FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Moj Simo sta ti pricas haha,hvala Fedji,Tanu do neba inace bi sad ovako rasipo pare th lopovi bi rasipali i pravili milionske dugove ko kod melje
Jeste vi svjesni da je gradimir gojer nekoliko puta trazio 2011, 2012 i 2013 da se pokrene stecaj naseg kluba? Jeate svjesni da smo svakom igracu ostajali duzni? Da smo dovodili samo igrace koje smo mogli zajebat?
Jeste svesni da su nam djeca sve placala, sve! Jela po pekarama usput. Jeste svjwsni miliona i miliona kojw amo ddugovali, ili niste?
Znate li da su naa tjerali sa terena jer je neko uplatio termin s rajom?
Brzo zaboravljate virsle, jad i bijesu u klubu.
Nasa djeca danas odsjedaju u hotelima, repka trenira u kampu, igraci ljetuju na maldivima....
Feđa je spasioc fks, legenda veca od 90% "legendi" koje marke nisu htjele uloziti u klub
Jeste svesni da su nam djeca sve placala, sve! Jela po pekarama usput. Jeste svjwsni miliona i miliona kojw amo ddugovali, ili niste?
Nasa djeca danas odsjedaju u hotelima, repka trenira u kampu, igraci ljetuju na maldivima....
Feđa je spasioc fks, legenda veca od 90% "legendi" koje marke nisu htjele uloziti u klub
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ne znsm jesil pjan il drogiran, citaj. Nemoj dodavat svoje rijeci u moju pricu.Denchi je napisao/la:seljo je zavaljen a ti gledaš stvari na terenu...simidobar je napisao/la:[
Sloboda je 100 godina ista a seljo zavaljen ko mi nekad u Tanovo vrijeme, doveli super zvijezde za nasu ligu a nisu 3 utakmice odigrali kako treba.![]()
hoćeš da budemo bolji od Dinama čas pa da budemo poput slobode i kona
![]()
pa odluči se
Nemoj se uopste furat da si nesto namazan.
@zagor
Vec je neko spomenuo poprilican broj igraca sa ponudama. Kasno je spominjat kad odu.
Bolje me preskoci sa tim stavom...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Kakve nase crne legende, sve neke legende niko marke nije dao nit ista. Evo samo primjer Veleza, Vaha daje pare mjeceno, nez jel jos daje, Bajevic i sl.. Ko je nama ikad ista dao fol legende neke samo traze pare, bjezi bgt.Pantelija je napisao/la:Jeste vi svjesni da je gradimir gojer nekoliko puta trazio 2011, 2012 i 2013 da se pokrene stecaj naseg kluba? Jeate svjesni da smo svakom igracu ostajali duzni? Da smo dovodili samo igrace koje smo mogli zajebat?
Ko je nesto lose rekao za Fedju ?Pantelija je napisao/la:Jeste vi svjesni da je gradimir gojer nekoliko puta trazio 2011, 2012 i 2013 da se pokrene stecaj naseg kluba? Jeate svjesni da smo svakom igracu ostajali duzni? Da smo dovodili samo igrace koje smo mogli zajebat?
On je imao najbolje namjere, al nije jedini takav.
Jesil ti svjestan sta su Velezu radili pa eto prezivi.
Ne mogu da vjerujem o cemu raspravljam sa vama, ubjedjujete me da bi nestali bez Tana ?
Boze sacuvaj..
E cuj Gradimir Gojer trazio
Trazio sam i ja zlato al mi se nedade nesto.
Zadnja izmjena: simidobar, dana/u 08 jun 2019, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
belminhordas
- Kontakt:
Pregovaramo navodno sa makedonskim stoperom Gjokom Zajkovom.
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Rekla - kazala.Pantelija je napisao/la:Ti koji ga vole i vode pod navodnicima su doveli husrefa zspasili ga otkaza nakon 8, nakon goska itd. Napravili mu najbolju i najjacu ekipu u ligi. Ti koji ga " vole" stavljaju klauzulu da se treneru daje nakon otkaza 3 plate i to je kao problem nekome ko voli sarajevo vise od zivota. Stvarno?
Neko ko jedva čeka da se najuspješniji trener nogira napiše neku glupst u vezi uslova/dogovora/ugovora na relaciji uprava - trener, odmah se kačite kao da je uz to napisano priložio potpisan i ovjeren ugovor i postavio ga tu da svi vidimo.
