FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skver
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skver » 09 jun 2019, 22:09

tuzlak1987 je napisao/la:Garant neki mnogo mocni igraci ko i team manager nam.
Pa taj team menager kako ga ti zoves i Ado Smajlovic su doktori fudbala za one koji su krojili "team" od propalih Husejnovica, Alispahica i "perspektivnih" igraca kao sto je "igrac" sa brojem 10 i onog malog sto mu otac hoce da bude Mesi, da ih ne nabrajam sve, ne mogu ih se ni sjetiti, vec sam ih zaboravio.

kenotz
Kontakt:

Post Postao/la kenotz » 09 jun 2019, 22:11

Muminovic je sam trazio da ide a ne zato sto ga menadzer tjera i ne znam koliko je tačno da ce otici bez obestecenja jer se spominjalo da bi Sloboda trebala dobit oko 50 000 KM..Čokorilo je već napustio klub za one koji ne znaju...

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 09 jun 2019, 22:13

Ne može prije Januara nigdje bez obeštećenja.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 jun 2019, 22:15

Skver je napisao/la:
Pa taj team menager kako ga ti zoves i Ado Smajlovic su doktori fudbala za one koji su krojili "team" od propalih Husejnovica, Alispahica i "perspektivnih" igraca kao sto je "igrac" sa brojem 10 i onog malog sto mu otac hoce da bude Mesi, da ih ne nabrajam sve, ne mogu ih se ni sjetiti, vec sam ih zaboravio.
Pa zar tada nije bio isto team manager uz Karica? I uz to tvrdio da nam ne treba napadac. I predvidio sam da je kanta tim 7 do 9 mjesta.

Podrzavam svaku upravu ali neka neko objasni zasto se izabralo najgore rjesenje NAMJERNO pored Sablje, Nale, Dudica i drugih.

Ado ok, neka se proba nas covjek. Smajicu svaka cast na karijeri ali kao taj team manager je proslo ljeto pokazao da je prodavac magle i da je tu da nas zavali mozda po necijem zadatku.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 09 jun 2019, 22:16

Skver je napisao/la:
Pa on je bio na celu Slobode prosle sezone zar se ne sjecas, on je dovodio igrace, on je bio team manager i prosle sezone, pa su za njegovo doba dosli i Guzi i Alispahic i ostali.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 09 jun 2019, 22:19

kenotz je napisao/la:Muminovic je sam trazio da ide a ne zato sto ga menadzer tjera i ne znam koliko je tačno da ce otici bez obestecenja jer se spominjalo da bi Sloboda trebala dobit oko 50 000 KM..Čokorilo je već napustio klub za one koji ne znaju...
6 mjeseci na klupu ako se ne proda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 jun 2019, 22:20

Neko kaze Milenko ih spremio. Oni su sklepali tim za 20 bodova. Sreca Senad je propustio Nalu na vrijeme kao inekciju za ekipu da opstanemo. Sada ako neko ne intervenise ebani smo.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 09 jun 2019, 22:21

tuzlak1987 je napisao/la:Neko kaze Milenko ih spremio. Oni su sklepali tim za 20 bodova. Sreca Senad je propustio Nalu na vrijeme kao inekciju za ekipu da opstanemo. Sada ako neko ne intervenise ebani smo.
Ma kakav **** Milenko, spremio ih Jasmin Zahirović.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 09 jun 2019, 22:25

bhpremierliga12 je napisao/la: Pa on je bio na celu Slobode prosle sezone zar se ne sjecas, on je dovodio igrace, on je bio team manager i prosle sezone, pa su za njegovo doba dosli i Guzi i Alispahic i ostali.
Odlicno se sjecam jer poznajem covjeka, bas zbog toga je i otisao sto su im drugi krojili svasta nesto a i pored toga tim, i njemu i Bosnjakovicu, covjek je i dosao da uredi klub kako Bog zapovjeda, ali ne moze neki seljacic podvaliti seljacke fore nekome ko je bio u puno ozbiljnijem fudbalu i klubovima.

