FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jesmol se raspali i ako nismo kad cemo 
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Muminović ode 99% ali bez ikakvog obeštećenja
Sarajevo ga je tražilo ali će u Zrinjski vjerovatno
Kaže mi jedan čovjek da trebaju doći 2 igrača iz Dinama na posudbu i jedan iz partizana pa ćemo vidjeti
Sarajevo ga je tražilo ali će u Zrinjski vjerovatno
Kaže mi jedan čovjek da trebaju doći 2 igrača iz Dinama na posudbu i jedan iz partizana pa ćemo vidjeti
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
Ko će to plaćat sve?
Il će Smajić posudit
Imamo li mi svoje djece te, kad već nema ambicija nikakvih
Il će Smajić posudit
Imamo li mi svoje djece te, kad već nema ambicija nikakvih
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma i prosle godine ako se ne varam Smajic je tako bombao.
Prvo sto ih nece dovesti, drugo sto vjerovatno nemaju veze, a skupi.
Prvo sto ih nece dovesti, drugo sto vjerovatno nemaju veze, a skupi.
20 postova razglabate o katarakti i njegovom životu, to je poenta klosaru.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Jedino je Rastoka dogovoren. Ovo je sve ostalo probni balon menadzera. Dizanje cijena kod pregovora. Ako s nekim pregovaraju, u startu imaju to da je na listi zelja Slobode, bla bla... 
Niko, niko, samo Sloboda
-
Sariel1987
- Kontakt:
Bilo je to ako prodaju oni svog.katarakta je napisao/la:Ranije je nesto bilo za Sarajevo. Lova i igraci neki. Vidjet cemo hoce li sta od toga bit
Sad..
- Beduin
- Kontakt:
Posra nam se Azir u facu. Nabijem Zrinjski na tuki i zelim da se raspadnu i nestanu kao klub. Ne znam je li vise mrzim njih ili Siroki, a skoro blizu mi postaju i nase Uprave koje iz godine u godinu nas unistavaju, haram im bilo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Zato Beganovica sad moramo prodat, inace smo ga popusili
Niko, niko, samo Sloboda
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Sta je to, bas je za Azira potvrđeno? Nek ga dadnu Zrinjskom i uzmu 20% od sljedece prodaje, bolje i to nego dzaba, a ruzno je od njega to. Dijete Slobode, istrpili su te kad si pravio djecije greske i sranja, halalili jednu sezonu zbog povrede i onda znas u kakvom je klub stanju i sve i ti ides dzaba, a znas iako potpises ugovor da ces dobiti ponude i da ces otici.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Al će on dobit manje repa. Svako kome je Sloboda valjala a on je ispali želim da pokida ligamente pa nek ga trpe u Sarajevu, Želješčaru i Zrinjskombhpremierliga12 je napisao/la:Sta je to, bas je za Azira potvrđeno? Nek ga dadnu Zrinjskom i uzmu 20% od sljedece prodaje, bolje i to nego dzaba, a ruzno je od njega to. Dijete Slobode, istrpili su te kad si pravio djecije greske i sranja, halalili jednu sezonu zbog povrede i onda znas u kakvom je klub stanju i sve i ti ides dzaba, a znas iako potpises ugovor da ces dobiti ponude i da ces otici.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Propustio je Azir već jednom priliku da ode u inostranstvo bez obestecenja.
Kako god, ovdje je Sloboda najviše kriva jer se dovodimo u situaciju da igramo na kartu emocija kod igrača i da eto potpiše novi ugovor jer voli Slobodu. To se na prošloj ljetnoj pauzi trebalo odraditi i dati novi ugovor sa većom platom i lagano reci ako ne potpišes držimo te do kraja ugovora i treći si golman, a ako potpišes prvi si golman i nećemo praviti problem prilikom transfera. I opet naglašavam dobro momka platiti, a ne da naši talenti za male pare igraju dok stare ohrdine dobijaju najviše novca u ekipi.
Mi smo krivi i niko drugi, ako ode nek mu je sa srećom. Opet ce on supak ispasti, ali mislim da prvo u nama (odnosno upravama Slobode) treba tražiti krivca.
Kako god, ovdje je Sloboda najviše kriva jer se dovodimo u situaciju da igramo na kartu emocija kod igrača i da eto potpiše novi ugovor jer voli Slobodu. To se na prošloj ljetnoj pauzi trebalo odraditi i dati novi ugovor sa većom platom i lagano reci ako ne potpišes držimo te do kraja ugovora i treći si golman, a ako potpišes prvi si golman i nećemo praviti problem prilikom transfera. I opet naglašavam dobro momka platiti, a ne da naši talenti za male pare igraju dok stare ohrdine dobijaju najviše novca u ekipi.
