Da zato je ovo dobro sto Robi igra i donosi rezultate.StevieG8 je napisao/la:Pa gdje Seo koji treba da igra tu? Arsenal ne moze da pokrije rupe koje on ostavlja iza sebe sa 3 pozadi a tek mi s ovako pokretnim veznim redom i štoperimaWandelanoite je napisao/la:Robi levatino nije tesko ovo izvesti i samljeti Fince.
----------------------------Begovic--------------------------
-----------Bicakcic-------Sunjic-------Zukanovic---------
-Todor-----------Besic-------------Prcić---------------Seo-
--------------Hajrovic-------------------Gojak--------------
----------------------------Dzeko-----------------------------
3-4-2-1 jos samo Mireta umjesto Prcica protiv Talijana i to je to.
Sta nam covjek uradi, napravi amatere od nas, pa ti u prvih 11 repke igraju Sehic (2. turska), Civic (klupa Sparte i u21 tim), jalovi Cimirot, Saric (Koreja), Duljevic (klupa u Cvajti), Visca katastrofa najgori važniji igrac u historiji repke.. Todor bi nakon jednog poluvremena u tom sistemu izdahnuo, Dzeko ne vrsi pressing a Hajrovic bi u tako uskom rasporedu izgledao kao Duljević. Izgledali bi ko penzioneri Juventusa koji su odlucili da se podsjete kako izgleda dobri stari catenaccio.
Sem toga sistem sa 3 pozadi je jako tesko smisleno uigrati i u klubu gdje si s igracima svaki dan a tek u nasoj reprezentaciji gdje im okupljanje dodje ko ljetovanje.
Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Da su kolaci u pitanju ovdje puno bi teze pao poraz. Ovako, realno kvalitet ove skupine nasih igraca je tu negdje ranga Finske (s izuzetkom Dzeke) tako da ne boli pretjerano 2-0. Nesto puno bolje ova ekipa ne moze igrati, pogotovo ne kad moraju napadati.
Begovic-Vranjes-Sunjic-Zukanovic-Kolasinac-Besic-Pjanic-Lulic-Gojak-Hajrovic-Dzeko
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
bio sam pesimista iz određenih razloga, nije ih bilo ni na mapi, izgubili smo zbog nečega sasvim drugog. šteta, nije moralo ispasti ovako. dvije glupe greške i to je to! ali bili smo tanki, pretanki, protiv jeb.ene finske smo napravili jednu šansu ... loše!
i onda još da bude sve kako netreba pokisnuše naši navijači ko miševi. dan za zaboraviti.
ali realno preslabi smo mi za evropskog, mada , ako je istina da ćemo biti domaćini u playoffu, možda bude na kraju i happy end
i onda još da bude sve kako netreba pokisnuše naši navijači ko miševi. dan za zaboraviti.
ali realno preslabi smo mi za evropskog, mada , ako je istina da ćemo biti domaćini u playoffu, možda bude na kraju i happy end
Zar stvarno treba posebno objašnjenje zašto je dobro da Grčka i Finska, kao naši konkurenti, ne uzimaju bodove protiv Italije?let3 je napisao/la:Ako može objašnjenje šta je tu dobro za nasrope11 je napisao/la:Na našu žalost, ovo je jedna drugačija Italija koja ne staje nakon prvog gola nego nastavlja napadati.
Ali ovo je dobro za nas, bitno je da osvoje svih 12 bodova protiv grka i finaca.![]()
Šta ? kao protiv nas nece osvojiti 6 bodova

