Hajde kod nas
Najbolji golman lige
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
A gdje vidis da nisam zadovoljan?Bezideja je napisao/la:Eto otisli su, sta sad nisi zadovoljan sto je otisao? De skontaj se sta hoces?LjoZee je napisao/la:Kontradiktornost 837372 put.kerimatomic1921 je napisao/la:Pa sta je presjenice![]()
Nije lijepo, nimalo ugodno.. na hajr
Prvo je rekao da ce otici pa onda kako su ostavke tu, ali planirano je da dalje radi ova ekipa i sad opet ide. Neka mu je sa srecom.
https://sportsport.ba/fudbal/manijaci-n ... car/321993
Eto Manijaka na Skupstinu
Kolko znam to za CAS je vec otislokerimatomic1921 je napisao/la:Joj lijepo vrijeme kada nisam znao ni ko je sekretar ni predsjednik ni administracija ni koji ****. Nije ovo neka katastrofa sto je Selimovic otisao, ali nekako je generalno stvorena losa slika. Doduse, covjek je posteno rekao da ce otici ukoliko ne izborimo Evropu - sto znaci da su odustali od tuzbe u UEFI i CAS-u.
Ja se iskreno nadam da ce se na skupstini posloziti kockice samo u najboljem interesu za Zelju.
Ne bih ni ja volio ovoga Selimovica (pivara), nije to osoba poput Badzaka da je deklarisani navijac Zelje i da znas da ce ucini sve u svojoj moci da klub napreduje. Cinjenicno stanje je da sve sto je dohvatio - propalo je. Samo je pitanje ako ne moze on, ko moze i ko hoce? Sve vise naginjem na stranu gdje mislim da bez veceg privatnog kapitala mi nemamo sta traziti ni u ovoj kukuruz ligi. Pare su uvijek broj 1, period ljubavi i fudbalske romantike je davno zavrsen, a simboli tog pristupq su sušne godine sto se trofeja tice (Totti, Gerrard, De Rossi, onaj poljak sto dzaba igra i slicno).
Na hajr i na dobro, ja vjerujem da cemo se mi šibati za prvo mjesto sljedece godine, babuka je to ipak.
Ma ovo ti je sad vec gotovo, tj raspad sistema. Niti ima ljudi, niti ima para a Boga mi ni vremena. Za mjesec se ne moze nista uraditi, sto je unisteno za 4 godine.kerimatomic1921 je napisao/la:Joj lijepo vrijeme kada nisam znao ni ko je sekretar ni predsjednik ni administracija ni koji ****. Nije ovo neka katastrofa sto je Selimovic otisao, ali nekako je generalno stvorena losa slika. Doduse, covjek je posteno rekao da ce otici ukoliko ne izborimo Evropu - sto znaci da su odustali od tuzbe u UEFI i CAS-u.
Ja se iskreno nadam da ce se na skupstini posloziti kockice samo u najboljem interesu za Zelju.
Ne bih ni ja volio ovoga Selimovica (pivara), nije to osoba poput Badzaka da je deklarisani navijac Zelje i da znas da ce ucini sve u svojoj moci da klub napreduje. Cinjenicno stanje je da sve sto je dohvatio - propalo je. Samo je pitanje ako ne moze on, ko moze i ko hoce? Sve vise naginjem na stranu gdje mislim da bez veceg privatnog kapitala mi nemamo sta traziti ni u ovoj kukuruz ligi. Pare su uvijek broj 1, period ljubavi i fudbalske romantike je davno zavrsen, a simboli tog pristupq su sušne godine sto se trofeja tice (Totti, Gerrard, De Rossi, onaj poljak sto dzaba igra i slicno).
Na hajr i na dobro, ja vjerujem da cemo se mi šibati za prvo mjesto sljedece godine, babuka je to ipak.
Misimovic se po mom ponasao kao Kaiser, napravio je stvarno super stvari sto se tice infrastrukture, to nam svaki klub u ligi zavidi, ali covjek se zavadio sa svakim i bio je dosta tvrdoglav. Pojma nema o fudbalu a izabrao je pogresne ljude da se pitaju za sportska pitanja.LjoZee je napisao/la:Ili da dodju neki ljudi koji bas vole Zelju, sposobni za ovu vrstu posla, predani i da iznesu sve sta i kako se radilo u klubu i kad. Mozda bi i morali zrtvovati jednu sezonu, ali da se vrati povjerenje, da se neki najprilagodniji sistem napravi pa polako. Ali, problem je sto ovdje u Bosni nema puno takvih. Misimovic kao poceo pa umislio da je Zeljo njegov samo i bit je kako on kaze. Nema toga ili svi ucestvuju u svojim sferama ili nece niko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.