FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Los_Blanos2
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Los_Blanos2 » 03 nov 2010, 08:30

Mandrak je napisao/la:Pa zar nije tako bilo prošle godine :?: eto provjeri na temi Intera ,ako misliš da je bilo drugacije.
a prije tekme pisali na njihovoj temi i na svojoj kako ce iz zguziti 4,5 komada, mozda nisi ti ali ima ih nisi jedini tzv navijac Barce na ovom forumu, a ja neznam zasto se neki navijaci Barce obracaju u mnozin prema RM :? sigurno u drustvu nemaju prijatelja koji su fanovi/simpatizeri RM pa se ovdje iskale :mrgreen:

ehhhhhh ko vas nezna :mrgreen: :mrgreen: posle od muke kofol cestitam Interovci sjajno ste igrali, cestitam :lol:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 nov 2010, 08:49

Šta je bilo na kraju utakmice? Vidio sam neku prepirku između Solbakkena i Guardiole i vidio sam da se umiješao Busquets i odgurn'o trenera Kopenhagena. Je li u pitanju onaj prekršaj Valdesa ili je nešto drugo posrijedi?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 03 nov 2010, 08:55

boom.dll je napisao/la:nije cudo sto gube od rubina , herculesa i nekih vrbanjusa kad svi , apsolutni svi u barci podcjenjuju klubove , bas kao i njihovi navijaci ... a kad ne ide kako treba , onda nemaju motiva ili su se zasitili :lol: :lol: :lol:
Pametnom dosta, jer...

...sta mislis zasto ne gubimo od nekih Valencia, Sevilla, Reala, Bayerna, Manchestera, Arsenala...?

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 03 nov 2010, 09:30

Monolog je napisao/la:Šta je bilo na kraju utakmice? Vidio sam neku prepirku između Solbakkena i Guardiole i vidio sam da se umiješao Busquets i odgurn'o trenera Kopenhagena. Je li u pitanju onaj prekršaj Valdesa ili je nešto drugo posrijedi?
Trener Kopenhagena je rekao na konf. kako Pinto zasluzuje kaznu od 4,5 tekmi a ne 2..da bi ga Guardiola provacirao posle tokom tekme
Posle tekme je trener Kopenhagena rekao da Guardiola nije razumio dobro sta je on stim zelio da kaze jer je bila sala na norveski nacin.
Postujem ga kao trenera, bio je veliki igrac u svoje vrijeme, ali takodjer vidim da je vrlo razocaran jer ovome nije nadao sada treba jos bodova da osvoji.

FK Željezničar

Podrška Papetu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 03 nov 2010, 09:36

YaSSaL je napisao/la:
boom.dll je napisao/la:nije cudo sto gube od rubina , herculesa i nekih vrbanjusa kad svi , apsolutni svi u barci podcjenjuju klubove , bas kao i njihovi navijaci ... a kad ne ide kako treba , onda nemaju motiva ili su se zasitili :lol: :lol: :lol:
Pametnom dosta, jer...

...sta mislis zasto ne gubimo od nekih Valencia, Sevilla, Reala, Bayerna, Manchestera, Arsenala...?
Zar ste ove sezone igrali s Realom, Bayernom, Man.U, Arsenalom?? :? :roll:

FK Željezničar

Podrška Papetu

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 03 nov 2010, 11:02

Los_Blanos2 je napisao/la:
YaSSaL je napisao/la:
Pametnom dosta, jer...

Zar ste ove sezone igrali s Realom, Bayernom, Man.U, Arsenalom?? :? :roll:
A jesmo li s Vrbanjusom? I jel nas Rubin uzeo ove sezone? Kako ti to nije upalo u oko kod kolege prije mene, kad vec tako volis boldirati? Poenta: Dajte ba ljudi, ja stvarno volim rasprave i postujem svacije misljenje, ali fakat prvo pocistite ispred svoje avlije, prije nego se nase uhvatite...