Ne mora značit da nije istina ali mala je vjerovatnoća da takve informacije i detalji izlaze u javnost pogotov nakon što smo uvidjeli da više nema nikakvih mahalaških iz kluba.
Evo, mogu i ja sad napisat da Husref Musemić hoće raditi besplatno ali da mu dovedu igrače da napadne grupnu fazu. I šta sad treba da se ovi što za to da se ne mjenja stručni štab u svakom narednom svom postu ovo spominju, a da ne provjere tu informaciju odnosno da je uzmu zdravo za gotovo, jer im odgovara da svoje razmišljanje potkrijepe još više.
Boljeg nismo u stanju naći. I da jesmo, suludo je bilo kome drugom i razmišljati a pogotovo pomisliti nešto mjenjati.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Vodi sve čvrstom rukom, disciplina, predanost, on je trenerčina, ako je sve tako zašto bi rezultati došli u pitanje? Niko mu ne bi dao otkaz nakon 3 kola, to je vrijeme prošlo. Ako je on toliki kvalitet i trenerčina zašto se rezultat dovodi u pitanje i zašto mu je onda bitno hoćel dobit 3 plate, ili cijeli ugovor? A sve po postovima patetika i ljubav prema klubu. Opet uprava nije dovela, fali im nešto, loš teren, mlađi igrači loše odigrali, sunce, kiša, voda, vatra, pun mjesec, mlad mjesec, šta?Arnelv52 je napisao/la:To oko smanjenja otpremnine jeste problem. Nije problem u parama nego u tome da se slabi pozicija trenera.Pantelija je napisao/la:Ti koji ga vole i vode pod navodnicima su doveli husrefa zspasili ga otkaza nakon 8, nakon goska itd. Napravili mu najbolju i najjacu ekipu u ligi. Ti koji ga " vole" stavljaju klauzulu da se treneru daje nakon otkaza 3 plate i to je kao problem nekome ko voli sarajevo vise od zivota. Stvarno?BordoArmy88 je napisao/la:Osvojiš duplu, prvu u historiji kluba i onda levati nešto čekaju, još uvijek raspravljamo oko trenera....pa grob te **** tačno ne gumo biti veći dušmani po klub od nas samih tj. od onih koji ga vode i "vole"!
Husref je tip čovjeka koji sve vodi čvrstom rukom, zahtjeva visok nivo discipline i predanosti. Ako bi se otpremnina postavila tako kako bi se postavila dovoljno je da se par igrača umori od Husrefovih prevelikih zahtjeva i da odigra par lošijih utakmica. Budući da otpuštanje trenera ne bi bilo toliko skupo uprava bi mu uručila otkaz i time bi svi bili na gubitku.
Ovde je pitanje povjerenja tj. da li uprava sto posto vjeruje da je Husref pravi izbor? Ako vjeruju onda neka mu daju poluge sa kojima će on (na svoj način) moći iz ekipe izvući najviše moguće.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Odakle ti to?belminhordas je napisao/la:Pregovaramo navodno sa makedonskim stoperom Gjokom Zajkovom.
Vidim na tm-u da mu ugovor ističe krajem mjeseca.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije se naigrao u Belgiji a u Makedoniji je dosta igrao. Nije savršen ali bolje zvuči od Gavrića i Milanovića.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Simo velez nije imao ni 20% nasih dugova. Ispali su u drugu ligu i 3 godine tamo proveli. Eto sta je problem. Sarajevo za 70 ikusur godina nikad nije ispalo!