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 09 jun 2019, 22:25

Penaltiky je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Neko kaze Milenko ih spremio. Oni su sklepali tim za 20 bodova. Sreca Senad je propustio Nalu na vrijeme kao inekciju za ekipu da opstanemo. Sada ako neko ne intervenise ebani smo.
Ma kakav **** Milenko, spremio ih Jasmin Zahirović.
TAKO JE 100%

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 09 jun 2019, 22:43

Skver je napisao/la:
bhpremierliga12 je napisao/la: Pa on je bio na celu Slobode prosle sezone zar se ne sjecas, on je dovodio igrace, on je bio team manager i prosle sezone, pa su za njegovo doba dosli i Guzi i Alispahic i ostali.
Odlicno se sjecam jer poznajem covjeka, bas zbog toga je i otisao sto su im drugi krojili svasta nesto a i pored toga tim, i njemu i Bosnjakovicu, covjek je i dosao da uredi klub kako Bog zapovjeda, ali ne moze neki seljacic podvaliti seljacke fore nekome ko je bio u puno ozbiljnijem fudbalu i klubovima.
Iz tvojih usta u Bozije usi sto se kaze, ali vidicemo kako ce to ispasti.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 09 jun 2019, 23:04

U slucaju odlaska Azira, najbolje dovesti Lucica ili Kozica, a ko rezervu ostavit Mehica iz kadeta pa mu davat postepeno priliku, pa da sljedece godine bude i prvi golman
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 09 jun 2019, 23:12

Mustacevic je cini mi se branio protiv Partizana, skinuo momak 4-5 zicera ovima. Ima potencijala u juniorima.
Mada mi se Devedzic cini kao najblizi prvom timu i igracu koji bi nesto vise mogao napraviti
Jedan grad, jedna ljubav!

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 09 jun 2019, 23:15

Vidjeti ćemo za Smajića, možda ga i neopravdano odmah hejtamo, naročito ako su istinite priče da nas nije prošle godine napustio zbog bolova u leđima već jer su mu se drugi miješali u posao. Za razliku od većine ostalih trenera koji su sasvim solidni, s njima smo znali sta da očekujemo, a sa Smajicem je sve u igri.

Najbolje da mu sudimo nakon prvih 5 kola, valjda nas pozitivno iznenadi. :thumbup:
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

katarakta

Post Postao/la katarakta » 09 jun 2019, 23:40

Ne treba 5 kola. Vidjet cemo za 20 dana s kakvim snagama raspolazemo.
Niko, niko, samo Sloboda

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 09 jun 2019, 23:49

katarakta je napisao/la:Ne treba 5 kola. Vidjet cemo za 20 dana s kakvim snagama raspolazemo.
Nadam se da ćeš ga manje savjetovati nego onomad
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 10 jun 2019, 00:02

Nas bivši moderator Mramor samo čita ništa ne piše , daj nam koju prozbori slobodno, bas me zanima tvoje vidjenje bliže budućnosti
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 10 jun 2019, 00:04

katarakta je napisao/la:Ne treba 5 kola. Vidjet cemo za 20 dana s kakvim snagama raspolazemo.
Glavni cilj je urediti klub, od omladinsko pogona, forsiranje mladjih igraca i prodaja istih. U dva prijasnja mandata klub je bio DJL, jedan je bio sa parama i imao rezultat, a drugi ga je pokusao imitirati sa tudjim parama i bez ikakvog uspjeha, a klub kao klub i unutrasnje uredjenje kluba nikakvo. Iluzorno je ocekivati neki rezultat, startamo od nule.

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 10 jun 2019, 00:10

Gdje je bio Smajic zadnju godinu, jel gdje radio ili sta?

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 10 jun 2019, 00:18

Znaci jos jedan golman za koga se moglo uzeti 700-800 hiljada maraka ode za dzaba. Jedva cekam kad dodje sa smecarima iz Mostara na Tusanj pa bude slavio i ljubio grb pred Fukarama i ostalim navijacima kao i ona hijena sto je radila pretprosle sezone, a prije toga se zaklinjao u te navijace i bio dijete tog kluba.
Kao sto pricate, ako klub hoce da forsira omladinski pogon, onda vec sada trebaju biti spremni novi ugovori za Begana ako ga ne prodaju, onda obavezno za Hodzica, Maksimovica, Omerovica i Kurtalica, jer ako sad ne produzis pola ih ode na zimu, ostali odose sljedece ljeto za jedno veliko nista.
Opet kako god bilo, ovo sto Azir radi je krajnje odvratno, da tako izradis onog koji ti je sve omogucio(necu reci dao jer je on radio za to), dao ti sansu, trpio tvoje glupe pocetnicke greske kao onaj slobodnjak protiv Zrinjskog, promasena istrcavanja i slicno, istrpio te godinu dana poslije povrede, a lijepo znas iako produzis ugovor da ces il na zimu il na ljeto otici u dobar klub, a Sloboda dobiti pare, ali eto niko nema "bolje" djece od nase :bih: :guz:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.