FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako je nama Husref jedini problem ja bih bio presretan. Bezze je prica oko Husrefovih para i ostalo.
Bez obzira na trenera, pitanje je kuda klub zeli u narednom periodu. Kada pocnemo placati za dolaske dobrih igraca onda mozemo reci da idemo u pravom smjeru. Klub sa najjacim finansijama u drzavi a trazimo samo besplatne igrace.
Bez obzira na trenera, pitanje je kuda klub zeli u narednom periodu. Kada pocnemo placati za dolaske dobrih igraca onda mozemo reci da idemo u pravom smjeru. Klub sa najjacim finansijama u drzavi a trazimo samo besplatne igrace.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ako cemo govoriti o imenima iz nase zemlje, glupo je dovoditi bilo koga mimo Husrefa. A ako imamo kapaciteta, para, na kraju krajeva i volje za neki iskorak u Evropi onda bih zelio neko drugo ime na klupi.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Husref ne želi da mu se isplate samo 3 plate u slučaju otkaza koji bi slijedio ako ne napravi rezultat. Tako da te bajke i patetiku "nisu pare problem" batalite. Nismo mi Real Madrid da mu prije početka prelaznog roka sastavimo ekipu pa da onda kaže eh sad ću potpisat.Pitaristok je napisao/la:Bravo, eto sve si reko, dakle čeka se da se izjasni nam o olanovima za next sezonu odnosno koliko ce para dati.BordoSarajevo je napisao/la:Najveća glupost je da Husref hoće bogovsku platu i da se oko toga ne mogu dogovorit. Nisam upućen u te pregovore i za to odugovlačenje, al smijem glavu dat da je plata i novac najmanji problem i da se o tome najmanje pričalo.
Hoće čovjer još bolju ekipu, hoće ponovit prethodnu sezonu, cilj je ne osramotit se u evropi i odigrat u istoj što je više moguće utakmica. Hoće još bolje Sarajevo, sigurno ima plan, a nakok ovakvom Sarajeva, to bolje bi sigurno napravilo iskorak.
I ovo da hus trazi vise para je suplja
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Iskreno, moje su zelje Mirza, pa Nalic, mi bolje od njih ne mozemo dovesti, kad je vec ovaj sto uze duplu neznalica, pa bolje je da ide...fera je napisao/la:Znam ja da je on najskolovaniji trener u europiYNWA je napisao/la:Kako mozes biti protiv modernog, evropskog trenerafera je napisao/la:Ja ne znam kako cu prezivjeti ako stave nalica za trenera hajd halalio sam nekako da husref odlazi al nemojte nalica ljudinsta vam je
neko kaze klopp za siromasne po meni vise rodgers za siromasne.![]()
Treba ga u akademiju pa nek djeci bajke prica, jos ovog avdica nek neko spomene pa ce bitida smo strucni stab pokupili sa nove tv.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
prihvatni dom za bivše uposlenike Tuzlanskog kantonaYNWA je napisao/la:
Iskreno, moje su zelje Mirza, pa Nalic, mi bolje od njih ne mozemo dovesti, kad je vec ovaj sto uze duplu neznalica, pa bolje je da ide...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Osvojiš duplu, prvu u historiji kluba i onda levati nešto čekaju, još uvijek raspravljamo oko trenera....pa grob te **** tačno ne gumo biti veći dušmani po klub od nas samih tj. od onih koji ga vode i "vole"! 
-
Smjecanindzemo
- Kontakt:
Ne treba dozvolit da nas bilo kakav sef predstavlja u europi, cuj nalic katastrofa...
Iz ove lige iako trenutno nikog ne vodi moze samo Vinko Marinovic i ovo sto neko spomenu tipa Dragan Jovic...
Bit ce nafake ove godineeeee na izvlacenju
Iz ove lige iako trenutno nikog ne vodi moze samo Vinko Marinovic i ovo sto neko spomenu tipa Dragan Jovic...
