NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Odigraš loše poluvrijeme, bez šuta za 3 i gubiš samo 4 razlike... zahvalit se Warriorsima mogu što ih drže u igri
Rapsi gube 4 a igraju ocajno u napadu. 2/17 trica 
Dubsi losi, Rapsi losiji.
Bit ce zanimljivo drugo poluvrijeme...

Dubsi losi, Rapsi losiji.
Bit ce zanimljivo drugo poluvrijeme...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
4-30 trojke u prvom poluvremenu
2-17 toronto
2-13 gsw
2-17 toronto
2-13 gsw
Probaj ubosti koju tricu moj Stephene, potpuno van ritma
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Rezultat je ovakav jer Toronto ne može bazen pogoditi, a Warriorsi srljaju bez veze, gube previše lopti. Ko se popravi u drugom dobija tekmu, ni jedni ni drugi ne briljiraju
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Nije ni Golden ništa bolje odigrao, samo Klay dvocifren, bez ikakvog šuta za 3, izgubljene lopte, jeftini fauli. Manje više isto poluvrijeme s obje stranevedoz je napisao/la:Odigraš loše poluvrijeme, bez šuta za 3 i gubiš samo 4 razlike... zahvalit se Warriorsima mogu što ih drže u igri
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Slažem se s tim da mislim da Warriorsi ovo mogu iskontrolisat do kraja jer znaju da ako se Raptorsi malo probude u nastavku imaju priliku životaBrokula je napisao/la:Nije ni Golden ništa bolje odigrao, samo Klay dvocifren, bez ikakvog šuta za 3, izgubljene lopte, jeftini fauli. Manje više isto poluvrijeme s obje stranevedoz je napisao/la:Odigraš loše poluvrijeme, bez šuta za 3 i gubiš samo 4 razlike... zahvalit se Warriorsima mogu što ih drže u igri
s obzirom da je ocekvati da steph ubaci nesto u drugom, ovo se moze upisati 2-2 

Ima li mutavije pojave od Pircea na TV-u
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ameri samo guraju hranu kao reklame. Debljaljmo se!
Nije ni cudo sto su pretili do picke materine.
Jest vala vade mi mast u ova nedoba...Tekashi je napisao/la:Ameri samo guraju hranu kao reklame. Debljaljmo se!
Dominosvedoz je napisao/la:Jest vala vade mi mast u ova nedoba...Tekashi je napisao/la:Ameri samo guraju hranu kao reklame. Debljaljmo se!

Odoh napraviti toast.

Ide Kawhi jakoooo.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Cousins je smiješno neupotrebljiv
Ne zna se ko pije ko plaća
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Koja razlika u drugom poluvremenu.
Ritam kao da je početak sezone jbt
Ritam kao da je početak sezone jbt
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Jel i vama nestalo struje?
Ali Klay 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.