Mi smo krivi i niko drugi, ako ode nek mu je sa srećom. Opet ce on supak ispasti, ali mislim da prvo u nama (odnosno upravama Slobode) treba tražiti krivca.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Jašta je nego šupak, povrijedio se, oporavljao se, ništa mu nije falilo i kad se oporavio ode. Mada J*** i upravi mater.
Pun mi više **** naše djece, samo nas Darko nije zajebo. Treba bit pametan i zajebat njih na vrijeme jer 96% fudbalera su ojebine koje će se ispalit za 70 KM i nemaju ni sekunde lojalnosti.
Pun mi više **** naše djece, samo nas Darko nije zajebo. Treba bit pametan i zajebat njih na vrijeme jer 96% fudbalera su ojebine koje će se ispalit za 70 KM i nemaju ni sekunde lojalnosti.
Upravo mi i jest poenta da ih ne treba gledati kao našu djecu nego na vrijeme razmišljati kako bi mi bili ti koji kontrolišemo situaciju. A ne da dodjemo u situaciju, kao što je sada, da igramo na kartu da je naše dijete, da smo ga istrpili kod grešaka, trpili ga i tokom ozlijede isl.Penaltiky je napisao/la:Jašta je nego šupak, povrijedio se, oporavljao se, ništa mu nije falilo i kad se oporavio ode. Mada **** i upravi mater.
Muka mi brate više, svaki put nas isfuraju naša djeca a mi nikako da naučimo lekciju da ih na vrijeme uslovljavamo, dok su još niko i ništa.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Mada i to je mač s dvije oštrice, jer su fudbaleri glupi ko **** i dosta naše djece će potpisat ugovor, i furat okolo drkat ****, cuclat ona crijeva sjebat sebi karijeru al cuclat klub godinama.
- Beduin
- Kontakt:
Vrlo moguce da ode, skoro 100%. To im i ja zelim od srca, ukoliko u ovakvim situacijama ne zele produziti ugovor kad si ih ovoliko istrpio, povrede, greske, i onda nakon povrede kad zna da je i dalje prvi golman ne zeli produziti (ako mu se ponudi bolji ugovor?).Penaltiky je napisao/la:Al će on dobit manje repa. Svako kome je Sloboda valjala a on je ispali želim da pokida ligamente pa nek ga trpe u Sarajevu, Želješčaru i Zrinjskombhpremierliga12 je napisao/la:Sta je to, bas je za Azira potvrđeno? Nek ga dadnu Zrinjskom i uzmu 20% od sljedece prodaje, bolje i to nego dzaba, a ruzno je od njega to. Dijete Slobode, istrpili su te kad si pravio djecije greske i sranja, halalili jednu sezonu zbog povrede i onda znas u kakvom je klub stanju i sve i ti ides dzaba, a znas iako potpises ugovor da ces dobiti ponude i da ces otici.
Ali i tu je kriva Uprava koja je trebala produziti mu ugovor jos prije godinu dana.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ko mu je menadžer? On i ide jer ga menadžer nagovara, ako izbaci obeštećenje za Slobodu iz kombinacija onda njemu više ostaje logično.
Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 09 jun 2019, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
Uprava ima stav ko ne produzi klupa ga ceka prema tome koji god igrac nece da produzi ili se ne proda onda KLUPA 6 ili 12 MJESECI NEMA % NITI STA DRUGO
Ma upravu si i to, lakše je o tome pisati nego uraditi. Zato u upravi ne smiju sjediti mutavci (sa parama ili bez njih) , kao što je kod nas slučaj, nego sposobni ljudi koji imaju slifa za ovo.Penaltiky je napisao/la:Mada i to je mač s dvije oštrice, jer su fudbaleri glupi ko **** i dosta naše djece će potpisat ugovor, i furat okolo drkat ****, cuclat ona crijeva sjebat sebi karijeru al cuclat klub godinama.
Opet kad bi ih "prisilili" da potpišu novi ugovor, moglo bi se procuti, pa da ti naredni talentovani igrači iz OP ne žele potpisati nikakav profesionalni ugovor.
Opet ima lijeka za sve, psiholozi u timu da razgovaraju s igračima i objasne im da ne cuclaju onaj slauf i ne zajebaju se okolo makar dok su mladi, sposobna uprava i stručni štab koji bi bio u redovnlm kontaktu sa igračima i roditeljima talentovanih igrača u OP gdje bi im govorili kako ozbiljno računamo na njih i kako im u pravo vrijeme želimo, dati priliku u seniorskom timu (u suštini ništa ne bi slagali).
Jbg na kraju se svede da ti treba funkcionalan klub i sposobni ljudi da nam se ne dešavaju ovakvi propusti, a nemamo toga.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
Sariel1987
- Kontakt:
Sta ima za begana??katarakta je napisao/la:Zato Beganovica sad moramo prodat, inace smo ga popusili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.