Da si upucen u situaciju oko pokrefanja stecaja ne bi ti smijesno bas bilo. Vjeruj mi. Niti bi slavio vise titulu ni kup. 4 trofeja od dolaska tana, SAMO toliko iakljucivo zbog NASIH ljudi u upravi koji su ga opljackali, zato i stoje klauzule kod trenera i igraca da se ne desi isto
Da si upucen u situaciju oko pokrefanja stecaja ne bi ti smijesno bas bilo. Vjeruj mi. Niti bi slavio vise titulu ni kup. 4 trofeja od dolaska tana, SAMO toliko iakljucivo zbog NASIH ljudi u upravi koji su ga opljackali, zato i stoje klauzule kod trenera i igraca da se ne desi isto
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Vodi sve čvrstom rukom, disciplina, predanost, on je trenerčina, ako je sve tako zašto bi rezultati došli u pitanje? Niko mu ne bi dao otkaz nakon 3 kola, to je vrijeme prošlo. Ako je on toliki kvalitet i trenerčina zašto se rezultat dovodi u pitanje i zašto mu je onda bitno hoćel dobit 3 plate, ili cijeli ugovor? A sve po postovima patetika i ljubav prema klubu. Opet uprava nije dovela, fali im nešto, loš teren, mlađi igrači loše odigrali, sunce, kiša, voda, vatra, pun mjesec, mlad mjesec, šta?[/quote]SarajevoJeBordo je napisao/la:quote="Arnelv52"]To oko smanjenja otpremnine jeste problem. Nije problem u parama nego u tome da se slabi pozicija trenera.Pantelija je napisao/la:Ti koji ga vole i vode pod navodnicima su doveli husrefa zspasili ga otkaza nakon 8, nakon goska itd. Napravili mu najbolju i najjacu ekipu u ligi. Ti koji ga " vole" stavljaju klauzulu da se treneru daje nakon otkaza 3 plate i to je kao problem nekome ko voli sarajevo vise od zivota. Stvarno?BordoArmy88 je napisao/la:Osvojiš duplu, prvu u historiji kluba i onda levati nešto čekaju, još uvijek raspravljamo oko trenera....pa grob te **** tačno ne gumo biti veći dušmani po klub od nas samih tj. od onih koji ga vode i "vole"!
Husref je tip čovjeka koji sve vodi čvrstom rukom, zahtjeva visok nivo discipline i predanosti. Ako bi se otpremnina postavila tako kako bi se postavila dovoljno je da se par igrača umori od Husrefovih prevelikih zahtjeva i da odigra par lošijih utakmica. Budući da otpuštanje trenera ne bi bilo toliko skupo uprava bi mu uručila otkaz i time bi svi bili na gubitku.
Ovde je pitanje povjerenja tj. da li uprava sto posto vjeruje da je Husref pravi izbor? Ako vjeruju onda neka mu daju poluge sa kojima će on (na svoj način) moći iz ekipe izvući najviše moguće.
Ma odakle dolazi to za 3 plate ? Jel u onih 20 miliona budjeta kojim ne mozemo sacuvat ni svoje najbolje igrace ?
U ovom slucaju nije do Husrefa, nigdje ne postoji ta izjava o 3 il 55 plata, ovo je propust uprave.
Ne trebaju nam mahalske al ne trebamo bit ni S. Koreja.
Nema planova, ambicija, a informacije su povrsne i neodredjene, bezveze nervozu ljudima nabijaju.
@Pantelija
Braca moj to su sve nagadjanja, sta bi bilo kad bi bilo. Koliko znam Celik je bio u najgorim go*nima sto se tice dugova.. I oni prezivise.
-
belosevic28
- Kontakt:
Meni je legenda onaj koji mi je klub spasio stecaja ili da budemo nivo klubova koji strepe za licencu i duguju sve i svasta...
Legenda je Hase, pokoj mu dusi. Legenda je Keli. Husref je covjek koji je ispisao historiju kluba.
Sce ostalo je suplja !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Zato što bi igrači prije ili kasnije shvatili da trenera ne dijeli mnogo od otkaza. Živiš u vrijeme igrača čiji su roditelji odvajali od usta da bi njihovi sinovi živjeli k'o kraljevi (nerijetko su roditelji ti koji su toj djeci kupovali prvi auto itd.). Mnogi takvi igrači nisu naviknuti na pritisak koji nosi život, u kombijaciji sa igračima koji su došli ovde da lagano odrade pokoju utakmicu do kraja karijere imaš recept za bunt.SarajevoJeBordo je napisao/la: Vodi sve čvrstom rukom, disciplina, predanost, on je trenerčina, ako je sve tako zašto bi rezultati došli u pitanje? Niko mu ne bi dao otkaz nakon 3 kola, to je vrijeme prošlo. Ako je on toliki kvalitet i trenerčina zašto se rezultat dovodi u pitanje i zašto mu je onda bitno hoćel dobit 3 plate, ili cijeli ugovor? A sve po postovima patetika i ljubav prema klubu. Opet uprava nije dovela, fali im nešto, loš teren, mlađi igrači loše odigrali, sunce, kiša, voda, vatra, pun mjesec, mlad mjesec, šta?