Prvo mjesto je svakako za nas izgubljeno i ne treba uopšte ni razmišljati u tom smjeru jer nije realno, cilj je biti drugi. A za to je, uz naše pobjede, bitno i da ove dvije gore pomenute ekipe kiksaju što je više moguće.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Setao po gradu, dodjem vidim Italija nabila Grke. Ima nade braco.
Šta očekivati od reprezentacije gdje je trener mahalaš, alkoholičar, kockar... gdje reprezentativci laHgano treniraju u Sarajevu iako imamo multimilionski trening centar u Zenici sa cijelom opremom, gdje je trening otkazan zbog kiše jer ne bi manekeni ni slučajno otišli u Zenicu... Bičakčić uživa u baklavama a Džeko u shisha-barovima koji dan prije utakmice (čini mi se da je Finska počela sa pripremama par dana prije nas), a naši su već na odmoru i ne da im se trčat. Ako njima boli **** ovoliko za reprezentacijom zašto bi je mi trebali bodriti uopšte, duže vrijeme smo smijurija na nogometnoj sceni.
A ako kažeš da je ovo najbojle što imamo, pa nije... Igra ovaj propali Ćivić na lijevom beku a Nastića drži na klupi (i naravno Kolašinca koji je svojim glupim odlukama udaljio od reprezentacije), i priliku neće ni dati Burekoviću koji je u mađarskom timu sezone. Na desnom beku gura ili Bičakčića ili Todorovića a Zoran Kvržić je u HNL timu sezone ušao na poziciji desnog beka nakon što je odigrao sjajnu sezonu na toj poziciji. U veznom redu gura Bešića i Sarića a imamo veznjaka koji će igrati u EPL-u i još jednog veznjaka koji je ponajbolji igrač respektabilnog Strasbourga iz lige petice. Odbija pozvati Hajrovića zbog nepoznatog razloga a zato muhe bez glave Duljević i Višća svaku utakmicu odigraju ispod nivoa.
Grozno igramo već od kada je Prosinečki uzeo reprezentaciju što se pogotovo moglo vidjeti protiv Crne Gore još prije godinu i nešto dana. Imali smo neviđenu sreću u Ligi Nacija i onda kada su počele kvalifikacije vidjeli smo na šta to liči.
Jeste, igrački smo limitirani, zato normalne reprezentacije u toj situaciji pronađu selektora koji će izvući apsolutni maksimum iz ekipe a ne selektor koji će ih unazaditi poput Prosinečkog. Niko me ne može ubjediti da su Finci igrački kvalitetniji od nas. Pa kod njih su važni igrači grijači klupe iz Austrije i španske Segunde, zatim igrač iz ponajgore ekipe Ekstraklase i igrači iz Alsvenskana.
A ako kažeš da je ovo najbojle što imamo, pa nije... Igra ovaj propali Ćivić na lijevom beku a Nastića drži na klupi (i naravno Kolašinca koji je svojim glupim odlukama udaljio od reprezentacije), i priliku neće ni dati Burekoviću koji je u mađarskom timu sezone. Na desnom beku gura ili Bičakčića ili Todorovića a Zoran Kvržić je u HNL timu sezone ušao na poziciji desnog beka nakon što je odigrao sjajnu sezonu na toj poziciji. U veznom redu gura Bešića i Sarića a imamo veznjaka koji će igrati u EPL-u i još jednog veznjaka koji je ponajbolji igrač respektabilnog Strasbourga iz lige petice. Odbija pozvati Hajrovića zbog nepoznatog razloga a zato muhe bez glave Duljević i Višća svaku utakmicu odigraju ispod nivoa.
Grozno igramo već od kada je Prosinečki uzeo reprezentaciju što se pogotovo moglo vidjeti protiv Crne Gore još prije godinu i nešto dana. Imali smo neviđenu sreću u Ligi Nacija i onda kada su počele kvalifikacije vidjeli smo na šta to liči.
Jeste, igrački smo limitirani, zato normalne reprezentacije u toj situaciji pronađu selektora koji će izvući apsolutni maksimum iz ekipe a ne selektor koji će ih unazaditi poput Prosinečkog. Niko me ne može ubjediti da su Finci igrački kvalitetniji od nas. Pa kod njih su važni igrači grijači klupe iz Austrije i španske Segunde, zatim igrač iz ponajgore ekipe Ekstraklase i igrači iz Alsvenskana.
Edin Džeko - kapiten i primjer svim novim i mladim igračima repke!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Juventinisimo
- Kontakt:
Svi ste pljuvali Papeta kad nije poveo ublehu Zukanovica na SP...zna Pape..
Samo izdase ga najveci sinovi Bosne...i dokle god su oni tu, ova repka na veliko takmicenje otici nece...Kirin kup jedino ostaje i to sa pozivnicom.
Karma je karma..

Samo izdase ga najveci sinovi Bosne...i dokle god su oni tu, ova repka na veliko takmicenje otici nece...Kirin kup jedino ostaje i to sa pozivnicom.
Karma je karma..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pape je sam sebe naguzio, isto kao sto ce i Robert sam sebe. Zbog menadzera.Juventinisimo je napisao/la:Svi ste pljuvali Papeta kad nije poveo ublehu Zukanovica na SP...zna Pape..![]()
Karma je karma..
Nije niko Papetu kriv sto mu je baza igraca bila 15 protiv Izraela ili sto je na SP vodio igrace koji nisu odigrali minute u kvalifikacijama.
Neko ce morati presjeci pa neka ove pomije idu u igracku penziju pa makar bili 6. sesir.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 08 jun 2019, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ima nade da nabiju i nas?tuzlak1987 je napisao/la:Setao po gradu, dodjem vidim Italija nabila Grke. Ima nade braco.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mozemo bodLjoZee je napisao/la:Ima nade da nabiju i nas?tuzlak1987 je napisao/la:Setao po gradu, dodjem vidim Italija nabila Grke. Ima nade braco.

