Ako Bog da opet
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Nekako mi ova slika izgleda kao da su navijaci pruzili ruku u stilu onog fasistickog pozdrava... ali nema sta slika je granit.ŠtaIma je napisao/la:
Ako Bog da opet
Svaka čast!spielführer_21 je napisao/la:@ekii
Niko nije ovdje napisao da ga je stid, nekima od nas samo nije furka etiketirati Željino ime raznim pridjevima. Nije Željo ni bosanski, ni bošnjački, ni srpski, ni hrvatski. Željo je NAŠ a mi smo ŽELJINI. Ko voli klub poistovjećivati sa nacijom i religijom, halal mu bilo, to je danas izgleda u modi, ali furke prolaze.
Sa druge strane neki se i vlastitog oca stide...
E **** ti, usra' ga skrozElegant je napisao/la: Nekako mi ova slika izgleda kao da su navijaci pruzili ruku u stilu onog fasistickog pozdrava... ali nema sta slika je granit.
Elegant je napisao/la: Nekako mi ova slika izgleda kao da su navijaci pruzili ruku u stilu onog fasistickog pozdrava... ali nema sta slika je granit.
Moglo bi i ovako:nikad_izvini je napisao/la:Znači Branitelj.
Biće zanimljiva formacija koju će Amar postaviti. Lazara opet nema, znači Baljić opet počinje. Miro upitan, Svrake isto nema. Kerla i Radovanović se vraćaju. Ako Kerla navodno ide, zašto igra. To mi nije jasno. Mešić je isto upitan.
--------------------------Šehić----------------------
----Marković-----Vasilić----Gančev-----Radovanović
---------------Savić-----Ćulum-------
-----Čolić--------Zeba--------Višća----
-----------------Baljić--------------
Ako Vića ne bude starter može Stanić igrati na lijevom ili desnom krilu
samo umjesto Gančeva - Kerla i umjesto Višće koji valjda nema snage za 90 minuta, Stanic vjerovatnonikad_izvini je napisao/la:Znači Branitelj.
Biće zanimljiva formacija koju će Amar postaviti. Lazara opet nema, znači Baljić opet počinje. Miro upitan, Svrake isto nema. Kerla i Radovanović se vraćaju. Ako Kerla navodno ide, zašto igra. To mi nije jasno. Mešić je isto upitan.
--------------------------Šehić----------------------
----Marković-----Vasilić----Gančev-----Radovanović
---------------Savić-----Ćulum-------
-----Čolić--------Zeba--------Višća----
-----------------Baljić--------------
Ako Vića ne bude starter može Stanić igrati na lijevom ili desnom krilu
I moze igrati u Kupu.ellaxaz je napisao/la:Čolić ima crveni karton.
Pred prvu utakmicu četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine sa Braniteljom, održana je press konferencija za novinare u Plavom salonu na Grbavici, a menadžer Željezničara Amar Osim najavio je da će u ovim utakmicama njegovi igrači dati svoj maksimum.1921 je napisao/la:I moze igrati u Kupu.ellaxaz je napisao/la:Čolić ima crveni karton.
1921 ! je napisao/la:Zna li neko kolko će koštati karte sutra ? Hoće li biti 5 km kao obično ili nešto niže ???
Kako jaka slika!ŠtaIma je napisao/la:
Ako Bog da opet
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.