Zašto klub uopće računa sa tim da će Husref dobiti otkaz? To ne bi trebalo uzimati ni u razmatranje, niti su to najbolje poslovne prakse bilo gdje u svijetu. Evo ti ugovor na 24 mjeseca (koliko se valjda špekuliše) i računamo da ćeš odraditi tih 24 mjeseca, kratko i jasno.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Unosi se opet nemir na forum, nije ni meni svejedno što još nema pojačanja kako treba, al' vjerujem da će biti. Volio bih da objave negdje naše planove za naredni period, šta ciljamo, da li se okrećemo mladim igračima ili čemu već.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
belminhordas
- Kontakt:
Biti će ljudi pojačanja i Husref ostaje džaba se brinete oko toga.
Gavrić i Letić su potpisali, doće 2 štopera...
Gavrić i Letić su potpisali, doće 2 štopera...
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
To je ta ljubav koju osjeca... "Ja volim Sarajevo vise od svog zivota"SarajevoJeBordo je napisao/la:Husref ne želi da mu se isplate samo 3 plate u slučaju otkaza koji bi slijedio ako ne napravi rezultat. Tako da te bajke i patetiku "nisu pare problem" batalite. Nismo mi Real Madrid da mu prije početka prelaznog roka sastavimo ekipu pa da onda kaže eh sad ću potpisat.Pitaristok je napisao/la:Bravo, eto sve si reko, dakle čeka se da se izjasni nam o olanovima za next sezonu odnosno koliko ce para dati.BordoSarajevo je napisao/la:Najveća glupost je da Husref hoće bogovsku platu i da se oko toga ne mogu dogovorit. Nisam upućen u te pregovore i za to odugovlačenje, al smijem glavu dat da je plata i novac najmanji problem i da se o tome najmanje pričalo.
Hoće čovjer još bolju ekipu, hoće ponovit prethodnu sezonu, cilj je ne osramotit se u evropi i odigrat u istoj što je više moguće utakmica. Hoće još bolje Sarajevo, sigurno ima plan, a nakok ovakvom Sarajeva, to bolje bi sigurno napravilo iskorak.
I ovo da hus trazi vise para je suplja
A malo mu 40-50k u slucaju otkaza
- Orangina85
- Kontakt:
Dosta ljudi ne zna da je stacaj bio pokrenut...znaju oni koji su isli "razgovarati" sa stecajnim upravnikom i sam stecajnj upravnik. Sarajevo vise nije imalo zivota u sebi niti je imalo imovine da pregrmi taj proces.Pantelija je napisao/la:Simo velez nije imao ni 20% nasih dugova. Ispali su u drugu ligu i 3 godine tamo proveli. Eto sta je problem. Sarajevo za 70 ikusur godina nikad nije ispalo!
Ovo je notorna glupost da su opljackali nasi ljudi Tana...dvije stvari su tu jako bitne. Prva jeste da Tana nisu interesovale titule i to je jasno dao do znanja. To mogu potvrditi i neki treneri iz Akademije koji su prisustvovali kada je Ken rekao da se mora objasniti navijacima da nije problem da Sarajevo zavrsi peto. Tanov odnos prema fudbalu kao biznisu pokazuje i postavljanje Kena da vodi sve klubove a koji mu je prethodno vodio hotele i zastupnistvo za auta u Engleskoj.
Druga jeste da se radilo o nesposobnim ljudima da iznesu stvar na veci nivo i da se profesionalizira klub. Evo uzmite izvjestaj koji navodi ukupna Tanova davanja od dolaska i podijelite na godine otkad je tu. Iz toga izbijte izgradnju butmira i budzet Akademije koji iznosi cca 700 hiljada godisnje. Dolazi se do toga da nikakve ogromne pare nisu ulazile u klub pa da je zavrnuta pipa. Tan je davao toliko da pokrije poslovanje kluba. Objavljena cifra u izvjestaju govori u prilog tome svemu.
Volim,volim,volim,volim SARAJEVO!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, kupus army, pitar9876, Vanja8 i 61 gost.