FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Mokes
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Mokes » 08 jun 2019, 15:27

Novo ime koje se spominje je Dragan Jović. Meni lično i bolja opcija od Husa. :think:

Edit, preduhitri me ovaj skoro :rol:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 jun 2019, 15:28

Mokes je napisao/la:Novo ime koje se spominje je Dragan Jović. Meni lično i bolja opcija od Husa. :think:

Baci Levski da se igramoo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 08 jun 2019, 15:29

Mokes je napisao/la:Novo ime koje se spominje je Dragan Jović. Meni lično i bolja opcija od Husa. :think:

spominje se i Zildžović :D :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 jun 2019, 15:31

Nek povede Jovic par igraca iz Angole,dole se naosvajao trofeja sa njima ,valjda ima neki da valja,sto kaze moj rodjak jeb.o pojacanja sva ako ni jedan crnac nebude :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 08 jun 2019, 15:31

emir79 je napisao/la:Nalic cisti laprdator, kako ga Tuzlaci nazvase najbolji mladi trener Evrope, pa ga sutnuse.
Covjek koji tatktiku osim visokog presinga napravit ne moze, niti zna.

Opet bi neki da budemo pokusni kunici nakon wanabe trenera Jarnija i Kodre.

Ako Husref ode ova koza ne smije biti nas trener, nego neko ozbiljan.
Ako cemo sada da pricamo o taktici, vala Husref sigurno nije u prednosti u odnosu na druge kvalitetne trenere.

Ako ko ima gresaka u taktici(a pratimo svi FKS) onda je to Husref.

Sto se tice Nalica, nisam ga pratio kako radi, niti sam gledao Slobodu.
Znam samo da smo izgubili od te iste Slobode u TZ, gdje mi nismo mogli meda toj istoj Slobodi.
A ako pricamo o cinjenicama, kao sto smo govorili finjenice o Husrefu i titulama, i ovo je cinjenica.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 08 jun 2019, 15:33

zagor1987 je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la: Ova generacija na zlatoboru je 3 na tabeli pl. Smjesno, losa igra na ovom turniru do jaja (al bar su vasu izkarindali)

Sirco djete mrs u pm, prifati se knjige
Uopste nemaju gubitnicki mentalitet,jos neki nisu igrali al to da izgube po neku nema veze,strasnog materijala i par igraca ima onde,cuj gubitnicki mentalitet svaka im cast za akademijuni izdanke iste

Da ste slusali komentar Dzenin shvatili bi da je ovo ekipa u stvaranju , rece covjek ovo im 4 utakmica ujedno i 4 trening . Kaze dalje da sljedece godine dolazi sa istom ekipom i da pokazati kvalitet slican onom od prosle godine .
Ovi Partizanovi "omladinci" imaju po dva braka iza sebe . Veca im brada nego meni sa 25 god.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 08 jun 2019, 15:35

Inijesta je napisao/la:Ja ne znam odakle ove price za ovu ublehu Nalica, koliko znam pitanje je dana kad ce Husref produziti
Nedo Bog da nam dovedu te debile Nalica, Starcevica i slicne, treba zaplit klub

:facepalm:

Treba napraviti FK Husref, i napasti opet duplu :kafa:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 08 jun 2019, 15:38

Ako je Nalic u igri , onda Musemicu ponuditi 10 plata u slucaju otkaza . Kako nas je ismijavao na Kosevu , ono "Znao sam da necemo primiti gol iz ige".
Nisam Husrefov fan ,ako nije Husref , onda Dzeno i neka neko sa diplomom sjedi pored njega , a Dzenu vezati sa stolicu , racunar i skolu.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 08 jun 2019, 15:41

Ako nismo za Husa tj vecina jeste i ako trazi tolika primanja,sretno mu bilo i ako mi je drag ko da mi je iz kuce,a Nalici,Kodre i slicni sretan im put i daleko im kuca od nase

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 08 jun 2019, 15:43

Zip je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:Ja ne znam odakle ove price za ovu ublehu Nalica, koliko znam pitanje je dana kad ce Husref produziti

Brate ako si upratio onda znas da ja za Husrefa nisam ako imamo opciju dovest nekog ko je level Keka, Bjelice i slicno
Al ako cemo ga mjenjat s nekim iz lige onda sam apsolutnu za Husrefa
A i ostavrio je rezultat kakav mu daje za pravo da postavlja razumne uslove( ne one 12 mjeseci odstete i slicno sto mu majka ne bi dala )
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 08 jun 2019, 15:53

Opade podrska Husrefu, samo ga jos par nickova brani :think:
1946~

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 08 jun 2019, 15:58

-sve dogovoreno sa Husrefom, samo se ceka javna objava
-Husref 100% bivsi
-pregovori sa Husrefom jos traju, nista se ne zna
-pregovara se sa drugim domacim trenerima
-strani trener sa svojim timom samo ceka da uleti...

Samo neke od 100% provjerenim informacija ovih dana :D
Treba anketu napraviti.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 08 jun 2019, 16:07

Inijesta je napisao/la:
Zip je napisao/la:

Brate ako si upratio onda znas da ja za Husrefa nisam ako imamo opciju dovest nekog ko je level Keka, Bjelice i slicno
A i ostavrio je rezultat kakav mu daje za pravo da postavlja razumne uslove( ne one 12 mjeseci odstete i slicno sto mu majka ne bi dala )
Sta fali Vinku ?
Za trenera : Plata 60K (5K mjesecno) plus 100K za kup plus 200K za titulu. U slucaju otkaza 3 plate. Svaki sposoban trener u BiH bi to objerucke prihvatio. Slican omjer i za igrace. Uspjeh se ocekuje i placa a neuspjeh ne.
Mlade igrace ne treba prodavati prije 23-ce godine i ne dovoditi igrace starije od 25.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 jun 2019, 16:09

Izgleda da i Lazic ide :damn:
Ostao Husref ili neko drugi došao bit ce mnogo tesko sklopiti tim za evropu. Mujakic i Kapic otišli, Pidro i Stanojevic povrede, Lazic ce ici.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 08 jun 2019, 16:09

Inijesta je napisao/la:
Zip je napisao/la:

Fala Bogu da zasluzuje Husref da se sa njim prvim dogovore oko uslova. A ocito da ili on ne zeli ili ova uprava namjenski daje mali ugovor ili nesta trece, nzm.

