Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
Trabaju neki pitati Lulica da im halali.
Kada nisu htjeli da shvate neke stvari sto je objasnio Handanovicu.
Nemate vi pojma koliko je teško čitav život u fudbalu navijat za našu reprezentaciju i za Slobodu, kad god pomisliš da imaš za šta da se raduješ, nemaš.
Ozbiljno. Piso sam o tome na ovoj temi ranije.14 kvotawobly92 je napisao/la:Ettt sad sunce tek. Da je ranije izašlo...
Haj ne seriFudo je napisao/la:jarane ja igro 500 eura da ce puki dati najmanje dva gola
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 08 jun 2019, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- Kockoglavi
- Kontakt:
**** ti obojicaBosniaBoston je napisao/la:Sehicu macko!!!Jedini robijev igrac koji je opravdao ocekivanja
emir79 je napisao/la:Rekose strucnjaci koji vola u dupe ubosti ne znaju da je neznalica.Fudo je napisao/la:S tim gospodinom smo igrali fudbalTekashi je napisao/la:

Zamisli da još navijaš i za Arsenal...coelho41 je napisao/la:Nemate vi pojma koliko je teško čitav život u fudbalu navijat za našu reprezentaciju i za Slobodu, kad god pomisliš da imaš za šta da se raduješ, nemaš.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- HerrEngelbert
- Kontakt:
Kaže Baho trebamo biti optimisti, što da ne, a nakon par sekundi veli kako današnja igra ne uliva optimizam.
"U životu postoje ljudi koji mogu i koji ne mogu, ja mogu!"
Celtic-Rangers 0:2
Inter-Milan 1:2
17.oktobar 2020.
Celtic-Rangers 0:2
Inter-Milan 1:2
17.oktobar 2020.

Šta alkosi o halalu znaju.dinoze je napisao/la:Trabaju neki pitati Lulica da im halali.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- BosniaBoston
- Kontakt:
a)Eto nek bi nas begovic spasio poraza kiksara staraKockoglavi je napisao/la:**** ti obojicaBosniaBoston je napisao/la:Sehicu macko!!!Jedini robijev igrac koji je opravdao ocekivanja
b) i visca i dzeko su zeljini proizvodi pa igraju za kur.ac nije me stid priznati
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- anonymousHD
- Kontakt:
Lulić je surovu realnost rekao, ali dosta ljudi ne želi to da prihvati. To su naši dijamanti. To su naše svetinje. Malo sutra, to su ljudi koji koriste ovu repku za odmor, davno su oni odustali od ovoga, zafrkavaju se, šetkaju se po Sarajevu, pijuckaju kafice, boli ih džon za trening.BoixosNois1899 je napisao/la:Upravo to. Haj dok je Pape srao pa je bilo i razumljivo pljuvanje po selektoru. Došao Meša, haj i to u redu. Ali evo već 3. selektor u nizu... Ne može nikako sve biti njihova krivica. Igrače odavno zaboli qurac za reprezentacijom. Džeko već na zalasku karijere, nema apsolutno nikakvog motiva više. Kolašinac ufurano Instagram tele. Pjanić na prste jedne ruke možeš nabrojati koliko je vrhunskih utakmica odigrao za repku. Ovo ostalo je smiješno i spominjati. Umislili da su neke igračine a ustvari su gola qurčina.
Zato mane sikirancije ljudi, ko ih j3be, ne zaslužuju da iko dolazi na utakmice uopšte. FUJ!
Btw, hvala Šehiću što nas spasi katastrofe, mogli smo ko Srbi sinoć proć.
Daj ima li neka peticija da se skloni Baho... Pa mi smo ti koji se trebamo ukljuciti u borbu za Euro idiote, Grcka i Finska su vec daleko ispred nas. Kad izgubimo od Italije morat cemo pobijediti sve utakmice do kraja..
I nase pi*** odose i ne pozdravise nase navijace!!! Treba im sve j.... od A do Z sad i Torinu!
HerrEngelbert je napisao/la:Kaže Baho trebamo biti optimisti, što da ne, a nakon par sekundi veli kako današnja igra ne uliva optimizam.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš malo na odmor. Jedeš kolače, porodica, pokloni... onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas", rekao je Lulić, na šta mu je Handanović odgovorio:
"Kod nas nije bilo tako. Kod nas je bilo ozbiljno", rekao je golman Intera.
Ilidza 7 dana, 2 treninga otkazana, trening centar slobodan !
"Kod nas nije bilo tako. Kod nas je bilo ozbiljno", rekao je golman Intera.
Ilidza 7 dana, 2 treninga otkazana, trening centar slobodan !
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 08 jun 2019, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kadnse smjeni savez i kriminalci u istom a pri tome dodju ljudi koji razumiju fudbal, koji ce gledati da ulazu u BIH klupski fudbal prije svega a ne svoj3 dzepove... E tad ce biti bolje!!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
ĆIRO PE.ERU
Zadnja izmjena: Salih1984, dana/u 08 jun 2019, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Izgubili smo, šta ćemo, idemo dalje. Falilo nam pola ekipe (Pjanić). U Torinu imamo Mireta, što ne bi probali nešto pa ako i izgubimo, imamo Lihtenštajn. XD
Ništa normalno nije gotovo.
Ništa normalno nije gotovo.
Dobro smo i prosli jos, moglo je lahko biti 3-4 komada...fuj
Napises prije utakmice u kulturnom tonu da nemamo sta traziti sa Besicem, Saricem, i Cimirotom na sredini terena, i odma paljba na nas. I hajde, covjek ipak konta, da ce u poluvremenu nesto promjeniti ali nisam iskreno ocekivao ovakvu tvrdoglavost od Prosineckog. Cimirot, igrac koji se krije iza lopte od kad znam za njega, Besic vraca nekoliko puta loptu skroz do Sehica, veca opasnost po nasem golu, a Saric, Saric se trudi koliko moze, ali covjek ne zna. I hajde da imas 1 ili 2 takva igraca u sredini, ali sa 3, ko ce tu ista da stvori prema naprijed. Meni nije poraz kriv, ali jeste sto se nista planski ne radi, pa recimo da stavis Gojaka i Loncara i das reprezentaciji odredjeno vrijeme da dodje do nekih rezultata koji imaju substancu. Isto sam prije neko vrijeme pisao da mi nemamo igraca koji imaju licnost, da kazes, evo ga. On je istinska licnost i van terena, pa nemora biti neki svijetski igrac, ali da ima neku harizmu. Dodje ti igrac sa dvije lijeve noge na pripreme, u novom audi, garderoba sa velikim natpisom ko da je to ultra cool, a pojma nema. I valja to sve opravdati narodu koji prate i zive za ovo sto smo gledali na tv.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 08 jun 2019, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
Pa ljudi moji Cimirot, Saric i Besic izgledaju ponekad kao fudbaleri pored Pjanica! Danas sredina nije postojala. Duljevic nije igrac za reprezentacije, klupa cvajte plafon. Dzeko van forme i to nas kosta! Odbrana bez komentara!