FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovaj Sirćo ne valja qrca, et zao mi sto se moram tako izraziti. Hvala Bogu pa je Dizdarevic nakon Kovacevica tu. Uzas je ovaj malac, ali totalni uzas.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- BordoSarajevo
- Kontakt:
SarajevoJeBordo je napisao/la:Misliš da je potop Baščaršije slučajnost?BordoSarajevo je napisao/la:Misliš ako istjeraju Đurićev klub u nižu ligu da će on preć kod nas?
Volio bi brate, al moje mišljenje da nećemo sad odjednom skočiti na taj nivo na koji neki misle. Ako ovako nastavimo, kroz godinu-dvije-tri ćemo doć do tog nivoa, al uz pravilan rad i kontinuitet.
Samo polako, uživajmo. Iza nas je dupla, prepišali komšinice u svim kategorijama, uskoro smo najtrofejniji klub, imamo odličnu situaciju u i oko kluba u odnosu na druge koji grcaju od problema.
Bit će uskoro i solidnih pojačanja. Ja bi volio Milanovića, a dobrih igrača ima i u Mladosti DK.
Da hoće samo riješit to sa Husrefom i onda pripreme za ligu prvaka, pokušati odigrati šest evropskih utakmica što bi nam za početak bilo dobro, fine pare, fin koeficijent za sljedeću sezonu itd..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- belosevic23
- Kontakt:
BordoSarajevo je napisao/la:Možda je Nalić i dobar izbor obzirom na mogućnosti kluba za dovođenjem novog trenera. Naravno, velike su bud.ale ako nakon svega promjene trenera.Arhitekt je napisao/la:Ako misle da Nalic zamjeni Husrefa onda apsolutno ispuniti sve uslove koje Husref trazi.
Zaboravite milione, zaboravite Bjelice, zaboravite neke TOP trenere ako kojim slučajem Husref ne produži ugovor.
Nit imamo milione, nit imamo sad neke velike pare u odnosu na ovu prethodnu sezonu da dovedemo neke skupe (kvalitetne) trenere sa ozbiljnijim CV-om.
Zaboraviti Đuriće i neke igrače koje smo prošle sezone i onih ranijih mogli sanjati - i dalje ćemo ih samo sanjati. Nema od tog ništa, nek nastave ovako i ja prezadovoljan. Lazić, Kapić, Tatar....Gavrić, Milanović mogu biti dobra pojačanja ako dođu jer se spominju, i to vam je dokaz da mi nećemo pucati ko što neki misle na neke igrače iz jačih liga. Moguće je da iskoči novi "Lazić" ili "Tatar" i to vrlo moguće, ali za nešto više od toga, neće biti nit nam treba sad za sad. Malo realnosti.
Nikakav preveliki iskorak ne očekujem u evropi ali se normalno nadam, ja sam prezadovoljan ovom sezonom iza nas, nek bude i sljedeća ovakva i svi sretni.
Istina nazalost od rijeci do rijeci, jucer sam pricao sa osobom iz kluba i nije optimistican..
SarajevoJeBordo je napisao/la:Misliš da je potop Baščaršije slučajnost?BordoSarajevo je napisao/la:Misliš ako istjeraju Đurićev klub u nižu ligu da će on preć kod nas?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Edin Murga na probi.
Kaže mi Nihad da mu u stanu svijetli samo lampa u frižideru. Propadamo ljudi. Gasimo se.
Kaže mi Nihad da mu u stanu svijetli samo lampa u frižideru. Propadamo ljudi. Gasimo se.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Vidim, ti si kao upućen, dokle se došlo s Đurićemskoroalen je napisao/la:Edin Murga na probi.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Orangina85
- Kontakt:
Nihad Selimovic?skoroalen je napisao/la:Edin Murga na probi.
Sef je na odmoru i vraca se u srijedu valjda...sumnjam prije toga da ce se znati nesto vise
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Za grupne faze, za igrače tipa Jajalo, ne možemo biti optimistični sve dok u kontinuitetu ne ponovimo prethodnu sezonu 2-3 puta. To će doći vremenom ako budemo nastavili ovako raditi, a za sad radimo dobro.belosevic23 je napisao/la:Istina nazalost od rijeci do rijeci, jucer sam pricao sa osobom iz kluba i nije optimistican..