Bit ce nafake ove godineeeee na izvlacenju
Ti koji ga vole i vode pod navodnicima su doveli husrefa zspasili ga otkaza nakon 8, nakon goska itd. Napravili mu najbolju i najjacu ekipu u ligi. Ti koji ga " vole" stavljaju klauzulu da se treneru daje nakon otkaza 3 plate i to je kao problem nekome ko voli sarajevo vise od zivota. Stvarno?BordoArmy88 je napisao/la:Osvojiš duplu, prvu u historiji kluba i onda levati nešto čekaju, još uvijek raspravljamo oko trenera....pa grob te **** tačno ne gumo biti veći dušmani po klub od nas samih tj. od onih koji ga vode i "vole"!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Joj pesimizma sta je ovo,da nas nemanizmislit bi nas trebalo. Sve je ok radi se u tisini sta je problem jel problem dupla? Jel problemnsto je samo jedan igrac otisao? Sve ostalo su nagadjanja kad bude zvanicno cmizdire do tad ne palamudite i crnjacite
Jesmol ista ?SarajevoJeBordo je napisao/la:Husref ne želi da mu se isplate samo 3 plate u slučaju otkaza koji bi slijedio ako ne napravi rezultat. Tako da te bajke i patetiku "nisu pare problem" batalite. Nismo mi Real Madrid da mu prije početka prelaznog roka sastavimo ekipu pa da onda kaže eh sad ću potpisat.Pitaristok je napisao/la:Bravo, eto sve si reko, dakle čeka se da se izjasni nam o olanovima za next sezonu odnosno koliko ce para dati.BordoSarajevo je napisao/la:Najveća glupost je da Husref hoće bogovsku platu i da se oko toga ne mogu dogovorit. Nisam upućen u te pregovore i za to odugovlačenje, al smijem glavu dat da je plata i novac najmanji problem i da se o tome najmanje pričalo.
Hoće čovjer još bolju ekipu, hoće ponovit prethodnu sezonu, cilj je ne osramotit se u evropi i odigrat u istoj što je više moguće utakmica. Hoće još bolje Sarajevo, sigurno ima plan, a nakok ovakvom Sarajeva, to bolje bi sigurno napravilo iskorak.
I ovo da hus trazi vise para je suplja
Nismo dinamo, zvezda, real.. Nikom ni do koljena. Mi moramo prodat sve, sve nam je lose... I u isto vrijeme, svjesni ovog navedenog trazimo titule, iskorake..
Meni uopste nije jasno kojom logikom trazite rezultate, titule ? Sa kojim pravom ako ste se vec pomirili sa planom "farme".
Vlasnik je super bogat, ako nema mogucnosti da zadrzi najbolje igrace koji ce nam ku*ac. Imali smo dobrih generacija i igraca bez njega.
Malo je i Guardiola za ono sto pojedinci ocekuju. Ostavit "solidne" igrace a izgubit najbolje, pa dovest nove besplatne igrace i opet pod pritiskom napast na titulu. To je taman ono sto se desava, treba nam od 4 do 7 godina za svaki osvojen trofej u BiH ligi.
Zar to nismo imali i prije Nama, Tana ?
Samo nemojte rec da bi se raspali bez njih.
Sarajevo je ziv klub, sa navijacima zeljnih sportskih rezultata. Ako Nam nema postovanja prema tim cinjenicama nece mu farma dugo trajat.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Ma tako je simo, nek si mu rekao, oni htjeli da pokrenu stecaj kluba.... kakvi tanovi namovi, vracaj mucu i ostale 
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- AngelDiMaria
- Kontakt:
No comment
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
nije njemu do para ali ne daju mu pareeeeeeee

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ako je Velez mogao prezivjet sve nesrece i politicke pritiske, vjerujem da bi i mi prezivjeli.Pantelija je napisao/la:Ma tako je simo, nek si mu rekao, oni htjeli da pokrenu stecaj kluba.... kakvi tanovi namovi, vracaj mucu i ostale
Mogao si i Blekica spomenut isfuran Muco, eto oni su Bogom dani ako nije Tan il Nam. Sigurno da su svi nasi ljudi lopovi i nesposobnjakovici.
