TacnoRicciardo: Verstappen je brži od Vettela
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Nerminovic
- Kontakt:
Kolilo god mrzio Bottasa prošle godine, toliko bih volio da sad razvali Hamiltona. 
"We need to suffer. And we need to fight."
Ferari dobar na drugom i trecem treningu.
Nemoguce je to, pravi se podloga s njim za Ocona koji ja mislim sjeda za vozilo iduce godine da bude vodonosa crncu. I ako bude egal ova sezona izmedju njih dvojice nastelit ce se bivsem prvaku ne bi li stigao Schumija. Koji je za njeg Tito.Captain4 je napisao/la:Kolilo god mrzio Bottasa prošle godine, toliko bih volio da sad razvali Hamiltona.
Jel gledao neko treninge,postoji li neka sansa za zanimljivom utrkom da ne gledam dzaba.
Ibogami brutalan krug Vettela. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
ajd neka se i ovo desilo 
Ma Merc ih malo pusta da sezone nebi bila dosadna, iduce dvije opet dobiva Placipicka, Pa onda jednu Bottas i tako u krug!
u kojem krugu ce se zavrtit Spinmaster sutra?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kad popije lijekove najbrzi vozac na gridu 
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Seb se probudio, harden na aparatima. 
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
:aparati:
Ferr vrlo lahko može na startu do 1-2 odmah, ako Seb krene dobro zatvarati Haniltona. 
A može i do 2-3 ili čak gore. 
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Seb ce vrlo vjerovatno zatvoriti Leca po obicaju.Captain4 je napisao/la:Ferr vrlo lahko može na startu do 1-2 odmah, ako Seb krene dobro zatvarati Haniltona.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Nadam se da su naučili nakon Italije šta treba raditi.
Nek' izbaci i sebe i britanskog cigića. Najbolji scenario.messilla je napisao/la:A može i do 2-3 ili čak gore.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Mokes je napisao/la:Nek' izbaci i sebe i britanskog cigića. Najbolji scenario.messilla je napisao/la:A može i do 2-3 ili čak gore.
Biće zanimljivo pratiti koliko će ovi na softu izdržati, ako pukne soft brzo Bottas i Max su u prednosti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.