Ja imam utisak da Husref zateze vise nego uprava.
Neki dan na Federalnoj Jahic rece da je prioritet Husref. Klix objavi uslove(mada sumnjam u iste, ali uzet vemo da je nesta slicno ponudjeno) malo koji trener bi to ovde odbio.
Ako on zateze zbog te 3 plate u slucaju otkaza, to samo pokazuje koliko malo sad vjeruje u sebe i nadolazecu sezonu.

Meni je i vise nego posteno da, u slucaju da napravis opet VELIKI uspjeh, dobijas pare koje su u Bosni samo san.
A isto mi je posteno da ako ne ispunis ocekivanja, da dobijes te 3 plate jer si lose radio svoj posao.

Ko bi mogao naslijediti Husrefa u slucaju ne potpisivanja ugovora, neka traze oni koji su debelo placeni za to. Iskreno, ne sumnjam u Hadzica, ne jos uvijek jer je stvarno imao dosta pozitivnih stvari..

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 08 jun 2019, 16:10

ThrillerHz je napisao/la:Opade podrska Husrefu, samo ga jos par nickova brani :think:
Evo ja sam za Husrefa, bio bi i za Ješića da je napravio ovaj uspjeh, bio i za Hurtića isto, bio bi za najvećeg svog dušmana ako je sa klubom uradi nešto što niko do sad nije!

Čuj opade, pa čim neko ovdje kaže "JA SAM ZA HUSREFA MUSEMIĆA" odmah ga citira par likova "FK HUSREF", i onda počnu sr.at po istom kao da je Ješić, odmah ispišu 10 stranica o pljuvanju istog.

HUSREF MUSEMIĆ!!!!!!!!!

:ljepota: :ljepota:
Poruka za menadžere i one koji će me citirati:
FK MUSEMIĆ :ljepota:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 08 jun 2019, 16:15

bordobijeli je napisao/la:Izgleda da i Lazic ide :damn:
Ostao Husref ili neko drugi došao bit ce mnogo tesko sklopiti tim za evropu. Mujakic i Kapic otišli, Pidro i Stanojevic povrede, Lazic ce ici.
Ako ne mozemo zadrzati Lazica, Kovacevica i slicne onda nam to pokazuje kojim putem klub ide. Ovo nam je istorijska sansa (da bar u BiH okvirima) napravimo nesto. Vidjecemo.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 08 jun 2019, 16:18

HUS jedan od nas,ako potpise pucace cirevi. Kakvi pesimisti evo kako najavljaju svi odlaze sta ce biti ako svi ostanu sta ce vam onda smeta? Ako jaci klub nudi Kovacevicu,Lazicu novac tesko da ih mozes odbiti iz milion razloga ne samo mi nego vecina balkanskih timova.Za sad je samo Mujakic otisao niko vise,Kapica ne racunam tako da krizirate bez vece,a i da ode i Lazic i Kovacevic opet to nije puno igraca to je realnost koliko god mi zeljeli drugacije

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 08 jun 2019, 16:25

zagor1987 je napisao/la:HUS jedan od nas,ako potpise pucace cirevi. Kakvi pesimisti evo kako najavljaju svi odlaze sta ce biti ako svi ostanu sta ce vam onda smeta? Ako jaci klub nudi Kovacevicu,Lazicu novac tesko da ih mozes odbiti iz milion razloga ne samo mi nego vecina balkanskih timova.Za sad je samo Mujakic otisao niko vise,Kapica ne racunam tako da krizirate bez vece,a i da ode i Lazic i Kovacevic opet to nije puno igraca to je realnost koliko god mi zeljeli drugacije
Da je Dinamo tako mislio nikad nebi postao ono sto je sada.
Nije pitanje krize vec se govori o planu za buducnost. Ako ti najbolji igraci stalno odlaze, onda si ti jarane ribogojiliste i daleko od ozbiljnog kluba. U tom slucaju zaboravi i na dominaciju u ovoj jadnoj PLBiH (gdje kvalitet svake godine opada) a o necemu vecem i da ne govorimo. Znace se valjda uskoro.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 08 jun 2019, 16:29

Ako Husref ne može ostat, onda slijedeću sezonu su nam umanjene šanse za titulu. Evropu ne treba računati, to sebi izbijte iz glave. Neozbiljni smo mi još za toga.
Ako uprava ne može da zadrži Kovačevića i Lazića, onda pokazuju totalnu neozbiljnost, i dosad su bili, jedino su ih izvadili Hadžija i Husref. Oni ne mogu realno voditi ni klub u kantonalnoj ligi. I pitanje koga bi to oni doveli, kvazi stručnjaci sa Sabrinom i Rumenim na čelu!?
Ovo podsjeća na staru upravu, iste stvari su radili. Nek se ne čudi neko ako bude za 3 mjeseca skandiranja "uprava napolje"...
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 08 jun 2019, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: FksOtokaHz i 31 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []