FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
mak _o33 krv nije voda !
vuce te srce Listici!! 
A i glupa vam je rasprava. Hiljade puta sam cuo skandiranje od strane Skripare ..ajmo ajmo ajmo ustase...sta je sad problem??
Ljudi se sami deklarisu kao simpatizeri svega toga i sade problem to napisati,dvolicno u najmanju ruku.
A utakmica se primice,suncan dan,sve predispozicije za jos jedno dobro hordanje i pobjedu nasega tima
. Samo hrabro i borbeno do pobjede.
Ljudi se sami deklarisu kao simpatizeri svega toga i sade problem to napisati,dvolicno u najmanju ruku.
A utakmica se primice,suncan dan,sve predispozicije za jos jedno dobro hordanje i pobjedu nasega tima
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Svi na utakmicu ko mogne a ne dodje zbog tv prenosa dabogda nikad vise ne mogao na kosevo otici !
- Megamon
- Kontakt:
Sretno nam danas
Igrajte za Vedrana!
Igrajte za Vedrana!
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Komsinice sretno vam danas protiv sirokog,nadam se da se vidimo u finalu 
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
hvala , al svi znamo da cete svim srcem navijati za sirokiBLU SKY je napisao/la:Komsinice sretno vam danas protiv sirokog,nadam se da se vidimo u finalu
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Hoce li igrati keno? zna li iko?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Spreman je za mec,na Mirzi je sad dali ce ga odma staviti u prvih 11 s obzirom da pauzira vec par utakmica,vidjecemoBernardBarnjak je napisao/la:Hoce li igrati keno? zna li iko?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Žeton vire ti malo nogicemak_033 je napisao/la: naprijed siroki![]()
Imali ko link za današnju utakmicu
hvala
hvala
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
hvala jarane
nije potrebno vređanjeedin_tm87 je napisao/la:Zasto to govoris, moj stari uvijek ide kad nema TV prenosa, on nije navijac, sram te bilo, dzubre jedno, cobane.Samo F.K.S !! je napisao/la:Svi na utakmicu ko mogne a ne dodje zbog tv prenosa dabogda nikad vise ne mogao na kosevo otici !
Sta je ovo ..prazan stadion ..Jel iko vise na ove utakmice Sarajeva ??...Ako ovo nije derbi neznam sta je..
A što vam ne radi ovaj link? Možda samo prikupljate lišne podatke ljudi a onda se na ekranu pojavi nemogućnost prikazivanja. Pri tome ne brišete podatke koje ste dobili.
A đe da znam?!
Ovo je cista namjestaljka sta radi onaj Nijaz Brkovic on svog omiljenog suca stavlja da mu sudi najmrzem klubu. Prvi put ce navijaci Sarajeva vidjet sta je posteno sudjenje a ne ono sto su oni dosad imali prosjek penal po utakmici...Hoce ih patit ovaj Rado Vukasovic zvani Plavi momak
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
HAJDE HAJDE SAMO ZABI GOOOOOOL
- moustapha
- Kontakt:
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Nisi ti kriv sto si nepismen.Vidis da je lik napisao da bi prvi put u zivotu volio da vas Sarajevo dobije.Nigdje nije spomenuo da nebi volio.ŠB.TRN je napisao/la:Na stranu sto nas nazivas Ust asa ma ali kako glup post.Ne bi volio da Torpedo dobije a volio bih da nas izbace ?????Kako maloumnomangupp je napisao/la:prvi put u zivotu da bih volio da torpedo dobije, samo da one ust.. izbace![]()
![]()
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- nikad_izvini
- Kontakt:
Nema krova, nema navijanja
Dominira lik sa mikrofonom 
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 18 gostiju.