FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bolji Partizan zasad jbg, gube naši ali mogu se možda izvući
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- egocentrik
- Kontakt:
Treba biti realan, Partizan je do sad najvise pokazao, igraju momci stalan presing.
Pokusat zabit jedan pa na penale , tu smo najjaci (akademci).
Pokusat zabit jedan pa na penale , tu smo najjaci (akademci).
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
ma koda gledam da će Nalić umjesto Husfera na klupu. Produžili bi oni do sada ugovor da im se "vizije poklapaju" kako se to kulturno kaže
-
nukleusmember
- Kontakt:
ovaj nam je golman smijeh,ne vidim vala nikog ozbiljnog iz ove generacije
VVVBK
VVVBK
- ThrillerHz
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa i protiv ja mislim Vojvodine je bio užasan, katastrofa je mali
Kako se zove ? znam kad gledam golove nase U17 i U19 da stavim na TM. realno 50 % golova koji dobijemo moze se brani. samo Dizdarevic to je Tito. ali ostali su bas losi bili ovu sezonu.
-
belminhordas
- Kontakt:
Prvu utakmicu protiv Budućnosti je bio užasan, protiv Vojvodine nas izvadio u zadnjoj minuti odbranom.
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Amar SirćoZukanovic je napisao/la:Kako se zove ? znam kad gledam golove nase U17 i U19 da stavim na TM. realno 50 % golova koji dobijemo moze se brani. samo Dizdarevic to je Tito. ali ostali su bas losi bili ovu sezonu.
Ja ne znam kako cu prezivjeti ako stave nalica za trenera hajd halalio sam nekako da husref odlazi al nemojte nalica ljudinsta vam je 
neko kaze klopp za siromasne po meni vise rodgers za siromasne.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
OPET MU JE LAGANA LOPTA ISPALA IZ RUKU I TO NA LINIJI
Ako misle da Nalic zamjeni Husrefa onda apsolutno ispuniti sve uslove koje Husref trazi.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Misliš da imaju tolika muda da primjene trenera pa nek ovaj novi "usere" motku, zajedno sa trenerom će biti na udarom.fera je napisao/la:Ja ne znam kako cu prezivjeti ako stave nalica za trenera hajd halalio sam nekako da husref odlazi al nemojte nalica ljudinsta vam je
Pa da ih vidimo
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Bas njih zaboli neka stvar sto bi bili 'na udaru', to su vec dokazali da ih to nimalo ne brine.BordoSarajevo je napisao/la:Misliš da imaju tolika muda da primjene trenera pa nek ovaj novi "usere" motku, zajedno sa trenerom će biti na udarom.fera je napisao/la:Ja ne znam kako cu prezivjeti ako stave nalica za trenera hajd halalio sam nekako da husref odlazi al nemojte nalica ljudinsta vam je
Pa da ih vidimo
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Možda je Nalić i dobar izbor obzirom na mogućnosti kluba za dovođenjem novog trenera. Naravno, velike su bud.ale ako nakon svega promjene trenera.Arhitekt je napisao/la:Ako misle da Nalic zamjeni Husrefa onda apsolutno ispuniti sve uslove koje Husref trazi.
Zaboravite milione, zaboravite Bjelice, zaboravite neke TOP trenere ako kojim slučajem Husref ne produži ugovor.
Nit imamo milione, nit imamo sad neke velike pare u odnosu na ovu prethodnu sezonu da dovedemo neke skupe (kvalitetne) trenere sa ozbiljnijim CV-om.
Zaboraviti Đuriće i neke igrače koje smo prošle sezone i onih ranijih mogli sanjati - i dalje ćemo ih samo sanjati. Nema od tog ništa, nek nastave ovako i ja prezadovoljan. Lazić, Kapić, Tatar....Gavrić, Milanović mogu biti dobra pojačanja ako dođu jer se spominju, i to vam je dokaz da mi nećemo pucati ko što neki misle na neke igrače iz jačih liga. Moguće je da iskoči novi "Lazić" ili "Tatar" i to vrlo moguće, ali za nešto više od toga, neće biti nit nam treba sad za sad. Malo realnosti.
Nikakav preveliki iskorak ne očekujem u evropi ali se normalno nadam, ja sam prezadovoljan ovom sezonom iza nas, nek bude i sljedeća ovakva i svi sretni.
FK Sarajevo
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
BordoSarajevo je napisao/la:Možda je Nalić i dobar izbor obzirom na mogućnosti kluba za dovođenjem novog trenera. Naravno, velike su bud.ale ako nakon svega promjene trenera.Arhitekt je napisao/la:Ako misle da Nalic zamjeni Husrefa onda apsolutno ispuniti sve uslove koje Husref trazi.
Zaboravite milione, zaboravite Bjelice, zaboravite neke TOP trenere ako kojim slučajem Husref ne produži ugovor.
Nit imamo milione, nit imamo sad neke velike pare u odnosu na ovu prethodnu sezonu da dovedemo neke skupe (kvalitetne) trenere sa ozbiljnijim CV-om.
Zaboraviti Đuriće i neke igrače koje smo prošle sezone i onih ranijih mogli sanjati - i dalje ćemo ih samo sanjati. Nema od tog ništa, nek nastave ovako i ja prezadovoljan. Lazić, Kapić, Tatar....Gavrić, Milanović mogu biti dobra pojačanja ako dođu jer se spominju, i to vam je dokaz da mi nećemo pucati ko što neki misle na neke igrače iz jačih liga. Moguće je da iskoči novi "Lazić" ili "Tatar" i to vrlo moguće, ali za nešto više od toga, neće biti nit nam treba sad za sad. Malo realnosti.
Nikakav preveliki iskorak ne očekujem u evropi ali se normalno nadam, ja sam prezadovoljan ovom sezonom iza nas, nek bude i sljedeća ovakva i svi sretni.

Na ovom stadionu bi se sutra moglo lijepih stvari po nas dogoditi! Pružiti podršku domaćinu.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Misliš ako istjeraju Đurićev klub u nižu ligu da će on preć kod nas? 
FK Sarajevo
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Misliš da je potop Baščaršije slučajnost?BordoSarajevo je napisao/la:Misliš ako istjeraju Đurićev klub u nižu ligu da će on preć kod nas?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!