Znam da neće svašta,,, zato te molim da ti pošalješGunnerS je napisao/la:Neče ni oni svaštaUnica_Liverpool_ je napisao/la:GunnerS je napisao/la: Pa tebi se javljaju, ti im javi
Ne smijem,,, ukraće me

@Lily, nije valjda nešto ozbiljno ?!

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Znam da neće svašta,,, zato te molim da ti pošalješGunnerS je napisao/la:Neče ni oni svaštaUnica_Liverpool_ je napisao/la:GunnerS je napisao/la: Pa tebi se javljaju, ti im javi
Ne smijem,,, ukraće me

@Lily, nije valjda nešto ozbiljno ?!

Trebal' pomoćLily je napisao/la:Ma ne, obicna viroza i neka cudna depresija.GunnerS je napisao/la: @Lily, nije valjda nešto ozbiljno ?![/i]

*p!p!t@* je napisao/la:@Lily To te @Hairlija ostavio ?

Eh, ja se taman ponadao da će i mene krenut ljubav na forumu. Vidim svak ima "svoju" ovdje samo mene niko nečeLily je napisao/la:
@Gunners, hehe ne treba hvala. Ovo samo dobra muzika izlijeciti moze a i da se desi nesto u sto cisto sumnjam.
 heheh...
 heheh... *p!p!t@* je napisao/la:Ejs sad....
Mozes ti glumiti kolko hoces...
Sve se vidi

Mogu ti rec' da sam pomislila da si mi rodjak
 Mogu ti rec' da sam pomislila da si mi rodjak   I on je u Sarajevu, za Arsenal navija i ima Ajlu
 I on je u Sarajevu, za Arsenal navija i ima Ajlu   Al' on fax zavrsio.
 Al' on fax zavrsio.  
Lily je napisao/la:@Gunners, imas ti AjluMogu ti rec' da sam pomislila da si mi rodjak
I on je u Sarajevu, za Arsenal navija i ima Ajlu
Al' on fax zavrsio.
 Ma šalim se... Uh, fin ti taj rođak
  Ma šalim se... Uh, fin ti taj rođak  Da nije moj duplak ( osim fax-a )
 Da nije moj duplak ( osim fax-a )  hehehe
 heheheZnamGunnerS je napisao/la:Lily je napisao/la:@Gunners, imas ti AjluMogu ti rec' da sam pomislila da si mi rodjak
I on je u Sarajevu, za Arsenal navija i ima Ajlu
Al' on fax zavrsio.
Ma šalim se... Uh, fin ti taj rođak
Da nije moj duplak ( osim fax-a )
hehehe

hehehe ( sad će napadi uslijedit hehe )
 hehehe ( sad će napadi uslijedit hehe )GunnerS je napisao/la:Trebal' pomoćLily je napisao/la:Ma ne, obicna viroza i neka cudna depresija.GunnerS je napisao/la: @Lily, nije valjda nešto ozbiljno ?![/i]

@Unica pa maloprije si govorio da majestic24 pošalje, što sad ja.. Uostalom, tebi se javljaju
majestic24 je napisao/la:Sta mislite da li ce nam u ponedeljak ukinuti vizni rezim???
Znate li vi kako nastaje zemljotres???legenda reala je napisao/la:ma trebali bi ukinuti ,vala red je više
šta to kod vas danas zemljotres ,kod nas bio sinoć u dva sata ,to trese ko lud
Što to nebi znali ?!majestic24 je napisao/la:Znate li vi kako nastaje zemljotres???legenda reala je napisao/la:ma trebali bi ukinuti ,vala red je više

Tacnije maloprije i to ne jedan nego dva u vremenskom razdoblju od 2 minutelegenda reala je napisao/la:ma trebali bi ukinuti ,vala red je više

Ne može se piše odvojenoGunnerS je napisao/la:To hoš' vidjet šta če bit samnom pa onda da ti kasnije, e nemože

Kakve veze imaju muslimane s viznim rezimom. Bas imas neke cudne zakljuckemajestic24 je napisao/la:Znate li vi kako nastaje zemljotres???legenda reala je napisao/la:ma trebali bi ukinuti ,vala red je više
Pipita,slazem se s tobom. I ja mislim da nam p.ckice nece ukinuti vize. Danas muslimane niko nevoli.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.