Bio se vec vratio na stazu. Ham pored njega bio. Ovaj mu se ubacio u putanju, a dosta sporiji od njega bio. Lewis bi vjerovatno prosao tu.bavarian_bk je napisao/la:Vraćao se lik na trkaću putanju, bio ispred Hamiltona u svakom slučaju, ne znam na osnovu čega 5 sekundi kazne?
Po čemu je vama zaslužena kazna?
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Jbo majku nije im dosta što su brzi u svakom segmentu nego i ovo,kurko bi bilo isto da je situacija drugačija sjetimo se šta je Bottas prošle godine radio......
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ovo nije trkanje, fuj.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Jos kad ga i Lec uzme sad lol
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Šta ja rekoh,ovaj Hamilton supak samo cekao...SF6 je napisao/la:Ma nema pritiska jer nije da su bas egal, brzi je Hamilton drama. Pojest ce gaemir18 je napisao/la:Treba za gume uvesti konkurenta pireliju ovako je sve moguće tu..
Da vidimo sad svabu dal će opet prsnuti pred pritiskom..
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
-
Nerminovic
- Kontakt:
ali zamisli sad gledas F1 prvi put i ovo je 5 sek kazna
pa ja bi odma ugasio cuj trkanje

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Pogledaj snimak druže. Ni u jednom trenutku nije bio pored njega ni sa pola bolida a kamo li cijelom dužinom bolida.Kanye je napisao/la:Bio se vec vratio na stazu. Ham pored njega bio. Ovaj mu se ubacio u putanju, a dosta sporiji od njega bio. Lewis bi vjerovatno prosao tu.bavarian_bk je napisao/la:Vraćao se lik na trkaću putanju, bio ispred Hamiltona u svakom slučaju, ne znam na osnovu čega 5 sekundi kazne?
Prošao bi Hamilton svakako da mu se Vettel skloni i naguzi kao i svi ostali.
-
Bundesliga
- Kontakt:
P.icka Hamilton trazi neku dodatnu snagu, ko da vozi ficu 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ima Ferrari pravo na žalbu ova kazna mora biti ukinuta!
Stroll hail
Druže,jeste Ham.bio brži ali nije bio pored nego iza,da je pored pa Seb fizički nebi mogao ići u stranu.Pa to je sport, to je trkanje,tako se ubija sav sportski segment..pa jesi li ti gledao trke iz doba Sene,Prosta,Bergera,pa to se svakodnevno radilo...to su potezi koji nisu kamikaza..Kanye je napisao/la:Bio se vec vratio na stazu. Ham pored njega bio. Ovaj mu se ubacio u putanju, a dosta sporiji od njega bio. Lewis bi vjerovatno prosao tu.bavarian_bk je napisao/la:Vraćao se lik na trkaću putanju, bio ispred Hamiltona u svakom slučaju, ne znam na osnovu čega 5 sekundi kazne?
Smjesan sport..
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa nije samo njegova putanja.bavarian_bk je napisao/la:Vraćao se lik na trkaću putanju, bio ispred Hamiltona u svakom slučaju, ne znam na osnovu čega 5 sekundi kazne?
Usporio je Hamiltona, zbog toga je kazna.
Pobjeda na stazi 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kazna ili ne, na kraju se opet sve svodi na jedan uzrocnik problema, Vettel je pogrijesio
Don't believe the hype.
Mercedes salje Botasa po najbrzi krug, Ferari spava sa Leclercom. Svaka vam cast kreteni
Max Allegri
-
bavarian_bk
- Kontakt:
AshburtonG je napisao/la:Pa nije samo njegova putanja.bavarian_bk je napisao/la:Vraćao se lik na trkaću putanju, bio ispred Hamiltona u svakom slučaju, ne znam na osnovu čega 5 sekundi kazne?
Po čemu je vama zaslužena kazna?![]()
Usporio je Hamiltona, zbog toga je kazna.
Je l ga to Hamilton stizao za puni krug majke ti
-
Bundesliga
- Kontakt:
Da su birali ne bi mogli spojiti ovako gadne njuske kao Hamiltona i Wolfa. Vettel pokraden.
I am not yet born; O hear me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.