I drugo, ako vec ne cistite svoje, barem procitajte detaljno postove za koje se mislite uhvatiti. Konkretno: uvazeni kolega Los_Blancos, u svemu sto si citirao (moje i od kolege boom.dll), sta je tebi reklo da se radi samo o ovoj sezoni?

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 nov 2010, 12:18

Inrerovim navijacima su navijaci Barselone cestitali na pobjedi istu vece. Ja sam prvi napisao post i zazelio Interu uspjeh sto se hvala Bogu i dogodilo. To svak moze da provjeri. Ovom drugom **** frankovcu sto pita evo i odgovor. Sticajem okolnosti imam jednog praavo dobrog kucnog prijatelja Frankovca ali naravno classico ne gledamo skupa. :mrgreen: Tad se izmjeni mali milion zayebanskih SMS-ova medzu namaa ali opet taj nikad nije ovdje srao kao ovi ovdje. Brat mi je lud za Manchesterom, sin Interom od kad se rodio. Arsenal je zivotno nebitan drugoraszredni klub za kojeg niko ne navija osim one budale.....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 03 nov 2010, 13:46

bparena je napisao/la:Inrerovim navijacima su navijaci Barselone cestitali na pobjedi istu vece. Ja sam prvi napisao post i zazelio Interu uspjeh sto se hvala Bogu i dogodilo. To svak moze da provjeri. Ovom drugom **** frankovcu sto pita evo i odgovor. Sticajem okolnosti imam jednog praavo dobrog kucnog prijatelja Frankovca ali naravno classico ne gledamo skupa. :mrgreen: Tad se izmjeni mali milion zayebanskih SMS-ova medzu namaa ali opet taj nikad nije ovdje srao kao ovi ovdje. Brat mi je lud za Manchesterom, sin Interom od kad se rodio. Arsenal je zivotno nebitan drugoraszredni klub za kojeg niko ne navija osim one budale.....
Ti sam neznas koje bio Franco..ajd na google..znas li dijete drago ko je bio Santiago Bernabeu 8-)

FK Željezničar

Podrška Papetu

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 03 nov 2010, 13:52

blancos2 ti si fkt neki *ebeni nolifer.. svaki drugi post na temi je tvoj :? :?
ser del barça es el millor que hi ha !

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 03 nov 2010, 13:55

Scof1eld je napisao/la:blancos2 ti si fkt neki *ebeni nolifer.. svaki drugi post na temi je tvoj :? :?
jeli zabranjeno :? istina boli :mrgreen:

FK Željezničar

Podrška Papetu

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 03 nov 2010, 14:01

Scof1eld je napisao/la:blancos2 ti si fkt neki *ebeni nolifer.. svaki drugi post na temi je tvoj :? :?
ti stvarno nisi normalan
.

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 03 nov 2010, 14:05

E Madridiste i Wengerovci de molimvas objasnite mi sta vi tacno pokusavate. Koji je civlj vasih postova, jer neki morate imati, da znamo svi sta pokusavate tacno.

Eto toliko od mene, i zamolio bih vas jos jednom da mi napiste ovdje jasno sta vam je cilj i sta pokusavate sa ovim postovima, tacnie koji cilj sa njima pokusavate da dosegnete.

Hvala!!!
Mes Que Un Club

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 03 nov 2010, 14:09

amertiger je napisao/la:E Madridiste i Wengerovci de molimvas objasnite mi sta vi tacno pokusavate. Koji je civlj vasih postova, jer neki morate imati, da znamo svi sta pokusavate tacno.

Eto toliko od mene, i zamolio bih vas jos jednom da mi napiste ovdje jasno sta vam je cilj i sta pokusavate sa ovim postovima, tacnie koji cilj sa njima pokusavate da dosegnete.

Hvala!!!
Cilj nam je da provociramo, jesi sad zadovoljan?

