NK Zvijezda Gradačac

combe
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la combe » 07 jun 2019, 23:04

Da vam nije cilj ne bi se pronasao u mom prethodnom postu. Nego i ti bi se haman volio malo poigrat menadzera. Na stranu tvoja ljubav prema Zvijezdi ali malo vidi sta misli nacelnik o tome da se navijacima da klub a isto tako i ono malo svijeta na stadionu kad im spomenes vas par da vodite klub kakvi su im komentari.
Ti isti navijaci su i Salgiju otjerali da bi ti za njega sad govorio da on jedini to moze dobro vodit.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 07 jun 2019, 23:43

Voliš ti da se praviš pametan kao i obično, a iskreno jesi pametan jer si se godinama krio iza tog username-a pusti ti načelnika nije njegov klub niti je klub SDP-ov, drugo ja sam donio pare bio u klub bio uprava ti nikad neces biti, drugo bio sam i besplatno menadžer i kad bi ti reko koje sam igrače učestvovao u dovođenju nebi mi vjerovao prema tome znaju ljudi zna Kadiric Denis,Said, Saka i drugi al to je nebitno nemam ja pojma! Treće Salgiju je otjerao Mustafa Pestalic i Saldic Sadik ovo odgovorno tvrdim prvi je muljao drugi je bio fizičko obezbjedenje njegovo i tu sva polemika prestaje. Treće svaki prelazni rok sam pomagao klubu nagovarao igrače da dodji za platu da igraju a ti navedi jedan primjer gdje sam ja gledao korist od svojih menadžerskih sposobnosti, i pitaj bilo kojeg igrača dali sam ista ikada tražio od njih a završio sam mnoge igrače. Sretno tebi prijatelju, i Zvijezdi sve najbolje predamnom je budućnost tebi ostaje Zvijezda i penzionerski dani. I želim ti sretno pametovanje ovdje i soljenje pameti obavijesti nas šta ima u klubu novo. A ja kad budem želio postati član upravnog odbora ja ću ti biti upamti jer znam svoje kapacitete i mogućnosti a ti ćeš vječno ovdje da kenjas kako nešto treba!

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 08 jun 2019, 00:18

Doci ce Piska jednog dana i preuzeti klub,to je njemu u krvi,svi mi iza svojih nikova nesto pametujemo,a Piska je jedini imao muda i nesto radio za klub kada niko nije htjeo,i svi govorimo ovaj ovakav onaj onakav,a Piska im u lice **** sve,licno sam vidio prosle godine kad je Mustafu napao za onog napadaca kada je rekao da j.be mater onom ko ga gura lik nije gola dao za cijelu sezonu a Mustafa ga pita jel meni mater psujes a on skoci kaze svima koji ga guraju i nema sta nije govorio sve,jedini on ima muda i svaka mu cast na tome,vratit ce se on nekada preuzeti Zvijezdu,to upamtite,njemu je Zvijezda u krvi a mi ostali,mi smo jedni obicni simpatizeri

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 08 jun 2019, 00:41

Ponovo je napisao/la:Doci ce Piska jednog dana i preuzeti klub,to je njemu u krvi,svi mi iza svojih nikova nesto pametujemo,a Piska je jedini imao muda i nesto radio za klub kada niko nije htjeo,i svi govorimo ovaj ovakav onaj onakav,a Piska im u lice **** sve,licno sam vidio prosle godine kad je Mustafu napao za onog napadaca kada je rekao da j.be mater onom ko ga gura lik nije gola dao za cijelu sezonu a Mustafa ga pita jel meni mater psujes a on skoci kaze svima koji ga guraju i nema sta nije govorio sve,jedini on ima muda i svaka mu cast na tome,vratit ce se on nekada preuzeti Zvijezdu,to upamtite,njemu je Zvijezda u krvi a mi ostali,mi smo jedni obicni simpatizeri
Svi mi volimo Zvijezdu, al treba nekada samo malo biti realan, kad bi svi svoje kapacitete usmjerili ka Zvijezdi a ne pametovanje ovdje bilo bi dosta bolje ja znam koliko i šta mogu da sad neću u Njemačku vjeruj da bi pomogao, ali jednostavno idem gdje je bolja budućnost. Zaboravili su mnogi kad je klub bio pred gašenjem blokiran račun ko je skočio i spasio zna to najbolje Ensar Novalic i Benjo Jašarević koji su zajedno samnom krenuli u tu akciju spašavanja naracno Ensar je riješio paprilologiju i takav momak i danas treba Zvijezdi al hajd Borit če se klub ove godine za premijer ligu podržite ga boljeg nemamo!

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 08 jun 2019, 08:45

Najbolji primjer vasih kapaciteta je farbanje ograde i cijelih 17 kanata. To niste mogli zavrsit a kamoli klub vodit. Tebi niko ne spori da volis klub i da ne trazis nikakvu korist. Al morate shvatit da opstina neda pare da vodite klub. Covjek rekao licno Ensaru kojeg spominjes pred pocetak prosle sezone vratite se dole ne dam pare da par klosara glumi menadzere.
A sto se tice tvojih kapaciteta licno svasta bi ti mogao rec al necu da vrijedam jer si meni licno u neku ruku drag momak samo imas o sebi previsoko misljenje bez pokrica. I sretno ti u Njemackoj i od srca zelim da milioner postanes.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 08 jun 2019, 09:31

Ti si druže kralj ovdje supljaka, popiješ koju ljutu i misliš da sve znaš eto nije problem sve je tako kako si rekao iz razloga sto ne želim s tobom da se raspravljam a ja znam koliko mogu, al šta ću se ja tebi dokazivati ili nekom evo ja te javno prozivam hajmo ja i ti uplaćivati mjesecno od sebe za Zvijezdu da vidimo ko može vise ili ko može viwe naći sponzora bujrum evo izazivam te??? Ti dodjes ovdje samo da nekog omalovažavaš, ako ja neću imati o sebi veliko mišljenje ko će takve gnjide poput tebe naravno da imam jer sam svojim radom sebi sve omogućio prvenstveno to da nisam ničiji radnik nego radim za sebe.
Al kani se mene nije ovo forum Piska nego Zvijezda. Znaš dobro da se dobro poznajemo!

