Ronaldo al da ne zabije golBoixosNois1899 je napisao/la:van Dijk ili Ronaldo...
UEFA Nations League 2018/19
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: UEFA Nations League 2018/19
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Covjek za velike tekme i veceras rjesava i donosi svojoj reprezentaciji jos jedan trofej. 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BosniaBoston
- Kontakt:
U 27 finala 19 golova i 2 asistencije.Spadnu mu statistike na edin dzeko level.Malo bolji golgeterski ucinak i malo losiji asistentski od prosjeka bosanskog dijamantaKaunas je napisao/la:Covjek za velike tekme i veceras rjesava i donosi svojoj reprezentaciji jos jedan trofej.
#Punoljetstvo
Kako se ti odmah upecaš.BosniaBoston je napisao/la:U 27 finala 19 golova i 2 asistencije.Spadnu mu statistike na edin dzeko level.Malo bolji golgeterski ucinak i malo losiji asistentski od prosjeka bosanskog dijamantaKaunas je napisao/la:Covjek za velike tekme i veceras rjesava i donosi svojoj reprezentaciji jos jedan trofej.
15.10.2013.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Moram maloKaunas je napisao/la:Kako se ti odmah upecaš.BosniaBoston je napisao/la:U 27 finala 19 golova i 2 asistencije.Spadnu mu statistike na edin dzeko level.Malo bolji golgeterski ucinak i malo losiji asistentski od prosjeka bosanskog dijamantaKaunas je napisao/la:Covjek za velike tekme i veceras rjesava i donosi svojoj reprezentaciji jos jedan trofej.![]()
#Punoljetstvo
Kakav ti je to potpisBosniaBoston je napisao/la:U 27 finala 19 golova i 2 asistencije.Spadnu mu statistike na edin dzeko level.Malo bolji golgeterski ucinak i malo losiji asistentski od prosjeka bosanskog dijamantaKaunas je napisao/la:Covjek za velike tekme i veceras rjesava i donosi svojoj reprezentaciji jos jedan trofej.
Nije valjda alem otišao na vječita lovišta sa svojim motorom
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nije vratio se hvala Bogu.Samo bio je nakratko banovan pa potpis cuvam kao spomen na brutalni dogadajOsim13 je napisao/la:Kakav ti je to potpisBosniaBoston je napisao/la:U 27 finala 19 golova i 2 asistencije.Spadnu mu statistike na edin dzeko level.Malo bolji golgeterski ucinak i malo losiji asistentski od prosjeka bosanskog dijamantaKaunas je napisao/la:Covjek za velike tekme i veceras rjesava i donosi svojoj reprezentaciji jos jedan trofej.
Nije valjda alem otišao na vječita lovišta sa svojim motorom
#Punoljetstvo
Evo vidimBosniaBoston je napisao/la: Nije vratio se hvala Bogu.Samo bio je nakratko banovan pa potpis cuvam kao spomen na brutalni dogadaj
Slabo navraćam otkako Giannis ispade, samo da pohvalim babu Kawhia i eto
Odosmo u off, slobodno se vratimo na temu, ja ću početi:
Engleska
gledam tenis i fudbal usput, ne kontam što nije bio go za engleze?
Sterling smeće precijenjeno, neka se zahvali Pepu što se našao u Cityu inače bi bio udarna igla Tranmer Roversa, syebo Trentu 4 asistencije
- Ponos Torina
- Kontakt:
Koji smor od utakmice isto kao da sam se prebacio sa nase utakmice protiv Finske na ovu..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Faul u napadu, po meni opravdano poništen gol.jestamaji je napisao/la:gledam tenis i fudbal usput, ne kontam što nije bio go za engleze?
Koliko god utakmica bila dosadna englezi su mogli dosad 10 golova dati, samo Rahim ima 5 promašenih velikih prilika.
Još samo fali da ih švicarci uzmu na penale.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Da imaju nekog umjesto kloca Sterlinga rutinski bi ovo završili.England have created 9 chances today, 6 have came from Trent Alexander-Arnold.
-
JamieLannister
- Kontakt:
Sterling je zesca prevara od igraca i danas se to vidjelo.
Sterling je idealan primjer koliko je Pep zapravo veliki trener.Osim13 je napisao/la:Sterling smeće precijenjeno, neka se zahvali Pepu što se našao u Cityu inače bi bio udarna igla Tranmer Roversa, syebo Trentu 4 asistencije
Od njega je uspio napraviti ozbiljnog klupskog igraca koji zabija i asistira, doduše samo u njegovom sistemu al eto...cim obuce neki drugi dres, Rahimaga se pretvara u Duljevića
-
JamieLannister
- Kontakt:
Van Dijk i Ronaldo u borbi za zlatnu loptu

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Liga nacija malo bitnije takmičenje od Kirin Kupa.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
BosniaBoston je napisao/la:Ronaldo al da ne zabije golBoixosNois1899 je napisao/la:van Dijk ili Ronaldo...
A gdje ćeeeeš
Kako će ga bacit Rona na usta sad samo zbog ovog posta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.