[youtube][/youtube]
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 03 nov 2010, 14:17

Moderatori ne rade svoj posao slika prije 1-2 godine ovaj forum je bio ugodno mjesto za posjetit sve dok se nisu pojavili neki klaunovi prije svih sa Arsenalove teme 8-) inace neki stari forumasi su otisli upravo zbog njih :ugeek:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 nov 2010, 14:42

e odavno se nisam vise nasmijao :D - istinu sui rekao :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 nov 2010, 14:44

juznjak> je napisao/la:Moderatori ne rade svoj posao slika prije 1-2 godine ovaj forum je bio ugodno mjesto za posjetit sve dok se nisu pojavili neki klaunovi prije svih sa Arsenalove teme 8-) inace neki stari forumasi su otisli upravo zbog njih :ugeek:
Moderator dopusta preseravanja ovih ovdje - nadam se da nije jedan od njih - i da nije onako "neutralan" kao onaj nas TV spiker Kemal Ahmetović...

p.s. otvorena recenica Portilla .... " Cilj nam je da provociramo, jesi sad zadovoljan? " mnogima bi bila dovoljna za bar opomenu pred iskljucenje.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 03 nov 2010, 14:48

bparena je napisao/la:Arsenal je zivotno nebitan drugoraszredni klub za kojeg niko ne navija osim one budale.....
I ti očekuješ da sad ovdje ne dolaze neki i ne provociraju ?! Prvo pometi ispred svoje avlije pa onda pogldaj u tuđu.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 nov 2010, 15:13

A ko može @Paju i njegovu družinu smatrati za ozbiljne forumaše? Niko. Takva je situacija i sa @Los Blancosom(nebitno kojim profilom po redu). Kapa dolje @Portillu koji je rekao zašto vam dolazi na temu. Kapa dolje. Uostalom, s njim se i može diskutovati, nije osoba koja će staviti 100 smileya u post ili napisati hahahahah i dominacija.

Nego, ovo mi je najjače:
GunnerS je napisao/la:Prvo pometi ispred svoje avlije pa onda pogldaj u tuđu.
Čovjek bi rek'o da uvijek Barcelonini navijači provociraju, pobogu. A, svi znamo kakav klaun navija za Arsenal pa pokušava glupostima skrenuti pažnju na sebe omalovažavajući sve što je obojeno crveno-plavim bojama.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 03 nov 2010, 15:16

Ali najzanimljiva je ova koalicija arsenalovi i realovci :o :shock: nidje veze, isto stranka kokuza i SNSD...da je neka druga razumio bi...a takva koalicija je nemoguca u stvarnosti...ali na forumu svaka budala ima pravo i mogucnost pisati.
Klasicni pacenici koji su teško optereceni i iskompleksirani Barcelonom, pa ih kompleksi tjeraju da svakodnevno pišu i provociraju.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 03 nov 2010, 15:36

Monolog je napisao/la:A ko može @Paju i njegovu družinu smatrati za ozbiljne forumaše? Niko. Takva je situacija i sa @Los Blancosom(nebitno kojim profilom po redu). Kapa dolje @Portillu koji je rekao zašto vam dolazi na temu. Kapa dolje. Uostalom, s njim se i može diskutovati, nije osoba koja će staviti 100 smileya u post ili napisati hahahahah i dominacija.

Nego, ovo mi je najjače:
GunnerS je napisao/la:Prvo pometi ispred svoje avlije pa onda pogldaj u tuđu.
Čovjek bi rek'o da uvijek Barcelonini navijači provociraju, pobogu. A, svi znamo kakav klaun navija za Arsenal pa pokušava glupostima skrenuti pažnju na sebe omalovažavajući sve što je obojeno crveno-plavim bojama.
Ko moze tebe i tvoju druzinu smatrati za ozbiljne forumase? Samo da pitam je li to onaj klaun sto rece da je Wiltord promasaj?

Ruku na srce na ovu temu nikad ne bi ni svratio da nisu mali smradalonci izmisljali lazi kao Fabregas ce preci u Barcelonu i tako prodjose dva prelazna roka svaki put ja upravu a misevi jos tu umjesto da pobjegnu u misije rupe...
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 03 nov 2010, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.