Na obraz jer su nas nabili danas pa sad moraju odigrati nesto.
Ali evo valjda su nasi igraci toliko u nebesima da 4 godine ne mogu skontati kako nisu zvijezde, nekada su bili. Dok ne krenu igrati timski i maksimalno nece moci pobjedjivati. Finska nije kvalitetna ali je uigrana, svi za jednog jedan za sve, imaju neke akcije, skautiraju protivnika, ozbiljno se pripreme, ne lutaju im misli. Nije bitno ko nam igra vec kako reprezentacija dise.
Sto se mene tice Dzeko neka ide u penziju, bolje je neko limitiran ali da pretrci 15 km. Prije cemo kao Sjeverna Irska sa anonimnim igracima otici negdje nego ovako.
Mogu li ova ekipa i ovaj selektor, pobijediti Grke u Atini, pobijediti Fince 3-0 u Zenici? O Italiji ne treba trositi rijeci.
Mogu li u barazu LN proci Dance, Norvezane, Irce...Teško, skoro nemoguće.
Mogu li u barazu LN proci Dance, Norvezane, Irce...Teško, skoro nemoguće.
Nabit ce nas Italija utorak vidjet ce te
Ne ceTz1986 je napisao/la:Nabit ce nas Italija utorak vidjet ce te
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Da smo mi normalna reprezentacija, okupljali bi se igraci u trening centru u Zenici, i nebi ni familija ni menadzeri ni pi*ke materine imali pravo prismrditi trening centru. Karantin i to je to! Dadnes im dan dva da odahnu i vracajte se pa nastavljamo!
-
- Kontakt:
Vucevich je napisao/la:Šta očekivati od reprezentacije gdje je trener mahalaš, alkoholičar, kockar... gdje reprezentativci laHgano treniraju u Sarajevu iako imamo multimilionski trening centar u Zenici sa cijelom opremom, gdje je trening otkazan zbog kiše jer ne bi manekeni ni slučajno otišli u Zenicu... Bičakčić uživa u baklavama a Džeko u shisha-barovima koji dan prije utakmice (čini mi se da je Finska počela sa pripremama par dana prije nas), a naši su već na odmoru i ne da im se trčat. Ako njima boli **** ovoliko za reprezentacijom zašto bi je mi trebali bodriti uopšte, duže vrijeme smo smijurija na nogometnoj sceni.
Nema druge nego Vučevića za selektore..evo vidite,čovjek sve zna gdje ko treba da igra,formacije..ovo ono..ma sve...buraz,imaš li licencu,aaaa?
Mislim da ne razumiješ svrhu foruma.Sanfrancisco je napisao/la:
Nema druge nego Vučevića za selektore..evo vidite,čovjek sve zna gdje ko treba da igra,formacije..ovo ono..ma sve...buraz,imaš li licencu,aaaa?
Ne moraš završiti medicinu na fakultetu da znaš da ako pacijent umre tokom operacije, da hirurg nije uradio dobar posao.
Ma ja samo ovu sebi pustim i sve mi ravno do mora
DA JE BOSNA OD DŽENNETA DIO
MOSTAR GRAD BI DŽENNET BAŠČA BIO
SARAJEVO DŽENNETSKA KAPIJA
BANJALUKA DŽENNETSKA AVLIJA

DA JE BOSNA OD DŽENNETA DIO
MOSTAR GRAD BI DŽENNET BAŠČA BIO
SARAJEVO DŽENNETSKA KAPIJA
BANJALUKA DŽENNETSKA AVLIJA
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Pa upravo. Izvlacili su ga neki kao rezultati (protiv nikakvih protivnika) dok je igra vazda bila katastrofalna, al svi su govorili kao da mi sada igramo na rezultat, da se ne zalijecemo i te glupostiDrFilgud je napisao/la:Prosinecki je iz reprezentacije otjerao Begovica, Kolasinca, sa Hajrovicem je u ratu.
Sve bi se to mozda i moglo tolerisati, da je nesto pokazao na terenu. Prosinecki nije nista pokazao.

I u nekim utakmicama prije toga u Ligi nacija su nas recimo Sj Irci nadigrali i u Irskoj, a i kod nas su imali bruku sansi. Nekom pukom srecom smo tada prosli bez katastrofe slicne ovoj danasnjoj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.