Ali ja sam optimističan za okvire naše lige i našeg fudbala u okviru države. Na stranu evropski iskorak, ja bi bio prezadovoljan da nastavimo ovako i naredne sezone, ne mora bit ovako dominantno, neka bude titula, ne mora kup, nek opet prepišamo kone u svim kategorijama, da ih opet mlatnemo na Grbavici onako.. Evropa kratko traje skoro svim klubovima u regionu osim Dinama i Zvezde, sreća je u našoj ligi i gaženju konkurenata.
Imamo strašnu dobru odskočnu dasku da ponovimo ovu sezonu i vjerujem i da hoćemo.
Optimističan sam za budućnost.
FK Sarajevo
Jucer par forumasa pise da je Husref potpisao, ceka se "zvanicna" 
Danas nam Nalic dolazi
Samo jako braco, sto vise iz krajnosti u krajnost
Ako fkt bude Nalic, od mene
za njega
al znamo svi da niko nista ne zna...
Do neki dan se pisalo o svakojakim pojaxanjima, danas o tome kako ne ocekujemo titulu vec neko tamo drugo ili trece mjesto...
Volim ovaj pitarluk majke mi
Danas nam Nalic dolazi
Samo jako braco, sto vise iz krajnosti u krajnost
Ako fkt bude Nalic, od mene
Do neki dan se pisalo o svakojakim pojaxanjima, danas o tome kako ne ocekujemo titulu vec neko tamo drugo ili trece mjesto...
Volim ovaj pitarluk majke mi
Ja sam rekao da dolazi Milan, i to je istina.Mokes je napisao/la:Vidim, ti si kao upućen, dokle se došlo s Đurićemskoroalen je napisao/la:Edin Murga na probi.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Molim te reci da se salis .Arnelv52 je napisao/la: Pa iskren da budem ja titulu sledeće sezone i ne očekujem. Drugo ili treće mjesto... bio bih iznenađen da osvojimo titulu.
Samo kažem ja u ovoj ligi ne vidim igrača koji bi mogao igrati za nas: da je školovani fudbaler, da ima dobre radne navike, dobro ponašanje, ambicioznost, samopouzdanje... Ja takvog ne vidim.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ja bi te častio kad bi Milanović došaoskoroalen je napisao/la:Ja sam rekao da dolazi Milan, i to je istina.Mokes je napisao/la:Vidim, ti si kao upućen, dokle se došlo s Đurićemskoroalen je napisao/la:Edin Murga na probi.
FK Sarajevo
- belosevic23
- Kontakt:
Ali trenutno imamo momenat koji je dobar za iskorak, dupla kruna,novi vlasnik, mladi igraci..ne treba biti pesimista ali moguce je da ne ponovimo ovaj uspjeh par godina pa kako onda napravit iskorak u Evropi kad ne osvojis titulu ili kup npr. ako se ne daj Boze ponovi neka sezona kao sa Jesicem kako se onda vratiti na prvobitne staze..mislim da je bas sad vrijeme za pokusat nesto al eto ja se ne pitam..BordoSarajevo je napisao/la:Za grupne faze, za igrače tipa Jajalo, ne možemo biti optimistični sve dok u kontinuitetu ne ponovimo prethodnu sezonu 2-3 puta. To će doći vremenom ako budemo nastavili ovako raditi, a za sad radimo dobro.belosevic23 je napisao/la:Istina nazalost od rijeci do rijeci, jucer sam pricao sa osobom iz kluba i nije optimistican..
Ali ja sam optimističan za okvire naše lige i našeg fudbala u okviru države. Na stranu evropski iskorak, ja bi bio prezadovoljan da nastavimo ovako i naredne sezone, ne mora bit ovako dominantno, neka bude titula, ne mora kup, nek opet prepišamo kone u svim kategorijama, da ih opet mlatnemo na Grbavici onako.. Evropa kratko traje skoro svim klubovima u regionu osim Dinama i Zvezde, sreća je u našoj ligi i gaženju konkurenata.
Imamo strašnu dobru odskočnu dasku da ponovimo ovu sezonu i vjerujem i da hoćemo.
Optimističan sam za budućnost.
Nalic cisti laprdator, kako ga Tuzlaci nazvase najbolji mladi trener Evrope, pa ga sutnuse.
Covjek koji tatktiku osim visokog presinga napravit ne moze, niti zna.
Opet bi neki da budemo pokusni kunici nakon wanabe trenera Jarnija i Kodre.
Ako Husref ode ova koza ne smije biti nas trener, nego neko ozbiljan.
Covjek koji tatktiku osim visokog presinga napravit ne moze, niti zna.
Opet bi neki da budemo pokusni kunici nakon wanabe trenera Jarnija i Kodre.
