NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
Bolje navijati za jednu ekipu kad tvoja ispadne, nego navijati za 28 drugih ekipa kad tvoja ispadne ovisno od potrebe. Matematika kaže da su ovi drugi 28 puta nevjerniji.
Toronto ima više all-starova trenutno, ali ja fakat ne znam otkad je košarka počela biti prebrojavanje nastupa na toj smiješnoj ceremoniji.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Pa dobro nije do same utakmice, nego do tog All Star statusa i izbora kojeg ipak treba zasluziti i znaci nesto.TonySosa je napisao/la:Toronto ima više all-starova trenutno, ali ja fakat ne znam otkad je košarka počela biti prebrojavanje nastupa na toj smiješnoj ceremoniji.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Dvije trećine igrača koji odu tamo je uglavnom nezasluženo, na osnovu starih zasluga i tima u kojem igraju. Pritom se utakmica igra u pola sezone, prije najvažnijeg dijela iste.Clutch je napisao/la:Pa dobro nije do same utakmice, nego do tog All Star statusa i izbora kojeg ipak treba zasluziti i znaci nesto.TonySosa je napisao/la:Toronto ima više all-starova trenutno, ali ja fakat ne znam otkad je košarka počela biti prebrojavanje nastupa na toj smiješnoj ceremoniji.
All-NBA je dosta relevantniji, ali u posljednjih par godina narativ po kojem se biraju petorke je relativno smiješan.
Opcija A:
GSW osvoji titulu bez Duranta u cijeloj seriji -> Durant zmija, nikad nije ni bila njegova ekipa, Curry dobiva solidne pohvale, kuknjava kako su Green i Cousins all-star igrači, a Iggy FMVP sljedećih 200 stranica
Opcija B:
GSW osvoji titulu nakon što Durant bude prevaga za kraj serije -> Durant zmija al malo mu odamo poštovanje (minimalno), Curry choker ne može ništa bez Duranta, 5 all starova kuknjava
Opcija C:
Toronto osvoji -> Durant zmija i choker, Curry choker, GSW chokeri, najsmiješniji tim ikad
GSW osvoji titulu bez Duranta u cijeloj seriji -> Durant zmija, nikad nije ni bila njegova ekipa, Curry dobiva solidne pohvale, kuknjava kako su Green i Cousins all-star igrači, a Iggy FMVP sljedećih 200 stranica
Opcija B:
GSW osvoji titulu nakon što Durant bude prevaga za kraj serije -> Durant zmija al malo mu odamo poštovanje (minimalno), Curry choker ne može ništa bez Duranta, 5 all starova kuknjava
Opcija C:
Toronto osvoji -> Durant zmija i choker, Curry choker, GSW chokeri, najsmiješniji tim ikad
Let's talk about SIX baby!
Ko je FMVP ako Toronto osvoji? Kawhi se uopste ne istice toliko.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Siakam
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Preko prosjeka od skoro 30-10-5 nema sanse da se prede.Brokula je napisao/la:Ko je FMVP ako Toronto osvoji? Kawhi se uopste ne istice toliko.
Potpis. Eno ti primjera u prošloj Curry igrao sam protiv svih, utrpo 50 poena u finalu (uz solidne procente, ne kao Harden i Wess što siluju da bi zabili 50) ali opet hejteri pišu kako je choker jer nije zabio poen u zadnjih 5 minutaFowl95 je napisao/la:Opcija A:
Opcija B:
Opcija C:

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Players to average 26 PTS and 6 AST in the Finals for the winning team since Finals MVP was introduced in ‘69 (

18 KD

18 Steph

17 Steph

16 LBJ

15 Steph

13 LBJ

12 LBJ

09 Kobe

97 MJ

93 MJ

92 MJ

91 MJ

90 Isiah

89 Dumars

87 Magic

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Realno,glupa statistika....Zasto bas 26p i 6 ass?Zasto nije 20p i 12 skokova?
To je tipican primjer "nazor" statistike.
Najgluplja vrsta statitiskeNEZALAGANJE je napisao/la:Realno,glupa statistika....Zasto bas 26p i 6 ass?Zasto nije 20p i 12 skokova?
Realno, sramota što nije dobio 2015. To je taj narativ u posljednjih par godina koji je otišao za qurac.
Idu Raptorsi na 3-1 vcrs 

"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Ameri i njihove statistikeNEZALAGANJE je napisao/la:Realno,glupa statistika....Zasto bas 26p i 6 ass?Zasto nije 20p i 12 skokova?

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Link brzooo.Hvala vam
Kakvo otvaranje utakmice... 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.