Svi su jedva cekali da nas ugase.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
imali su priliku da daju svi od legendi do muća,blekićasimidobar je napisao/la:Ako je Velez mogao prezivjet sve nesrece i politicke pritiske, vjerujem da bi i mi prezivjeli.Pantelija je napisao/la:Ma tako je simo, nek si mu rekao, oni htjeli da pokrenu stecaj kluba.... kakvi tanovi namovi, vracaj mucu i ostale
Mogao si i Blekica spomenut isfuran Muco, eto oni su Bogom dani ako nije Tan il Nam. Sigurno da su svi nasi ljudi lopovi i nesposobnjakovici.
niko ne dade marke
znači ugasili bi se, sve jasno
naravno da bi svak sad u klub nakon 5 godina,4 trofeja i play off,Akademija,kamp
koliko se čekalo na titulu prije tana???
kad god pomislite ne treba Tan, može i bez njega pogledajte Slobodu i kone...može se može...
Stvarno ne znam sta da ti kazem na ovo. Tuga prava sto tako mislis.Denchi je napisao/la:imali su priliku da daju svi od legendi do muća,blekićasimidobar je napisao/la:Ako je Velez mogao prezivjet sve nesrece i politicke pritiske, vjerujem da bi i mi prezivjeli.Pantelija je napisao/la:Ma tako je simo, nek si mu rekao, oni htjeli da pokrenu stecaj kluba.... kakvi tanovi namovi, vracaj mucu i ostale
niko ne dade marke
znači ugasili bi se, sve jasno
Sloboda je 100 godina ista a seljo zavaljen ko mi nekad u Tanovo vrijeme, doveli super zvijezde za nasu ligu a nisu 3 utakmice odigrali kako treba.
Zadnja izmjena: simidobar, dana/u 08 jun 2019, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
nije to mišljenje to su faktisimidobar je napisao/la:
Stvarno ne znam sta da ti kazem na ovo. Tuga prava sto tako mislis.
jel dao neko šta od njih?
zadnji voz bio ili to ili ende
i pucao im kuraz za klubom...
Feđi spomenik podić
To oko smanjenja otpremnine jeste problem. Nije problem u parama nego u tome da se slabi pozicija trenera.Pantelija je napisao/la:Ti koji ga vole i vode pod navodnicima su doveli husrefa zspasili ga otkaza nakon 8, nakon goska itd. Napravili mu najbolju i najjacu ekipu u ligi. Ti koji ga " vole" stavljaju klauzulu da se treneru daje nakon otkaza 3 plate i to je kao problem nekome ko voli sarajevo vise od zivota. Stvarno?BordoArmy88 je napisao/la:Osvojiš duplu, prvu u historiji kluba i onda levati nešto čekaju, još uvijek raspravljamo oko trenera....pa grob te **** tačno ne gumo biti veći dušmani po klub od nas samih tj. od onih koji ga vode i "vole"!
Husref je tip čovjeka koji sve vodi čvrstom rukom, zahtjeva visok nivo discipline i predanosti. Ako bi se otpremnina postavila tako kako bi se postavila dovoljno je da se par igrača umori od Husrefovih prevelikih zahtjeva i da odigra par lošijih utakmica. Budući da otpuštanje trenera ne bi bilo toliko skupo uprava bi mu uručila otkaz i time bi svi bili na gubitku.
Ovde je pitanje povjerenja tj. da li uprava sto posto vjeruje da je Husref pravi izbor? Ako vjeruju onda neka mu daju poluge sa kojima će on (na svoj način) moći iz ekipe izvući najviše moguće.
Cuj ti Sime haha koga smo to Simo prodali,kakva rasprodaja daj nas prosvijetli ko nam je otisao,mozda ne pratimo isti tim? Daj nam reci Simo nas dragi
seljo je zavaljen a ti gledaš stvari na terenu...simidobar je napisao/la:[
Sloboda je 100 godina ista a seljo zavaljen ko mi nekad u Tanovo vrijeme, doveli super zvijezde za nasu ligu a nisu 3 utakmice odigrali kako treba.
hoćeš da budemo bolji od Dinama čas pa da budemo poput slobode i kona
pa odluči se