Ako Husref ode ova koza ne smije biti nas trener, nego neko ozbiljan.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kako mozes biti protiv modernog, evropskog trenerafera je napisao/la:Ja ne znam kako cu prezivjeti ako stave nalica za trenera hajd halalio sam nekako da husref odlazi al nemojte nalica ljudinsta vam je
neko kaze klopp za siromasne po meni vise rodgers za siromasne.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Prvo treba ekipu napravit da nema rikverca u premijer ligi. Sto znaci moramo imat tim i sistem da osvoimo prvenstvo ili u naj manju ruku kup i drugo mjesto. Sve ispod toga je rijverc i nije dobro.
Drugo kad se rijesi prvi problem onda to treba da bude period od 5-8 godina igranja kvalifikacija, i da se u ti 8 godina rezultati poboljsavaju da svake godine ispadanje bude sa manje poraza pa kasnije i primljeni golova i tek tad mozda 7-8 godinu da uskocimo u grupicu.
I da bi se ovo sve desilo akademija mora bit glavna karika, odnosno mora bit da svake godine izbacimo bar jednog nihada i recimo sabana to je minimum.
Pri tom akademija mora bolje radit, bolje rezultate pravit i u omladinskom pogonu moraju derat sve i bit prvaci. Jer gubitnicki mentalitet je lahko prihvatit i kad ga naucis u omladinskom tesko ces to promjenit u seniorskom fudbalu.
Ova generacija na zlatoboru je 3 na tabeli pl. Smjesno, losa igra na ovom turniru do jaja (al bar su vasu izkarindali)
Sirco djete mrs u pm, prifati se knjige
Drugo kad se rijesi prvi problem onda to treba da bude period od 5-8 godina igranja kvalifikacija, i da se u ti 8 godina rezultati poboljsavaju da svake godine ispadanje bude sa manje poraza pa kasnije i primljeni golova i tek tad mozda 7-8 godinu da uskocimo u grupicu.
I da bi se ovo sve desilo akademija mora bit glavna karika, odnosno mora bit da svake godine izbacimo bar jednog nihada i recimo sabana to je minimum.
Pri tom akademija mora bolje radit, bolje rezultate pravit i u omladinskom pogonu moraju derat sve i bit prvaci. Jer gubitnicki mentalitet je lahko prihvatit i kad ga naucis u omladinskom tesko ces to promjenit u seniorskom fudbalu.
Ova generacija na zlatoboru je 3 na tabeli pl. Smjesno, losa igra na ovom turniru do jaja (al bar su vasu izkarindali)
Ja ne znam odakle ove price za ovu ublehu Nalica, koliko znam pitanje je dana kad ce Husref produziti
Nedo Bog da nam dovedu te debile Nalica, Starcevica i slicne, treba zaplit klub
Nedo Bog da nam dovedu te debile Nalica, Starcevica i slicne, treba zaplit klub
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
kakav Nalić ba trollaju vas
strani trener i tim saradnika čeka razvoj situacije
meni se ne sviđa što bi sve pri prvoj ekipi zamjenili
Jelešković je dobar bio po meni, možda ga ostaviti da bude sa Akademijom više?
ili nek bude dodatni kondicioni, ne bi bili jedini klub sa više kondicionih...
trener golmana nam je prijeko potreban, to me iznimno raduje...
strani trener i tim saradnika čeka razvoj situacije
meni se ne sviđa što bi sve pri prvoj ekipi zamjenili
Jelešković je dobar bio po meni, možda ga ostaviti da bude sa Akademijom više?
ili nek bude dodatni kondicioni, ne bi bili jedini klub sa više kondicionih...
trener golmana nam je prijeko potreban, to me iznimno raduje...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Uopste nemaju gubitnicki mentalitet,jos neki nisu igrali al to da izgube po neku nema veze,strasnog materijala i par igraca ima onde,cuj gubitnicki mentalitet svaka im cast za akademijuni izdanke istePitar6785 je napisao/la:Prvo treba ekipu napravit da nema rikverca u premijer ligi. Sto znaci moramo imat tim i sistem da osvoimo prvenstvo ili u naj manju ruku kup i drugo mjesto. Sve ispod toga je rijverc i nije dobro.
https://spo.rt1.oslobo..djenje.ba/premijer-liga-bih/ko-ce-se-pojaviti-na-prvom-okupljanju-bordo-tima/157200
Povedi nas Draganeeeee

Povedi nas Draganeeeee
Zadnja izmjena: skoroalen, dana/u 08 jun 2019, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, FksOtokaHz, johntravolta123, Tatamata1946 i 26 gostiju.