adukora. Cujem red se do Konjica uhvatio svi hoce u Velez.

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 06 jun 2019, 22:21

Barem ne svršaje na maloljetnike ko ti pedo filu

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 06 jun 2019, 22:26

Joj golmAna protiv rudara braco draga, ko njega dovede, lukic penal fulio, hahaha cuj ovoga iz vrapcica sto ima komplexe alo ode vam fajic vi zamjenu vidite u vidovicu, idi pusi fajicu mozda ostane
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 06 jun 2019, 22:58

Ne znam zasto se onaj turbic forsira u prvi tim,dijete nema muda napasti,sav je isprepadan nesto,kada za nekoga nije nesto onda nije,i ovaj golman sto je branio protiv Rudara,isto da se boji bacit da se nece isprljat,katastrofa

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 07 jun 2019, 01:03

Vjerujte dobili smo 5 komada mada da smo bili kompletni opet bi nas dobili ljudi su kvalitetniji trener jarane 90 minuta nije sjeo, budite sretni branio je Hanic danas da nije bio na golu bilo bi jos veća katastrofa i vjerujte da se na njega mora računati u budućnosti!

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 07 jun 2019, 07:50

combe80 je napisao/la:Bara bara mi i Olimpik da su nasa djeca sva igrala...pet kadeta je za nas moralo igrati... dva ponajbolja nisu imali pravo nastupa Mehic i Muratovic... Olimpik je medju najjacim selekcijama drzave i ima 60ero djece po svakoj generaciji... uredjen klub extra domacin svaka im cast...

Mi smo medju cetri top ekipe federalaca sto je veliki uspjeh za Gradacac... deremo sutra Goska kad svi budu mogli igrati
Ja se taman obradovo da bar juniori naprave iskorak, gledao sam ih protiv Banovica i dobro su izgledali, cujem da kljucni igraci nisu igrali pod cudnim okolnostima, ni prvi golman Aljkanovic nije branio, mescini ogadice oni nama svima dole fudbal.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 07 jun 2019, 08:50

Dobro je Hanic branio skino cetri pet zicera... inpo meni je Aljkanovic malo bolji ali juce Hanic top... Vezu tri igraca nisi imao nikako i lijevi bek tanak...
Trebamo se ugledat na jaranike iz Olimpika ljudi extra organizovan klub, dobre djece ko pljeve pa imas i izbora dobrog. U nas nista niscim ba djeca neznaju ni dali ce nastupit ili nece... kad trebaju cistit kartone kad netrebaju nista neznaju...radikalne promjene moraju doci organizovat klub da valja ba sve... sace u deset tekma nova pa ce mo vidit gdje stojimo protiv Metalegea.

Odma je moral pao djeci nam cim su juce culi da dva ponajbolja nece igrati...jos kod kuce su dvojica ostala po meni extra igraca Kurbasic Bijelic ( kadeti) koji nisu tu a ima kadeta sto nemogu ni za pionire igrat sto jest jest...

Sa ovim sto ovde imamo extra smo odigrali sa Olimpikom...oni sa ovom ekipom u19 bi opstali u federalnoj ligi...

Nasoj djeci svaka cast kakve uslove imamo extra smo u top 4 dogurali

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 07 jun 2019, 10:30

Upravo to radi. Pogledaj u sobu svoje stare pa provjeri
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 07 jun 2019, 11:26

SMR187 je napisao/la:
Upravo to radi. Pogledaj u sobu svoje stare pa provjeri
Ako se tvoja tako olako podaje nije svačija, zovu je posavsko biciklo :urnebes: :urnebes:

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 07 jun 2019, 12:55

combe80 je napisao/la:Dobro je Hanic branio skino cetri pet zicera... inpo meni je Aljkanovic malo bolji ali juce Hanic top... Vezu tri igraca nisi imao nikako i lijevi bek tanak...
Trebamo se ugledat na jaranike iz Olimpika ljudi extra organizovan klub, dobre djece ko pljeve pa imas i izbora dobrog. U nas nista niscim ba djeca neznaju ni dali ce nastupit ili nece... kad trebaju cistit kartone kad netrebaju nista neznaju...radikalne promjene moraju doci organizovat klub da valja ba sve... sace u deset tekma nova pa ce mo vidit gdje stojimo protiv Metalegea.

Odma je moral pao djeci nam cim su juce culi da dva ponajbolja nece igrati...jos kod kuce su dvojica ostala po meni extra igraca Kurbasic Bijelic ( kadeti) koji nisu tu a ima kadeta sto nemogu ni za pionire igrat sto jest jest...

Sa ovim sto ovde imamo extra smo odigrali sa Olimpikom...oni sa ovom ekipom u19 bi opstali u federalnoj ligi...

Nasoj djeci svaka cast kakve uslove imamo extra smo u top 4 dogurali
Steta za djecu oni su haman bili prepusteni sami sebi. Ocigledno se otislo na zavrsnicu bez ambicija kluba.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 07 jun 2019, 15:36

Natrpali smo Metalege trece mjesto sila... svaka cast momcima... idemo u nove pobjede iduce sezone...

Svaka cast Saldi, Asimu i treneru Kadiji koji su u ovim teskim trenucima kad se raspada uprava stali uz djecu i otputovali u Sarajevo te se tamo zalagali da sve bude za deset....

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 07 jun 2019, 17:19

Ovo sto ima kod nas nema nigdje. Uprava se raspada a produzuje se ugovor sa kapitenom i trenerom. Mada ja mislim da se to nece puno mijenjat sto se uprave tice jedno 2-3 clana.
A ovi trenutni su jedino bolja opcija od toga da se navijaci mjesaju u klub.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 07 jun 2019, 22:51

Ko o čemu combe o navijačima, druže moj za razliku od tebe koji vječno pametuješ mi imamo muda preuzeti odgovornost i stati iza svojih dijela al ne brini se neće niti navijači niti simpatizeri u klub ti konstantno protiv uprave a Non stop iz zoveš i smaras. Navijačima i simpatizerima nije u cilju da budu dio uprave koja trguje se utakmicama da je u cilju sabrali bi 30 000 i uzeli 3 mjesta u upravi ali vjeruj da niko neće, staroj novoj upravi zelimo sve najbolje i da na Godinu slave ulazak u Pl.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.