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 08 jun 2019, 10:53

Ja tebe nisam spomenuo prvi nego ti mene. Vrati par postova nazad. Sad ako si se ti pronasao u tome sto sam pisao "da navijaci vode klub" onda ti imas zelju da vodis Zvijezdu. U protivnom ne znam zadto si se nasao prozvanim.
Takode moras da izdefinises misljenje o meni nekada sam po tebi sve u pravu a nekada kralj supljaka. Sve u zavisnosti kako ti odgovara.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 08 jun 2019, 11:47

Nije bitno jesi li u pravu ili nisi. Bitno je to da si neko ko samo zna prekrstit noge i pametovat, ali da nesto poduzme, to nikad.
Samo pricas i pricas i pricas, ko da nekog realno boli kurac

5 godina ti ljudi govore kad si tako pametan da odes u klub i da pomognes, ali jok, tebi je bitno biti kralj forumskih prepirki.
Bitno ti je da se prsis pred nama petoricom kada predvidis neki neuspijeh Zvijezde ili ljudi iz uprave.

Mozes ti narednih 10 godina predvidjati i pametovati, od mene ces dobiti respekt tek kad saberes gram muda pa pokazes to svoje znanje tamo gdje treba
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 08 jun 2019, 12:01

Vjeruj da mi puno znaci tvoje misljenje o meni.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 08 jun 2019, 12:12

Eto bas sam se zabrinuo bio da ti nece znaciti... :facepalm:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 08 jun 2019, 14:39

Jel potpiso taj novi stoper :opaopa:

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 08 jun 2019, 17:10

Faca dobro dosao nazad :opaopa: :opaopa:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 08 jun 2019, 17:14

Faća pravi potez :njanjanja:

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 08 jun 2019, 17:16

Toooooo ideeemoooooooooo dolaze odma pojacanja radi se radi......

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 08 jun 2019, 17:17

spiska je napisao/la:
Ponovo je napisao/la:Doci ce Piska jednog dana i preuzeti klub,to je njemu u krvi,svi mi iza svojih nikova nesto pametujemo,a Piska je jedini imao muda i nesto radio za klub kada niko nije htjeo,i svi govorimo ovaj ovakav onaj onakav,a Piska im u lice **** sve,licno sam vidio prosle godine kad je Mustafu napao za onog napadaca kada je rekao da j.be mater onom ko ga gura lik nije gola dao za cijelu sezonu a Mustafa ga pita jel meni mater psujes a on skoci kaze svima koji ga guraju i nema sta nije govorio sve,jedini on ima muda i svaka mu cast na tome,vratit ce se on nekada preuzeti Zvijezdu,to upamtite,njemu je Zvijezda u krvi a mi ostali,mi smo jedni obicni simpatizeri
Svi mi volimo Zvijezdu, al treba nekada samo malo biti realan, kad bi svi svoje kapacitete usmjerili ka Zvijezdi a ne pametovanje ovdje bilo bi dosta bolje ja znam koliko i šta mogu da sad neću u Njemačku vjeruj da bi pomogao, ali jednostavno idem gdje je bolja budućnost. Zaboravili su mnogi kad je klub bio pred gašenjem blokiran račun ko je skočio i spasio zna to najbolje Ensar Novalic i Benjo Jašarević koji su zajedno samnom krenuli u tu akciju spašavanja naracno Ensar je riješio paprilologiju i takav momak i danas treba Zvijezdi al hajd Borit če se klub ove godine za premijer ligu podržite ga boljeg nemamo!
Jel ovo zajebancija za premijer ligu ?

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 08 jun 2019, 17:24

Sutra jos novih opaa nesto se kuha

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 08 jun 2019, 17:27

Ljudi koji vode klub znaju da nema izmedju kod nas da moraju krenuti sa ambicijama jer raja voli da je borba da je pun stadion, toga su svjesni iz uprave ljudi i vjerujte mi ne pričam sa njima al borit će se za prvo mjesto jer ih predobro poznajem

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 08 jun 2019, 17:34

Tooooo jaranike toooooooo..... morali su bolji dani doci... idu pojacanja sada.... matori Lazo hoce ekipu spremnu mjesec ipo prije starta sezone da ih sve pripremi da valja...

Ima nade jaranike sad smo i oficialno GRAD ide daleko veca transa od opstine...

Realno gledano samo mi ili Olimpik mozemo uci iduce godine...

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 08 jun 2019, 18:00

fender13 je napisao/la:Sutra jos novih opaa nesto se kuha
Moze u p.p ko dolazi....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Cevap
Kontakt:

Post Postao/la Cevap » 08 jun 2019, 19:14

Bravo za Faću.Dajte imena u p.p
Jazvin nas napustio

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []