Zbog čega je došo?MortemHz je napisao/la:Većinski investitor je u Sarajevu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ja to gledam ovakk. Klub je ispred i iznad svega. Inveatitor , poucen ranijim isplatama raznih trenera, igraca, uvidio da je to neisplativo, te zeli da osigura svoj novac ugovorom.
Ako je istina zaista da zele samo 3 plqte da isplate po raskidu ugovora to je i vise nego posteno i korektno. Nikakav pritisak, nista lose, radis za platu ako ne ide dobijes ih jos 3 i to je to.
Ako je istina zaista da zele samo 3 plqte da isplate po raskidu ugovora to je i vise nego posteno i korektno. Nikakav pritisak, nista lose, radis za platu ako ne ide dobijes ih jos 3 i to je to.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Na ćevape.BordoSarajevo je napisao/la:Zbog čega je došo?MortemHz je napisao/la:Većinski investitor je u Sarajevu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
obiteljskicovjek je napisao/la:Na ćevape.BordoSarajevo je napisao/la:Zbog čega je došo?MortemHz je napisao/la:Većinski investitor je u Sarajevu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vanjaaa! Ode nam Hadzic. Vanjaaa !!!
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Je li to onaj vanja sto ne najavljivao velike investicije novog vlasnika uz obavezni zagonetni osmjeh i smajli kaficu?Laznjak je napisao/la:Vanjaaa! Ode nam Hadzic. Vanjaaa !!!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ko si ti da nas pratis duze vrijeme?belosevic28 je napisao/la:Selam novi sam na forumu.
Pratim vec duze vrijeme pa da se registruje.
Ko te salje? Govori!
Sabrine mi moje!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ne ofiraj ga, montiro je čeku Irfi u Podorašcu.Laznjak je napisao/la:Vanjaaa! Ode nam Hadzic. Vanjaaa !!!
Pritajio se par dana.
Zamolio me da mu cuku hranim i da mu javim kad Irfo kroz tunel profura.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ma ovo je garant neki element.BosnianKingdom je napisao/la:Ko si ti da nas pratis duze vrijeme?belosevic28 je napisao/la:Selam novi sam na forumu.
Pratim vec duze vrijeme pa da se registruje.
Ko te salje? Govori!
"Posto sam banovan zbog sukoba sa skutorima gdje su me optužili da sam ja razorio temu NK Široki,nisam u mogucnosti jos da vam odgovorim direktno.Ali ukratko cu vam reci neke stvari tako da imate neku predstavu o tome.Naime prihvatam gresku,sto sam objavio da je to zavrseno sa njim jer je Irfan u razgovorima bio pristao da dodje kod nas,ali davno sam napisao ovdje da cu objaviti nesto samo kad se potpise...Ukratko,ponovio nam se slucaj Obradovic,s tim sto je pored njegovog menadžera umjesao prste i Žižovic koji puca na upražnjeno Bakino mjesto...
Samim tim je i Hadžic pokazao svoj karakter i kao Obradovic zavrsio za sva vremena bilo kakav moguci oblik saradnje s nama u buducnosti.A i da odgvorim Zagorskom,da ulaganja ce biti u svim sferama i nemojte da vas nervoza toliko svlada da pocinjete toliko negativisticki pisati o jednom velikom projektu za buducnost
I Obiteljskom,taman si ti za Bizzijev jedan obrok..."
Pozdravi od @Vanje
Samim tim je i Hadžic pokazao svoj karakter i kao Obradovic zavrsio za sva vremena bilo kakav moguci oblik saradnje s nama u buducnosti.A i da odgvorim Zagorskom,da ulaganja ce biti u svim sferama i nemojte da vas nervoza toliko svlada da pocinjete toliko negativisticki pisati o jednom velikom projektu za buducnost
I Obiteljskom,taman si ti za Bizzijev jedan obrok..."
Pozdravi od @Vanje
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nećeš razoriti i ovu temu razbojniče
Citam i ja forum, to sto sam banovan ne znaci da ne mogu citati.
Vidim da neki prenose neke poruke u moje ime. Ovom prilikom zelim da se ogradim od tih poruka.
Hadzic nije bio u nasim planovima. Ja sam vas samo furo a vi glupi pa povjerovali.
Pozdrav od Vanje
Vidim da neki prenose neke poruke u moje ime. Ovom prilikom zelim da se ogradim od tih poruka.
Hadzic nije bio u nasim planovima. Ja sam vas samo furo a vi glupi pa povjerovali.
Pozdrav od Vanje
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Hebote Vanja ko Valter. Svi smo mi V......
Remember remember 5th of november
V.

V.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
V for VendettaDenchi je napisao/la:Remember remember 5th of november
V.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ElCartel11
- Kontakt:
Mi dok se nakanimo hoce li Husref ostati ili ne, sve sto valja iz ove lige se polako ispaljiva u druge klubove.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jest neozbiljno, jest se razvuklo, jest velika glu.post što se uopšte toliko priča i raspravlja o budućrm šefu nakon svega.ElCartel11 je napisao/la:Mi dok se nakanimo hoce li Husref ostati ili ne, sve sto valja iz ove lige se polako ispaljiva u druge klubove.
Ali rečeno je da bez obzira ko je ili ko će biti trener radi na sklapanju igračkog kadra i pojačanjima. Nije ništa "stopirano" dok se ne rješi pitanje trenera. Bar su tako rekli.
FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma samo da se do Slovenije riješi određen dio ''problema'' pa onda možemo u hodu dalje što se kažeBordoSarajevo je napisao/la:Jest neozbiljno, jest se razvuklo, jest velika glu.post što se uopšte toliko priča i raspravlja o budućrm šefu nakon svega.ElCartel11 je napisao/la:Mi dok se nakanimo hoce li Husref ostati ili ne, sve sto valja iz ove lige se polako ispaljiva u druge klubove.
Ali rečeno je da bez obzira ko je ili ko će biti trener radi na sklapanju igračkog kadra i pojačanjima. Nije ništa "stopirano" dok se ne rješi pitanje trenera. Bar su tako rekli.
- ElCartel11
- Kontakt:
Skroz neozbiljno, u ponedjeljak ocekujem, da kazu u srijedu konanco zasjedanje o statusu Husrefa.BordoSarajevo je napisao/la:Jest neozbiljno, jest se razvuklo, jest velika glu.post što se uopšte toliko priča i raspravlja o budućrm šefu nakon svega.ElCartel11 je napisao/la:Mi dok se nakanimo hoce li Husref ostati ili ne, sve sto valja iz ove lige se polako ispaljiva u druge klubove.
Rasteglo se ko Zeljkanova licenca
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Vala meni u ovoj ligi nema nijedan igrač koji bi mogao igrati u našem klubu. Ima možda onaj Beganović iz Slobode ali kad znam da na njegovom mjestu igra Halid ne bih ni njega dovodio.ElCartel11 je napisao/la:Mi dok se nakanimo hoce li Husref ostati ili ne, sve sto valja iz ove lige se polako ispaljiva u druge klubove.
-------------------
Ne znam kakve su vam to priče... Naravno da se treba gledati i kakav ko ima privatan život ako će raditi u FK Sarajevu. Bilo kome: od pionira, čistačice do direktora. To je dio identiteta te osobe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.